flows5991
ogrepilled Jr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
pro çok kalın amk keşke bende air alsaydım
kardeşim çimdi handcamera indiriyorsun publicte kamerana bakmak için
bende acer nitro 16 var çok ağır hamal gibi taşımaktan kurtuldumpro çok kalın amk keşke bende air alsaydım
airlar kulaklıksız falan kullanılmıyo hoparlör inanılmaz kötü. iyiki pro almışım.pro çok kalın amk keşke bende air alsaydım
hadi ya m4 versiyonu için geçerli mi bu?airlar kulaklıksız falan kullanılmıyo hoparlör inanılmaz kötü. iyiki pro almışım.
eskiden msi titan vardı rtx li. fena oyun oynuyordumn iyi ki almışım amaairlar kulaklıksız falan kullanılmıyo hoparlör inanılmaz kötü. iyiki pro almışım.
m4 bilmiyorum ama çok dert etme evde veya sessiz yerlerde kullanacaksan. kafede falan kulaklıksız duymazsın ama yüksek olasılıklahadi ya m4 versiyonu için geçerli mi bu?
aynen kulaklık şartm4 bilmiyorum ama çok dert etme evde veya sessiz yerlerde kullanacaksan. kafede falan kulaklıksız duymazsın ama yüksek olasılıkla
ben de oyun oynamayı bırakmak için aldım. bi de her yere götürülüyo yük bile değileskiden msi titan vardı rtx li. fena oyun oynuyordumn iyi ki almışım ama
bende aynı sebeple aldımben de oyun oynamayı bırakmak için aldım. bi de her yere götürülüyo yük bile değil
paran varsa airpods max yapıştır geç daha iyisini görmedim halaaynen kulaklık şart
ders falan için de en iyi mac bu aradabende aynı sebeple aldım
elimde airpods 3 var ilk çıktığında almıştımparan varsa airpods max yapıştır geç daha iyisini görmedim hala
airpods ve airpods pro kulağımdan düşüp durduğu için maxe geçtim. şimdi airpods pro falan takınca gürültü engellemesi bok gibi geliyo. airpods max harbiden şu dünyaya gelmiş en iyi ses cihazı falan olabilir.elimde airpods 3 var ilk çıktığında almıştım
çok pahalı beairpods ve airpods pro kulağımdan düşüp durduğu için maxe geçtim. şimdi airpods pro falan takınca gürültü engellemesi bok gibi geliyo. airpods max harbiden şu dünyaya gelmiş en iyi ses cihazı falan olabilir.
masmaalesefçok pahalı be