ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Eski threadleri okurken maardanın şu cümlesini 50 kere falan okudum aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ya her başlığın altında eneskardiyo akethemogger ben ve onthewaytochadlite mal mal turkishfella yani bonekingin diksiyonu düzeltip açtığı alt ile kavga ediyorduk ve komik değildi. Bikmalari o zaman için normaldiView attachment 3304802
Eski threadleri okurken maardanın şu cümlesini 50 kere falan okudum aq
sadece ozaman icin degil olm maardanın bu cümlesini harbiden baya duyuyorum su subforumdan gaccam lafınıYa her başlığın altında eneskardiyo akethemogger ben ve onthewaytochadlite mal mal turkishfella yani bonekingin diksiyonu düzeltip açtığı alt ile kavga ediyorduk ve komik değildi. Bikmalari o zaman için normaldi
Ben o zamandan beri duymadim. Birde bir foid gelmişti ona mal mal yazilar yazmıştık 3 kişi biktirmistik. Akathemogger kıza aromasin kullan demiştisadece ozaman icin degil olm maardanın bu cümlesini harbiden baya duyuyorum su subforumdan gaccam lafını
Kavgalar da hep aynı kişiler ve ayni sıkıcı jargon. Sonradan igye geçtik forum rahatladi bi sure.TA Kİ OGREPİLLED VE MENAS AKTİFLİGİ ACANA KADAR10 threadden 11 i kavgaydı amkk
yine niye ban yedinKavgalar da hep aynı kişiler ve ayni sıkıcı jargon. Sonradan igye geçtik forum rahatladi bi sure.TA Kİ OGREPİLLED VE MENAS AKTİFLİGİ ACANA KADAR