dogu
Kraken
gülsenize olm

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

neye guluyoz
Olm arda seni ilk forumda gorunce forumun ağırbaşlı yaşlı ascendlemis herşey hakkında maxxed bilgisi olan morugu sanmıştım aq şimdi bu videoları görünce patlatıyo gerçek çocukluğunu buldu dcde
bende oyle zannediyodum aq roidleyerek ltn den cl fln oldu da herkes saygı duyuyo sanıyodumOlm arda seni ilk forumda gorunce forumun ağırbaşlı yaşlı ascendlemis herşey hakkında maxxed bilgisi olan morugu sanmıştım aq şimdi bu videoları görünce patlatıyo gerçek çocukluğunu buldu dcde
View attachment 4750275
BU BİR SAVAŞ İLANIDIR
olm bu harbi niye bu kadar havalı
lurklarken bende oyle dusunuyodum her konuya etiketleniyo falanbende oyle zannediyodum aq roidleyerek ltn den cl fln oldu da herkes saygı duyuyo sanıyodum
roid guide yapcagına maarda
en bilgili adam benim sana noluyor larpomirian çükrak?Şu my little pony olayından sonra maardaya saygım 0. Bu saatten sonra kendimi subforumun en bilgin adamı ilan ediyorum
![]()
@muhammet arda
@Atsizz varken sana ne oluyor yavşak? 3-5 göt meme koyuyorsun diye kendini ilim bilgini mi sandın?Şu my little pony olayından sonra maardaya saygım 0. Bu saatten sonra kendimi subforumun en bilgin adamı ilan ediyorum
![]()