LTN'ler için looksmaxxing

tiredman

tiredman

Iron
Bu forumda da diğer yabancı forumlarda da ltnler looksmaxx tavsiyesi istediklerinde psl ve avrupalı güzellik standartları göz önüne alınarak genellikle kendilerine hiçbir şeyin onu kurtarmayacağı, fayda etmeyeceği söylenir özellikle etnik ırklardan olan insanlar için. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Harmoni ve ırk kemiklerden önce mi gelir ?

• +1
Reactions: maarda, htn666 and Dathomirian Zabrak
Ltn bile olsan mtn olmaya çalışacaksım baba yapacak bi şey yok

• +1
Reactions: Tornoviaa, htn666 and MogEater
Bu forumda da diğer yabancı forumlarda da ltnler looksmaxx tavsiyesi istediklerinde psl ve avrupalı güzellik standartları göz önüne alınarak genellikle kendilerine hiçbir şeyin onu kurtarmayacağı, fayda etmeyeceği söylenir özellikle etnik ırklardan olan insanlar için. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Harmoni ve ırk kemiklerden önce mi gelir ?
geçen seneki fotolarımı buldum allah carpsın low ltn flnmısım söve söve galeride gezdım kabus gibi lise hayatı yasamam gerekiyomus
suan da low mid mtn fln idk ama daha iyi yani

• +1
Reactions: htn666 and orbitalover
ltn olunmasinin sebepleri var.
onlar ortadan kalkarsa herkes high mtn olabilir.

• +1
Reactions: htn666 and drakenryuguji
#lookism.cc2025

• +1
Reactions: htn666
çok saçma konuştun bu sefer her ratenin sebepleri var ztn yeterince hardmaxxla herkes htn de olur kafatası çok ultra sikik değilse

• +1
Reactions: htn666
Dusunun genetiginiz sub5 ve max gele bileceginiz yer ltn. Hayat fena bitti

• +1
  • JFL
Reactions: IlI and FEE
geçen seneki fotolarımı buldum allah carpsın low ltn flnmısım söve söve galeride gezdım kabus gibi lise hayatı yasamam gerekiyomus
suan da low mid mtn fln idk ama daha iyi yani
telefonu camdan atcaktım amk nasi sokakta gezmisim ben

• JFL
Reactions: IlI
  • JFL
Reactions: reanrao
Sebepleri nelerdir sizce ? Çoğunlukla fenotip ve harmoniye bakılıyor özellikle etnik kökenden biriyse yetersiz karşılanıyor.

Belki evrensel standartlar açısından chad olamazsın ama yine de fenotipin farketmez şekilde htn-clite a ulaşabilirsin eminim
Tabi daha fazla para ve zaman harcaman gerekecek

• +1
Reactions: Tornoviaa, IlI and Ashoimex