MAKE SUBFORUM GREAT AGAIN

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Mistral
@maarda piçini gatekeepten reportlayın banlansın amk. 4 senedir forumda lurkluyor steroid hakkında her şeyi biliyor hala daha bi tane roid guide threadi yok. Anlat her şeyi. peptidturkiye nedir, roidi hangi satıcıdan alcaz, hangisi bloat yapıyo hangisi yapmıyo yan etkiyi nasıl azaltcaz, ciltteki kolajeni nasıl korucaz, saçı nasıl korucaz, kaç mg kullancaz. Sikerim gatekeepinizi amk. Ben binbir forumda araştırıp bulduğum kpss bugunu burda 100 kişiye önermişimdir zaten 10 kişi atanıyor hayatımı riske atıyom mk. Bi enayi biz miyiz lan.

@MogEater adam 3 ayda burdaki bütün oglerden daha fazla katkı verdi foruma.

Burdaki 4k postlu mallara kanka şunu nerden buldun diye soruyom ananın amından buldum diyip jfl atıyor.

1000018058

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: why not me?, Aven, IlI and 17 others
KPSS bugu ne la anlatsana

• +1
Reactions: Zodiac, orbitalover, Zagro and 1 other person
hangisi bloat yapıyo hangisi yapmıyo yan etkiyi nasıl azaltcaz, ciltteki kolajeni nasıl korucaz, saçı nasıl korucaz, kaç mg kullancaz. Sikerim gatekeepinizi amk.
Hcg,eplerenone bide dutasteride.
bunlar water ztn.
katkimi bilmiyorum ama hevesli olmasi güzel

@maarda

Last edited:
  • +1
Reactions: orbitalover, maarda, Zagro and 1 other person
IMG 0516

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, Zodiac, orbitalover and 2 others
KPSS bugu ne la anlatsana
anadolu üniden 2 yıllık yazıp kpss bden memur olmaya çalışcan. O kadar bilnimeyen bi şey değil dramatiklik katsın diye dedim se yine yks çalışmaktan 100 kat mantıklı. Yksye vereceğin emeğin %30unu versen 20 yaşında 70k maaşla işe başlıyorsun haftada 5 gün günde 8 saat. Yaşıtların da üni de götünü siktirmeye devam ediyor

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: Zodiac, Kayra139, orbitalover and 4 others
anadolu üniden 2 yıllık yazıp kpss bden memur olmaya çalışcan. O kadar bilnimeyen bi şey değil dramatiklik katsın diye dedim se yine yks çalışmaktan 100 kat mantıklı. Yksye vereceğin emeğin %30unu versen 20 yaşında 70k maaşla işe başlıyorsun haftada 5 gün günde 8 saat. Yaşıtların da üni de götünü siktirmeye devam ediyor
böyle yapicam zaten burda kalırsam. başta böyle devleti sikerim çalışmam dedim de para paradır hacı :lul:

• +1
Reactions: Zodiac, maarda, Dathomirian Zabrak and 2 others
@maarda piçini gatekeepten reportlayın banlansın amk. 4 senedir forumda lurkluyor steroid hakkında her şeyi biliyor hala daha bi tane roid guide threadi yok. Anlat her şeyi. peptidturkiye nedir, roidi hangi satıcıdan alcaz, hangisi bloat yapıyo hangisi yapmıyo yan etkiyi nasıl azaltcaz, ciltteki kolajeni nasıl korucaz, saçı nasıl korucaz, kaç mg kullancaz. Sikerim gatekeepinizi amk. Ben binbir forumda araştırıp bulduğum kpss bugunu burda 100 kişiye önermişimdir zaten 10 kişi atanıyor hayatımı riske atıyom mk. Bi enayi biz miyiz lan.

Burdaki 4k postlu mallara kanka şunu nerden buldun diye soruyom ananın amından buldum diyip jfl atıyor.

View attachment 3802164
Adamın guide yapmak veya herşeyi anlatmak gibi bi zorunluğu yok reis yabancı forumda hayvan gibi gatekeep var burda bile bazen daha iyi info alırsın.

• +1
Reactions: Zodiac, orbitalover, Ashoimex and 4 others
Kanka guide yazmaya calıssam 1 soru cevaplarım 99u kalır,hepsi aklıma gelmez soru cevap yapalıum bence :feelsokman:

• +1
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: IlI, Zodiac, Ashoimex and 4 others
Adamın guide yapmak veya herşeyi anlatmak gibi bi zorunluğu yok reis yabancı forumda hayvan gibi gatekeep var burda bile bazen daha iyi info alırsın.
troll post kanka şaka yapıyom da yine de biri trde kimden nasıl temin edicez açıklaması lazım peptid turkiyede de lurklamayak sürekli

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Kayra139, Zagro and 4 others
Kanka guide yazmaya calıssam 1 soru cevaplarım 99u kalır,hepsi aklıma gelmez soru cevap yapalıum bence :feelsokman:
1749152812123

@maarda forum olarak senden extra detayli hersey dahil roid guide bekliyoruz.

• +1
  • Love it
Reactions: why not me?, cakdripa, Zodiac and 1 other person
no gatekeep birader, harbiden cok merak ediyorum neler gatekeepleniyor acaba?

• +1
Reactions: Zodiac and Zagro
biz bildigimiz herseyi yaziyoz baskalarida yazar bilgi cogalir herkes acsnedler filan diye ama hata yapiyoruz sanirim???

• +1
Reactions: Zagro
no gatekeep birader, harbiden cok merak ediyorum neler gatekeepleniyor acaba?
Çok şey var aga ya ama öyle bi anda chad yapıcak şeyler değil biraz spesifik olarak o konuya odaklansan research yapsan bulabiliceğin şeyler.

• +1
Reactions: Zodiac
Çok şey var aga ya ama öyle bi anda chad yapıcak şeyler değil biraz spesifik olarak o konuya odaklansan research yapsan bulabiliceğin şeyler.
ANLATT

• +1
Reactions: Zagro
Şuan işine yaramaz bence daha çok roid basanlar için falan olanları biliyorum belkide bilmediğimiz bir sürü şey var.

• +1
Reactions: MogEater

View attachment 3802164
yaw zaten zodiac adam akıllı yok trustmebro yok eskiden kalan doğru düzgün adam kalmadı org özel çocuk okuluna döndü millet bpden kurtulmaya çalışma amaçlı veya sıkıldığından salıp nt hayatı yaşıyo

• +1
Reactions: Zodiac and Dathomirian Zabrak
yaw zaten zodiac adam akıllı yok trustmebro yok eskiden kalan doğru düzgün adam kalmadı org özel çocuk okuluna döndü millet bpden kurtulmaya çalışma amaçlı veya sıkıldığından salıp nt hayatı yaşıyo
aynen amına koyum trustmebro adam akıllı guide yazıyodu zaten
fraud nası yapılır
ayakkabıya tabanlık koy
vay canına orospu cocugu nası akıl ettin bunu

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Zodiac, swaggy and 2 others
aynen amına koyum trustmebro adam akıllı guide yazıyodu zaten
fraud nası yapılır
ayakkabıya tabanlık koy
vay canına orospu cocugu nası akıl ettin bunu
maksat eğlence olm sikem blackpilli zaten günlük hayatta yeterince maruz kalınıyo

• +1
Reactions: Zodiac and orhanhic

Users who are viewing this thread

Back