Resistance.
okeyto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
conv aç yazsana bir hangilerikanka şu benim dox threadlerini silmeyi de sana bırakıyom tmm
Aynen kardeşimokeyto?
böyle bi güç bile yaptıramaz ona rivayete göre müsait olduğu anda yazıcakokeyto?
dox threadi ne orospu evladı @the kulhanbeyikanka şu benim dox threadlerini silmeyi de sana bırakıyom tmm
Kendisi bana gönderebilir. Araştırıcam eğer gerçektende doxx threadı ise her türlü silinecek. Değilse kafasına göre thread silme yetkisi sub adminlerdede yok.dox threadi ne orospu evladı @the kulhanbeyi
kendi paylaştığım fotoğraflar diyorsun
şu veledin threadler silinirse ters bayrakler çekilir
9344563. alt hesap dalgası gelir eğer silinirseKendisi bana gönderebilir. Araştırıcam eğer gerçektende doxx threadı ise her türlü silinecek. Değilse kafasına göre thread silme yetkisi sub adminlerdede yok.
Biz onunla konuşur anlaşırız sen gereksiz drama aksiyon arama9344563. alt hesap dalgası gelir eğer silinirse
kimse tutamaz alaindelonfani
lan tırrık oç bi ara buraya atılmamış bir frontu atmıştınız ondan bahsediyorum sidelar sikimde degil ztn daha istiyosaniz atim fotodox threadi ne orospu evladı @the kulhanbeyi
kendi paylaştığım fotoğraflar diyorsun
şu veledin threadler silinirse ters bayrakler çekilir
Convdan kanıtlarıyla yazarsan silebilirim bro.lan tırrık oç bi ara buraya atılmamış bir frontu atmıştınız ondan bahsediyorum sidelar sikimde degil ztn daha istiyosaniz atim foto
yok sildirmistim ztn ilerde acilirsa diyom beni niye engelledin ocConvdan kanıtlarıyla yazarsan silebilirim bro.
Sanki ülke yönetiyor occ @maardaböyle bi güç bile yaptıramaz ona rivayete göre müsait olduğu anda yazıcak
kanka ibanını atsana senide dozlayamConvdan kanıtlarıyla yazarsan silebilirim bro.