epigenic
Spread Love
pipi
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gerekli Ürünler
View attachment 4579030Kirpik Kıvırıcı
kirpiklerin göz kapağı görünümünü azaltmasını sağlar failoyu gizler
aynı zamanda kontrast yaratir kirpikler daha belirgin olur
Nasıl kullanılır
kirpiklerinizi bununla kivirdiktan sonra uzun sure kalici olmasi icin renksiz maskara veya vazelin aquaphor gibi seyler surun normal maskarada kullanabilirsiniz ama belli olursa sizin icin failo olur
View attachment 4579055
Maskara
eger fenotipinizede uyuyorsa olabilecek en koyu rengini alın (jetblack) Kaşınızı bununla boyayın ozellikle kaşlarınızda boşluk varsa bununla doldurun sarisin falansaniz almayin tabikide
Kirpiklerinizi kivirdiktan sonra surebilirsiniz ama bazenleri belli olabiliyor ozellikle waterproof degilse o yuzden yapicaksaniz waterproof maskara alin su deyince akmasin ve az sürün
View attachment 4579069
Waterline Pen
Bunu Maskarayla birlikte kullanmayın çok belli olur ikisinden birini tercih edin özellikle renkli gözlüyseniz bu hem göz renginizle hemde scleranizla cok iyi kontrast yaratir bunu gözün waterline kısmına belli olmayacak sekilde hafif sürerseniz anlaşılmaz
View attachment 4579073 Tinted Lip Balm Veya Lip Tintleri
dudak yüzdeki en önemli en çok dikkat çeken yerlerden biri ve rengi çok önemli coloring için fenotipinize göre bir tint rengi alın ve belli olmayacak sekilde sürün az tintli olursa belli olmaz daha saglikli gorunur sadece bir cok tiktoktaki eboyun gizlice kullandigi method
Amk ne kadar uğraştırıcı bişeymiş bu ben aşağıya düz rutini yaziyom
ilk olarak cildinize tintli bi nemlendirici/tintli bir güneş kremi sürün eğer bu ikiside yoksa kapatıcıyı alın nemlendiriciyle karıştırıp yüzünüze sürün diğer şekilde çok belli oluyor böyle yapınca sadece rengi eşitliyor yada bunlar yerine sadece bb kremde olur bunu yaparken çok abartmayin belli olmamasina özen gösterin
sonrasinda elinize azicik kapatici alip göz altiniza sürün özellikle infra orbitalleriniz bok gibiyse baya isinize yarar bu dediklerimin hepsini cok az belli olmaycak miktarlarda sürün ve kendi cilt renginizle uyustuguna emin olun bunlarin ardindan kirpiklerinizi kivirin ve ustte dedigim gibi renksiz maskara vazelin aquaphor etc falan sürün kirpiklerinize normal maskarayi onermiyom belli oluyo normal maskarayi kasinizin arasindaki bosluklari doldurmak yada kasinizi daha koyu gostermek icin kullanin en son dudağınızın daha canlı durmasi icin hafif tintli belli olmayan bi lip balm alin dudağınızı iyice scrubladıktan sonra hafifce surun eger bu dediklerimin bokunu cikarmazsaniz ve dogru yaparsaniz kimse anlamaz soru sorun cevapliyim normalde 1000tane sey yazcaktim havali olsun diye foto falan ekledim kafam sikildi aq siz soru sorun oyle daha basit
cidden oyle oldu valla bu sefer yarram gibi oldu
guide yazmak harbi zor iş direkt soru cevap daha kolay ve straight to the point oluyo direkt cozum1000tane sey yazcaktim havali olsun diye foto falan ekledim kafam sikildi aq siz soru sorun oyle daha basit
ben bunu siliyomguide yazmak harbi zor iş direkt soru cevap daha kolay ve straight to the point oluyo direkt cozum
silme aq dursun yineben bunu siliyom
silcem uarram gibisilme aq dursun yine