Luksmex uğruna yaptığınız en malca şey neydi

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Title

Örn: psl mami kursu satın almak, chalom no gym propagandasına düşmek, çiğ et yemek etc

• +1
Reactions: adeeyeah
Title

Örn: psl mami kursu satın almak, chalom no gym propagandasına düşmek, çiğ et yemek etc
Not
Dipnot: benim eczaneye lyrica sormak galiba + ilk luksmeks öğrendiğim zamanlar thumbpulling yapıyodum :lul:

Last edited:
  • +1
Reactions: adeeyeah
Title

spor yapmayı bırakıp eski halime dönmek

• +1
Reactions: adeeyeah and senualF
Title

overbiteım ile narrow palate var doğduğumdan beri ve eskiden forumlarda insanlar hep palate expander hakkında konuşuyorlardı ve bende ortho tedavi almak için dişçiler gezdim palate expander takan bi tane bulmak için hepsi diş çekmek istedi ta ki uzakta bi tane buldum ve tedaviyi almaya karar verdim taktılar üste ve alta ve sanırsam bana toplam 15 kere açmamı falan söylediler bende forumda bu konu hakkında konuştuğumda çoğu kişi 15ten fazla açmamı ve hatta açabildiğim kadar açmamı söylediler ve bende o zamanlar çok bilgili olmadığım için bi aptallık yapıp 15ten fazla açtım bilmiyordumki alt çenemizin maxilla gibi sutureları olmadığı ve sonuç olarak alt çenemde çok büyük asimetrilik oluştu ve tmj arttı ve şimdi doktorun overbiteımı düzeltmek yerine kamuflaj yapmak istediğini öğrendim keşke hiç tedavi almasaydım

• So Sad
  • +1
Reactions: adeeyeah, szenn, Auchelius and 2 others
overbiteım ile narrow palate var doğduğumdan beri ve eskiden forumlarda insanlar hep palate expander hakkında konuşuyorlardı ve bende ortho tedavi almak için dişçiler gezdim palate expander takan bi tane bulmak için hepsi diş çekmek istedi ta ki uzakta bi tane buldum ve tedaviyi almaya karar verdim taktılar üste ve alta ve sanırsam bana toplam 15 kere açmamı falan söylediler bende forumda bu konu hakkında konuştuğumda çoğu kişi 15ten fazla açmamı ve hatta açabildiğim kadar açmamı söylediler ve bende o zamanlar çok bilgili olmadığım için bi aptallık yapıp 15ten fazla açtım bilmiyordumki alt çenemizin maxilla gibi sutureları olmadığı ve sonuç olarak alt çenemde çok büyük asimetrilik oluştu ve tmj arttı ve şimdi doktorun overbiteımı düzeltmek yerine kamuflaj yapmak istediğini öğrendim keşke hiç tedavi almasaydım
Hangi piç dedi 15 ten fazla aç diye

• +1
Reactions: adeeyeah, why not me?, Auchelius and 3 others
  • +1
Reactions: adeeyeah, Auchelius and senualF
Title

Bu cildimle neutragena yüz jeli ve nemlendiriciylr düzeleceğini dusunmek

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, Auchelius and senualF
arkadaşımın babasına nolur roid reçetele diye yalvarmak

• JFL
  • +1
Reactions: adeeyeah, Auchelius, Yagiz8928 and 6 others
KANKA MERHABA BEN DE FLUTTERSHYIM ÖPÜŞELİM MĞ?
4fd3d6053a294e03b0122d95dcd19b0btplv jj85edgx6n image medium

• Love it
  • +1
Reactions: adeeyeah and szenn

Users who are viewing this thread

Back