MAARDANIN KENDİ İLE İMTİHANI

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
IMG 8919

Eski threadleri okurken maardanın şu cümlesini 50 kere falan okudum aq

• JFL
Reactions: Deleted member 48755, maarda and Deleted member 103276
View attachment 3304802
Eski threadleri okurken maardanın şu cümlesini 50 kere falan okudum aq
Ya her başlığın altında eneskardiyo akethemogger ben ve onthewaytochadlite mal mal turkishfella yani bonekingin diksiyonu düzeltip açtığı alt ile kavga ediyorduk ve komik değildi. Bikmalari o zaman için normaldi

• JFL
Reactions: maarda
Ya her başlığın altında eneskardiyo akethemogger ben ve onthewaytochadlite mal mal turkishfella yani bonekingin diksiyonu düzeltip açtığı alt ile kavga ediyorduk ve komik değildi. Bikmalari o zaman için normaldi
sadece ozaman icin degil olm maardanın bu cümlesini harbiden baya duyuyorum su subforumdan gaccam lafını

• JFL
Su an yapınca komik oluyor ama uzun zaman geçtiği ve unutulduğu için

sadece ozaman icin degil olm maardanın bu cümlesini harbiden baya duyuyorum su subforumdan gaccam lafını
Ben o zamandan beri duymadim. Birde bir foid gelmişti ona mal mal yazilar yazmıştık 3 kişi biktirmistik. Akathemogger kıza aromasin kullan demişti

• JFL
10 threadden 11 i kavgaydı amkk

• JFL
Reactions: Deleted member 66807
10 threadden 11 i kavgaydı amkk
Kavgalar da hep aynı kişiler ve ayni sıkıcı jargon. Sonradan igye geçtik forum rahatladi bi sure.TA Kİ OGREPİLLED VE MENAS AKTİFLİGİ ACANA KADAR

• JFL
Reactions: Deleted member 103276
sen
Kavgalar da hep aynı kişiler ve ayni sıkıcı jargon. Sonradan igye geçtik forum rahatladi bi sure.TA Kİ OGREPİLLED VE MENAS AKTİFLİGİ ACANA KADAR
yine niye ban yedin