Ltn eskiden hoşlandığım mtbyi manita yapıp bana yazmış

yarrak ise yaramiyor
Psikoljik+ fiziksel üstünlük var birinin göğsüne geliyon senden 20-30kg ağır ve dip dipesin koyar adama aq. Karşıdaki çok iyi şekilde spor bilmiyosa (boks muaythai) gibi uzun boylu kişide mal değilse her türlü döver uzun boylu. Ayrıca sosyal olarakda insanlar genelde uzun boylu ve kalıplı kişilerin kavgada üstün olacağına kendini inandirdigi için öyle bı+sı da var

Psikoljik+ fiziksel üstünlük var birinin göğsüne geliyon senden 20-30kg ağır ve dip dipesin koyar adama aq. Karşıdaki çok iyi şekilde spor bilmiyosa (boks muaythai) gibi uzun boylu kişide mal değilse her türlü döver uzun boylu. Ayrıca sosyal olarakda insanlar genelde uzun boylu ve kalıplı kişilerin kavgada üstün olacağına kendini inandirdigi için öyle bı+sı da var
Çok iyi olmasına gerek yok nasıl dövüşecegini az çok bilsin yeter,bi sik bilmeyen kısa biriyle dövüşmek yerine uzun biriyle dövüşmeyi tercih ederim çoğu atletik değil + yüksek ağırlık merkezine sahip dengeleri kolay bozuluyor
Kavgayı yakından başlattığın sürece daha avantajlı oluyosun

• +1
Reactions: Ashoimex
Çok iyi olmasına gerek yok nasıl dövüşecegini az çok bilsin yeter,bi sik bilmeyen kısa biriyle dövüşmek yerine uzun biriyle dövüşmeyi tercih ederim çoğu atletik değil + yüksek ağırlık merkezine sahip dengeleri kolay bozuluyor
Kavgayı yakından başlattığın sürece daha avantajlı oluyosun
Hacı çubuk kraker değilse uzun olan kişi ve bacakları oturakliysa küçüğün harbi teknik bilmesi lazım

ben 195 cocuk icin diyorum,kolu karsıdan cok daha uzun 170 elemanın ona yumruk atması için yakınına girmesi lazım bu sırada kol uzunluğunu kullanarak 5-6 yumruk indirme avantajı var dedim he konusma asamasında dalacaksa yine yumrukla dalsın bence 25cm büyükken neden yere alırsın ki cok iyi güreşçiysen falan anca
allah gibi adam bilmediği şey yok

yazık aq kız folloş zaten bffsinin exiyle cikiyodu bı ara çocuğu 2-3 aya kullanıp atar gibi.
yazdığı şeylere bak amk 195 sin tekwando yapmışsın kaç yıl bide artıistlik tastlıyo kafasını siktigim:lul: git sik anasını

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya
Kanka bebe benden brutal yio 195 htnyim bebe 170 ltn gidip konusamadigim kızı 3 günde manita yapmış bide gelen özgüvenle bana manitama yavsama mesajı veriyor sanki bana okulda kari yok
195 htnsen forumda ne işin var göt

Beler ben gingerim okulda bı ara ,5-6 ay önce beğendiğim kız vardı ginger mtb ama kıza sadece igden istek attım kabul etmedi geri çektim başkalarına yöneldim 3 gün önce ltn 170 manita yapmış kız,çocuk bugün bana yazıyor böyle bisiler olmuş diye yarın kızın önünde dövsem oelik olurmu jfl. Bebe keko bi tip falan değil Dexter morgan editi koymuş profile linkle aramızda 25cm var zaten rahat sikerim o sıkıntı değil ama değerli yorumlarınızı bekliyorum :lul:
ne ginger misin

Users who are viewing this thread

• Back