LTN olmak gelişime engel midir ?

tiredman

tiredman

Silver
LTN'yi bilirsiniz, fiziksel olarak ortalamanın biraz altında ama incel kadar da kötü olmayan ama ortalama olacak kadar da yeterli,çekici sosyal başarısı olmayan kişi. Fenotip olarak ortadoğu ve uzak asyalı kişiler örnek olabilir, kemik yapıları çok iyi değildir. Kadınlar tarafından sürekli görmezden gelinir, bazen ilgi görebilir o da yoğun çabayla mümkün olabilir .Orta yüz projeksiyonu eksikliğim (infraorbital ve zygos) , çene gerilemesi vardı ve sert invaziv bimax gibi cerrahilere girmek istiyordum bunu kapatmak için ama sen LTN sin zaten, hiçbir şey değişmez, ameliyat kurtarmaz gibi şeyler söylendi blacpill overdose. Bu gerçekten doğru mu ? İyi bir çeneye sahip olsam da yine ghosting mi yiyeceğim ? Zaten güzel kızlar bakmaz orasını kabullendik ( Gelişimi kadınlar için değil kendi öz benliğim için yaptığım ayrıntısını bir kenara koyarak bunu soruyorum)

• +1
Reactions: Kayra139, Auchelius, htn666 and 4 others
bilmiyorum :feelshaha:

• +1
Reactions: htn666 and pashanimair
LTN'yi bilirsiniz, fiziksel olarak ortalamanın biraz altında ama incel kadar da kötü olmayan ama ortalama olacak kadar da yeterli,çekici sosyal başarısı olmayan kişi. Fenotip olarak ortadoğu ve uzak asyalı kişiler örnek olabilir, kemik yapıları çok iyi değildir. Kadınlar tarafından sürekli görmezden gelinir, bazen ilgi görebilir o da yoğun çabayla mümkün olabilir .Orta yüz projeksiyonu eksikliğim (infraorbital ve zygos) , çene gerilemesi vardı ve sert invaziv bimax gibi cerrahilere girmek istiyordum bunu kapatmak için ama sen LTN sin zaten, hiçbir şey değişmez, ameliyat kurtarmaz gibi şeyler söylendi blacpill overdose. Bu gerçekten doğru mu ? İyi bir çeneye sahip olsam da yine ghosting mi yiyeceğim ? Zaten güzel kızlar bakmaz orasını kabullendik ( Gelişimi kadınlar için değil kendi öz benliğim için yaptığım ayrıntısını bir kenara koyarak bunu soruyorum)
her türlü ameliyatla kurtulursun ltn'den doğeu prosedürlerle ve doğru cerrahlarla, kim ltnden kurtalamazsın dediyse sikleme

• +1
Aynaya baktiginda ne hissediyorsun

eger kotu hissediyorsan, bakmak istemiyorsan o ameliyati olacan kardes.

Bu hayatta kendi bedeninin içinde rahat, mutlu hissetmek diğer her şeyden daha önemli.

• +1
Reactions: Auchelius, htn666, pashanimair and 5 others
Aynaya baktiginda ne hissediyorsun

eger kotu hissediyorsan, bakmak istemiyorsan o ameliyati olacan kardes.

Bu hayatta kendi bedeninin içinde rahat, mutlu hissetmek diğer her şeyden daha önemli.
Aynaya bakınca kötü hissediyorum çünkü yeterli değilim , narsist olmadığım için özgüvenli olamıyorum bu da mentalime yansıyor sonuç = Depresyon, sosyal kaygı.
Dediğin gibi ben rahat olmak istiyorum

• +1
Reactions: Auchelius, htn666, Serialsuicide and 1 other person
Aynaya bakınca kötü hissediyorum çünkü yeterli değilim , narsist olmadığım için özgüvenli olamıyorum bu da mentalime yansıyor sonuç = Depresyon, sosyal kaygı.
Dediğin gibi ben rahat olmak istiyorum
seni dünden iyi yapan her şey için uğraşmaya değer

• +1
Reactions: anathema, IlI, Auchelius and 4 others
Orgdakiler chicoyada htn fln diyo knk cok sikleme sen sadece hayallerini gerçekci kur yeter surgeryler ile kimse chad chadlite olamaz zaten bunlar için doğuştan gelen bir harmony ve çok fazla ideal ölçüler lazım. HTN Range at kendini muhtemelen oldukça beğendiğin kızlarla eşleşirsin hayatına bakarsın.

• +1
potansiyelinin tamamını tamamladıysan daha niş şeylere yönel para vücut gibi

• +1
Reactions: pashanimair
Orgdakiler chicoyada htn fln diyo knk cok sikleme sen sadece hayallerini gerçekci kur yeter surgeryler ile kimse chad chadlite olamaz zaten bunlar için doğuştan gelen bir harmony ve çok fazla ideal ölçüler lazım. HTN Range at kendini muhtemelen oldukça beğendiğin kızlarla eşleşirsin hayatına bakarsın.
LTN olduğum doğru burada bir şüphe yok ama ameliyatlarla yükselebilir miyim onu düşünüyorum, gerçekçi bir şekilde morflar yapıp karar vereceğim.

• +1
Reactions: Auchelius, Trenmaxx1 and Resistance.
LTN'yi bilirsiniz, fiziksel olarak ortalamanın biraz altında ama incel
İnceli ltnin altı olduğunu söylrdikten sonra okumayı bıraktım kusura bakma knk

• +1
  • So Sad
Reactions: htn666 and pashanimair
İnceli ltnin altı olduğunu söylrdikten sonra okumayı bıraktım kusura bakma knk
Umurumda değil ne yaptığın , incel evet ltn altıdır bu kadar basit, aşırı bir çirkinlik yoksa kimse incel falan değildir, sadece bolluğa sahip olamayan kişiler vardır

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, Auchelius, xlegend and 3 others
Umurumda değil ne yaptığın , incel evet ltn altıdır bu kadar basit, aşırı bir çirkinlik yoksa kimse incel falan değildir, sadece bolluğa sahip olamayan kişiler vardır
Ltn altı olup incel olmayanlar var kanka ltn yüz sıralaması incellik psikolojiyle alakalı salak mıskn aq

• +1
Reactions: pashanimair and IlI
ltnden mtnye cerrahisiz de cikarsin ki

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Kayra139 and Serialsuicide