epigenic
Spread Love
istediginiz guideleri yazin en gatekeptli methodlari vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kral senin elinden ne sik geliypr tam olarakben kapatıcı sürüyom arada bok gibi oluyo gelsin
amina koyum boca ediyom kapatıcıyı göz altına hacı elimden gelen tek sey 31 sen yap makeup guidekral senin elinden ne sik geliypr tam olarak
anlatirim basit isSövülmezde yaşadığım yerde makyaj yaptığım öğrenilirse derim yüzülüp çamaşır gibi asılır guide'de nası saklanır onuda anlat
Hadi yap bakalm gatekeptli methodları yüzlerce makeup guide var zaten de sen yine de yap bakalmistediginiz guideleri yazin en gatekeptli methodlari vericem
knk türk adam yazsın gavurub guideyi niye okuyalım+ aklına takılan soru olurda sorabilirsinThread 'Makeup for Males - Easy, cheap but an effective way to mog (Makeupmaxxing)'
https://looksmax.org/threads/makeup...n-effective-way-to-mog-makeupmaxxing.1787991/
Hadi eyvallah beyler botb de zaten yapmak istediginiz cogu guide var skincare guideda makyaj guideda
O tireddede sor cevap veriyorknk türk adam yazsın gavurub guideyi niye okuyalım+ aklına takılan soru olurda sorabilirsin
Nichemax icinde guide a gerek yok youtubeda bile var o konular redditte r/(istediginizniche) lere falan bakcaniznişmaxci
hollandada yasayan incel ne bilsin izmir gotiğini düşürmek için gereken nişmaxiNichemax icinde guide a gerek yok youtubeda bile var o konular redditte r/(istediginizniche) lere falan bakcaniz
diy surgery guide atmicaksaniz guide yapmayin cok zaten bilinen seyleri soylemekte bir amac yok
Makeup bence guide yapilcak konu degil ya hani googledan aratsan cok rahat buluyon surme tekniklerini dagitma tekniklerini vs belki sadece urun onerisi gelebilir bence genel iletisim guidesi gibi bisey olsa iyi olur konudan konuya nasil atlanacagi sohbette kisinin nasil tutulacagi etkili konusmak icin vs vsistediginiz guideleri yazin en gatekeptli methodlari vericem
Kürt lobi üyelerini görmeyim bak makyaj yaparken eski üsül ibretlik olsun diye 10 gündür sikismemis zencilere veirirmMakyaj da yapmazsınız beyler hani
Yapmazsan gerçek luksmekçi olamazsın knkMakyaj da yapmazsınız beyler hani
Lukusmex değil kanka bu iyce geymex olmaya başladı zaten bazıları mat bomere ona buna veririm diyor kapılma bunlara bunlarin hepsi lgbt örgütü üyeleri aramıza sizmislarYapmazsan gerçek luksmekçi olamazsın knk
lukmekçi olma şartlarıYapmazsan gerçek luksmekçi olamazsın knk
4 te 0 biz luksmexci değiliz kürtmaxxerizlukmekçi olma şartları
holow çiks
hantır ayz
makyaj
iyi mandibula açısı
Sen vermezmisin matt bomeraLukusmex değil kanka bu iyce geymex olmaya başladı zaten bazıları mat bomere ona buna veririm diyor kapılma bunlara bunlarin hepsi lgbt örgütü üyeleri aramıza sizmislar
Lukusmex değil kanka bu iyce geymex olmaya başladı zaten bazıları mat bomere ona buna veririm diyor kapılma bunlara bunlarin hepsi lgbt örgütü üyeleri aramıza sizmislar
Vermem tabi aminakoyayim iyce oropsu cocu belledin bizi ltb bulur poşet geçirir sikerim oda olmaz at sikerim ama götümü vermem
