Prettyboy
🇦🇹👑đź‡đź‡şđź‘‘đź‡đꇷ
Contributor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ottoman empire mogs
I don't fuckin speak Mongolian
Hungarians are gypsies
A looksmaxxolás első alappillére: reggel korán felkelni, hogy az aldiban legyen még olcsó árstoppos tej
Szia Uram, bojler eladó érdekel?Szevasztok Magyarok!
akkor bazdmeg a kurva anyádat te rohadék gecimagyar is ugly as fuck, makes my mouth taste like turd just speaking it
thank god im arab
Eléggé megdöbbentő az átlagos kinézet közti különbség a főváros meg vidék között. Az új országbérletet kihasználva a hétvégén Borsodban barangoltam és amennyi szép várat láttam a Zemplénben, annyi szubhumán kinézetű arccal futottam össze és nem ez az első alkalom, hogy feltűnt a különbség.
Szerintem Budapestet elhagyva simán van egy 2 PSL-nyi esés, meg arcon túl az is meglátszik, hogy vidéken jóval kevésbé adnak magukra az emberek átlagban.
Mondjuk nem is nagyon kell nekik, mert ott még simán lehet egy jobb autóval is akár magadnál magasabb ligás nőt összeszedni. Pesten azért jobban érzékelhető a hipergámia.
Neked bejönnek a vidéki cigányok?Eléggé megdöbbentő az átlagos kinézet közti különbség a főváros meg vidék között. Az új országbérletet kihasználva a hétvégén Borsodban barangoltam és amennyi szép várat láttam a Zemplénben, annyi szubhumán kinézetű arccal futottam össze és nem ez az első alkalom, hogy feltűnt a különbség.
Szerintem Budapestet elhagyva simán van egy 2 PSL-nyi esés, meg arcon túl az is meglátszik, hogy vidéken jóval kevésbé adnak magukra az emberek átlagban.
Mondjuk nem is nagyon kell nekik, mert ott még simán lehet egy jobb autóval is akár magadnál magasabb ligás nőt összeszedni. Pesten azért jobban érzékelhető a hipergámia.
Én Békés megyében élek, és egy pár hete egy iskolai rendezvény miatt eltöltöttem néhány napot Budapesten. Már literálisan a Keleti pályaudvaron olyan embereket láttam, akik konkrétan öngyilkosságba moggolják a falusi chadeketEléggé megdöbbentő az átlagos kinézet közti különbség a főváros meg vidék között. Az új országbérletet kihasználva a hétvégén Borsodban barangoltam és amennyi szép várat láttam a Zemplénben, annyi szubhumán kinézetű arccal futottam össze és nem ez az első alkalom, hogy feltűnt a különbség.
Szerinted az átlagos kisvárosi magyar (pl: Vas megyében) hány PSL ponttal rendelkezik?Én Békés megyében élek, és egy pár hete egy iskolai rendezvény miatt eltöltöttem néhány napot Budapesten. Már literálisan a Keleti pályaudvaron olyan embereket láttam, akik konkrétan öngyilkosságba moggolják a falusi chadeket
Rengeteg különbséget véltem felfedezni a falusi, és a városi emberek között. Mintha a falusiak szinte minden téren részben vissza lennének maradva a városi emberektől. Még én is meglepődtem, hogy mennyire igényesek az emberek a fővárosban. Konkrétan Pesten 10 perc alatt láttam több jól kinéző embert, mint Békés megyében egész életemben.
Amúgy imádom a guidejaid, te vagy szerintem az egyik leghasznosabb tagja az egész fórumnak <333
Hát ez relatĂv, egy átlagot konkrĂ©tan nem tudok mondani, mivel sok tĂ©nyezĹ‘ számĂt, de megközelĂthetĹ‘leg nem lehet valami tĂşl magas.Szerinted az átlagos kisvárosi magyar (pl: Vas megyĂ©ben) hány PSL ponttal rendelkezik?
Budapest és az ország többi része akár lehetne két különálló állam is, könnyebb felsorolni a hasonlóságokat, mint a különbségeket. Teljesen más mentalitás, jövedelembeli szakadék etc.Én Békés megyében élek, és egy pár hete egy iskolai rendezvény miatt eltöltöttem néhány napot Budapesten. Már literálisan a Keleti pályaudvaron olyan embereket láttam, akik konkrétan öngyilkosságba moggolják a falusi chadeket
Rengeteg különbséget véltem felfedezni a falusi, és a városi emberek között. Mintha a falusiak szinte minden téren részben vissza lennének maradva a városi emberektől. Még én is meglepődtem, hogy mennyire igényesek az emberek a fővárosban. Konkrétan Pesten 10 perc alatt láttam több jól kinéző embert, mint Békés megyében egész életemben.
Amúgy imádom a guidejaid, te vagy szerintem az egyik leghasznosabb tagja az egész fórumnak <333
Szerinted az átlagos kisvárosi magyar (pl: Vas megyében) hány PSL ponttal rendelkezik?
MagánvĂ©lemĂ©ny, de amĂşgy szerintem a magyarok alapvetĹ‘en nem nĂ©znek ki rosszul, csak baromira elhanyagolják magukat.Hát ez relatĂv, egy átlagot konkrĂ©tan nem tudok mondani, mivel sok tĂ©nyezĹ‘ számĂt, de megközelĂthetĹ‘leg nem lehet valami tĂşl magas.
