senualF
Do i look cute enough?
Makyajla fraudlayan kendini güzel sanmaya başlıyor, her sabah kalkıp yeni yeni yüz yaratıyorlar
İnce dudak = hayvan gibi kırmızı ruj
Sivilce = anasının amı gibi kapatıcı
0 Kirpik, belli olmayan kirpik etc = fakelash, maskara
Recessed infra = yine anasının amı gibi kapatıcı
Chubby yüz = kontürle yüze angularity verme
Geçen yaz don atlet ekmek almaya giderken okulda gördüğüm ortalamanın bi tık üstü bulduğum bir kızı otobüs durağında gördüm hiç makyajsız görmemiştim öyle bi göz altı morluğu + pizzaskini vardıki şok oldum aq sabah 4 te kalkıp 3 saat makyaj yapıyordur ama bi erkeğin cilt bakımı yaptığını öğrense gay der,
Komik olan ne kadar çirkin olduklarını unutuyorlar makyajlı angle frauded fotoyu profil yapıp her gün 100 istek alıyorlar, o dediğim kız pizzaskin + göz altı torbalı olduğu fotoları koysa (yani gerçek yüzünü koysa
) haftada 5 falan istek ya gelir ya gelmez erkekler gibi kadınlarda yüzünü yıkayıp evden çıksa ya da hiç makyaj diye bir şey icat edilmemiş olsa eminim incel oranı şuankinden çok daha az olurdu çünkü makyajsız mtbler looksmatclerine mahkum kalırdı burdan çıkaracağınız ders bizimde makyaj yapmaya başlamamış lazım bu kadar hard fraudun olduğu bi dünyada bazı pembe götlüler hala şey diyor "eğeğeğ ben shoe lift giymem" yarramın kafası cold approach atıcağın kız 4 saat geçirdi ayna karşısında evden dışarı çıkmadan sende boyunu 5-6 cm uzatı ver gurur yapma bu kadar
İnce dudak = hayvan gibi kırmızı ruj
Sivilce = anasının amı gibi kapatıcı
0 Kirpik, belli olmayan kirpik etc = fakelash, maskara
Recessed infra = yine anasının amı gibi kapatıcı
Chubby yüz = kontürle yüze angularity verme
Geçen yaz don atlet ekmek almaya giderken okulda gördüğüm ortalamanın bi tık üstü bulduğum bir kızı otobüs durağında gördüm hiç makyajsız görmemiştim öyle bi göz altı morluğu + pizzaskini vardıki şok oldum aq sabah 4 te kalkıp 3 saat makyaj yapıyordur ama bi erkeğin cilt bakımı yaptığını öğrense gay der,
Komik olan ne kadar çirkin olduklarını unutuyorlar makyajlı angle frauded fotoyu profil yapıp her gün 100 istek alıyorlar, o dediğim kız pizzaskin + göz altı torbalı olduğu fotoları koysa (yani gerçek yüzünü koysa