knk matt bomeri gorsen agzinin suyu akarVermem tabi aminakoyayim iyce oropsu cocu belledin bizi ltb bulur poşet geçirir sikerim oda olmaz at sikerim ama götümü vermem
Olm yapılır oturma izni falan alırsın amerika da bide adam zengin ve ünlü sende ünlü olursun adamın parasını yersinVermem tabi aminakoyayim iyce oropsu cocu belledin bizi ltb bulur poşet geçirir sikerim oda olmaz at sikerim ama götümü vermem
Hepiniz iyce gey olmuşsunuz amk @Atsizz Seni sevmem ama bi işbirliği yapıp bunları infaz edelimknk matt bomeri gorsen agzinin suyu akar
Para icin gotunu verirsin yani sen kanka gel bizim eve 5k yaOlm yapılır oturma izni falan alırsın amerika da bide adam zengin ve ünlü sende ünlü olursun adamın parasını yersin
Atsızz bile matt bomera verir benceHepiniz iyce gey olmuşsunuz amk @Atsizz Seni sevmem ama bi işbirliği yapıp bunları infaz edelim
Ula hepiniz ne verici çıktınız amkAtsızz bile matt bomera verir bence
Ne amk adama para oderim ben birak onun parasini yemeyi belki sikisirken genleri gecer banaOlm yapılır oturma izni falan alırsın amerika da bide adam zengin ve ünlü sende ünlü olursun adamın parasını yersin
Dölünü yüze sürsen +2 PSL garantiNe amk adama para oderim ben birak onun parasini yemeyi belki sikisirken genleri gecer bana
kanka burda felsefe yapma gizliden sende verirsin biliyozUla hepiniz ne verici çıktınız amk
Anani avradını foruma ne olmuş eskiden sokaklarda ticaret yapar boks yapar karı kız konusulurduNe amk adama para oderim ben birak onun parasini yemeyi belki sikisirken genleri gecer bana
Luksmex denen bu müptezellik abiDölünü yüze sürsen +2 PSL garanti
Dölünü yüze sürsen +2 PSL garanti
HACI TİRED SİKİLDİ MAKEUP GUİDE DI BU AMK MATT BOMERIN DÖLÜ NE ALAKANe amk adama para oderim ben birak onun parasini yemeyi belki sikisirken genleri gecer bana
@ascendantwill başlattıHACI TİRED SİKİLDİ MAKEUP GUİDE DI BU AMK MATT BOMERIN DÖLÜ NE ALAKA
tiredleri sikmeyin hacı anamiza sövdünüz ben artık yapmicsm daha forumumuzu güzel tutalım arkadaşlar@ascendantwill başlattı

Hep iftira bu akşam gel sen köprü altına sana başka bi mal verecdm@ascendantwill başlattı
bide kirmizi renkli kursun kalem alin dudağınıza sürün yeni gizli mongol methodu1 adet siyah göz kalemi alın yapamıcanız fraud yok
Ten rengine uygun kapatici secme guide'i gelirse iyi olur. Tam ten rengin olamayacagina gore daha mi acik daha mi koyu olmali vsistediginiz guideleri yazin en gatekeptli methodlari vericem
Olm onun neresi zor amkTen rengine uygun kapatici secme guide'i gelirse iyi olur. Tam ten rengin olamayacagina gore daha mi acik daha mi koyu olmali vs
ya ne biliyim aqOlm onun neresi zor amk
Yemek yeme guidedadami gelsin
bi tık daha koyu olunca iyi oluyo dağıtınca inceleşiyoTen rengine uygun kapatici secme guide'i gelirse iyi olur. Tam ten rengin olamayacagina gore daha mi acik daha mi koyu olmali vs
Knk valla git calisan ablaya sor de kiz arkadasim icin tenide benle ayni renkya ne biliyim aq
tmm sagolbi tık daha koyu olunca iyi oluyo dağıtınca inceleşiyo
abla tipatip ayni valla kendime almiyomKnk valla git calisan ablaya sor de kiz arkadasim icin tenide benle ayni renk