Hát igen, eléggé elhanyagolják magukat(alkohol vedelés, gyors kaja, nincs sport), amikor meg előjön vmi betegség, akkor meg a korra fogják, hogy ez bizony az öregedéssel jár xd. Ráadásul az is rátesz, hogy a magyarok többségét kurva könnyen be lehet etetni mondjuk fitness téren(lásd: Norbi update).Magánvélemény, de amúgy szerintem a magyarok alapvetően nem néznek ki rosszul, csak baromira elhanyagolják magukat.
Jártam már mindenféle nyugati országban, a hollandokat meg franciákat sem mondanám kifejezett szépségeknek, sőt… és akkor ugye ott vannak a szlávok azokkal az igazán szubhumán fenóikkal. A nyugatiak azzal verik az átlag magyart, hogy sokkal több pénzük van és emiatt tudnak magukra adni.
Csak elĂ©g megnĂ©zni egy átlag nĂ©met meg egy magyar nyugdĂjast. ElĹ‘bbi vĂgan utazgat, sportol, aktĂv Ă©letet Ă©l mĂ©g a hetvenes Ă©veiben is, a magyar meg otthon döglĹ‘dik tv-t nĂ©zve, teljesen le van Ă©pĂĽlve agyilag Ă©s a fizikuma olyan mint a teleszart zsák mert sosem volt rĂ©sze a sport az Ă©letĂ©nek.
Amúgy ezen sokszor agyaltam már, hogy itthon miért olyan népszerűek a meki meg társai. Nyugaton úgy van árazva, ami, hulladék kaja. Nálunk viszont az áráért simán kapsz rendes beülős étteremben is minőségi ételt., gyors kaja,
TermĂ©szetesen, bár ahogy te is emlĂted igazábĂłl Ă©n már egĂ©szen korán rájöttem a kĂĽlsĹ‘sĂ©gek fontosságára, szĂłval esetemben a dolog már tinikoromban elkezdĹ‘dött, gimiben már lejártam kondizni meg figyelni kajára, bĹ‘rápolásra stb.AmĂşgy te tapasztaltál változást, hogy hogyan bánnak veled az emberek looksmaxolás elĹ‘tt Ă©s után?(Gondolom te már elĂ©g rĂ©gĂłta looksmaxolsz)
Én miĂłta debloatoltam az arcomat egyre több nĹ‘ tesz pozitĂv megjegyzĂ©st a kĂĽlsĹ‘mre.
Lehet nem vagy NT?Prettyboy hogy lehet H 6'5 5.5psl khhv incel vagyok?
Esetleg fidesz szavazĂł vagy?Prettyboy hogy lehet H 6'5 5.5psl khhv incel vagyok?
Igazad van. Csak az a bosszantó, hogy a társadalom tagadni próbálja("nem külsőddel van a baj, hanem a személyiségeddel").Amúgy ezen sokszor agyaltam már, hogy itthon miért olyan népszerűek a meki meg társai. Nyugaton úgy van árazva, ami, hulladék kaja. Nálunk viszont az áráért simán kapsz rendes beülős étteremben is minőségi ételt.
TermĂ©szetesen, bár ahogy te is emlĂted igazábĂłl Ă©n már egĂ©szen korán rájöttem a kĂĽlsĹ‘sĂ©gek fontosságára, szĂłval esetemben a dolog már tinikoromban elkezdĹ‘dött, gimiben már lejártam kondizni meg figyelni kajára, bĹ‘rápolásra stb.
Szerintem ennek az egĂ©sznek a nĹ‘k csak egy szelete. Lehet dĂĽhöngeni hogy Ăgy van, de tĂ©ny, hogy a kĂĽlsĹ‘ elsĹ‘dleges fontosságĂş a mai világban. Azt vettem Ă©szre, hogy gyakorlatilag minden tĂ©ren befolyásolja az Ă©letedet.
Megkapsz-e egy állást (egyáltalán behĂvnak-e interjĂşra…), kapsz-e elĹ‘lĂ©ptetĂ©st, segĂtenek-e az emberek az utcán, neked jönnek-e a járdán sĂ©tálva, barátok Ă©s családtagok keresnek-e, belĂ©d kötnek-e, pultosok vagy akár a kormányablakbak az ĂĽgyintĂ©zĹ‘k hogyan beszĂ©lnek veled.
Minden a kinĂ©zettĹ‘l fĂĽgg, szemĂ©lyisĂ©g Ă©s egyĂ©b dolgok csak akkor vannak számĂtásba vĂ©ve ha már megugrottál egy minimális szintet kĂĽllemben.
Aha és minden lány akivel találkozik azt mondja H milyen pretty vagyok meg milyen tall de utána nem simpelnek tovább és én nem tudom mit csinaljakLehet nem vagy NT?
Igazából szerintem ha elérsz egy normie szintet kinézetre és eléggé NT vagy, akkor nem lesz nehéz dolgod, főleg hogy te magas is vagy.
A te statjaiddal eléggé sok szubhumán és normie csaj simpelne utánad vagy feltűnő ioi-kat adna.
Nemtom nem nagyon tudom a politikai cuccokat xdEsetleg fidesz szavazĂł vagy?
Mert hogy az a létező legnagyobb hendikep zúmer lányoknál
Ahhoz hogy oofy doofyként becserkészd az alteres lányokat muszáj libsimaxolnod
![]()
Ja hát amikor egyik csaj megdicsérte a polómat annyit mondtam neki, hogy aha és a beszélgetés megfagyottAha és minden lány akivel találkozik azt mondja H milyen pretty vagyok meg milyen tall de utána nem simpelnek tovább és én nem tudom mit csinaljak