Makyaj kadar orospu evladı bir icat yok

D

Deleted member 251512

Spend your years full of loneliness
Gerçekten nefret ediyorum ya şu illetten aslında çoğu kız erkeklerden kötü gözüküyor makyajlı görüp beğendiğim kızı bir kere makyajsız göreyim hani öyle böyle bi descendlemiyorlar amk rezalet undereye support, yarrak gibi komedonlu cilt, siyah noktalar, kirpik mirpik yok maskarasız dudak yarı boyutuna iniyor zaten hani olmamalı amk böyle bir şey bide hala hard fraudlara karşıyım ben diyenler var yok lens takmam lift takmam falan baba benım yarra bı yalayında bakarız sonrasına ok?

Last edited:
  • +1
Reactions: balve, maarda, temelyeterliliktest and 13 others
harbiden öyle

• +1
Reactions: balve, fury31, Thrill and 5 others

• JFL
  • +1
Reactions: Fridx, Deleted member 240816, balve and 6 others
Brooke Monk No Makeup 1

Images   2026 01 27T193141360

bunlar ünlü diye attım daha ekstrem örnekler var başka bi insana dönüşüyorlar resmen

Last edited:
  • +1
Reactions: Fridx, balve, Thrill and 4 others
Gerçekten nefret ediyorum ya şu illetten aslında çoğu kız erkeklerden kötü gözüküyor makyajlı görüp beğendiğim kızı bir kere makyajsız göreyim hani öyle böyle bi descendlemiyorlar amk rezalet undereye support, yarrak gibi komedonlu cilt, siyah noktalar, kirpik mirpik yok maskarasız dudak yarı boyutuna iniyor zaten hani olmamalı amk böyle bir şey bide hala hard fraudlara karşıyım ben diyenler var yok lens takmam lift takmam falan baba benım yarra bı yalayında bakarız sonrasına ok?
Hepsi yahudilerin oyunları

• +1
  • JFL
Reactions: balve, Thrill, Deleted member 251512 and 2 others
Makyaj yapmayan erkek çok şey kaybediyordur söyleyeyim.

En son ne zaman makyaj yapmadığımı unuttum

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Fridx, Atsizz, balve and 6 others

Neler yapıyorsun

• +1
Reactions: balve, Thrill, Deleted member 277275 and 2 others

Anlaşılırsa okulda falan gay etiketi yeriz

• +1
Reactions: balve, temelyeterliliktest, Deleted member 277275 and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Fridx, balve, temelyeterliliktest and 4 others

Chad bile makyaj yapıyo sen diyosun gay may degilim @ascendantwill

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, Deleted member 240816, balve and 6 others
  • +1
Reactions: balve, ascendantwill, Deleted member 307488 and 3 others

abi sen ne yapıyorsun tam olarak ben sadece göz altına kapatıcı sürüyorum şimdilik senin yaptıklarını bilmek isterim

• +1
Reactions: balve, maarda, Thrill and 3 others
abi sen ne yapıyorsun tam olarak ben sadece göz altına kapatıcı sürüyorum şimdilik senin yaptıklarını bilmek isterim
Göttende vurduruyon mu zuahahahah

• JFL
Reactions: Deleted member 240816, balve, maarda and 3 others
Anlaşılırsa okulda falan gay etiketi yeriz
Zaten bu saatten sonra istesen de okulda yapamazsın, etrafındaki insanlar değişimi fark eder. Dışarı falan çıkarsan yap

Neler yapıyorsun
Kirpik & Kaş Mascara, blush, kapatıcı, hafif dudak kalemi, hafif highlighter, lip balm.

• +1
Reactions: Fridx, balve, Deleted member 277275 and 3 others

Abi avi tatlı olmuş senin piksellesmiş yüzünü görmek bile ekstra psl veriyor :owo:

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, balve, Deleted member 251512 and 3 others
  • +1
Reactions: balve, Deleted member 277275, Deleted member 307488 and 1 other person
Kirpik & Kaş Mascara, blush, kapatıcı, hafif dudak kalemi, hafif highlighter, lip balm.
sence kontür iyimi gölge efekti falan vermek için burnum yamuk olduğundan asimetrik duruyor kontürle biraz düzeltsem çok belli olurmu? teşekkürler bu arada bende maskara almayı düşünüyorum

• +1
Reactions: balve, Deleted member 251512, Deleted member 307488 and 1 other person
sence kontür iyimi gölge efekti falan vermek için burnum yamuk olduğundan asimetrik duruyor kontürle biraz düzeltsem çok belli olurmu? teşekkürler bu arada bende maskara almayı düşünüyorum
Hafif kontürü sokaktan geçen birisinin fark edeceğini asla düşünmüyorum ama dediğim gibi seni halihazırda yakından tanıyan insanlar farkı anlar.

• +1
Reactions: Fridx, balve, Deleted member 277275 and 1 other person
katılıyorum, yapılacaksada az bi miktar yapılmalı, filli boya diye tabir ettiğimiz kızlara normieler tapabilir

1769533360166

• +1
  • JFL
Reactions: balve, Orcairis and Deleted member 277275
View attachment 4587003
bunlar ünlü diye attım daha ekstrem örnekler var başka bi insana dönüşüyorlar resmen
MAKYAJIN CİNSİYETİ YOKTUR EĞER KEMİKSİZ BİR SOYBOY İSEN TABİKİ BÜTÜN FAİLOLARINI MAKYAJLA KAPATINCA TOPİTOPA BENZEYECEKSİN. MAKYAJ BÜYÜK ASCEND

• +1
Reactions: balve, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person
Hafif kontürü sokaktan geçen birisinin fark edeceğini asla düşünmüyorum ama dediğim gibi seni halihazırda yakından tanıyan insanlar farkı anlar.
tamamdır abi çok sağol yeni okula transfer oldum daha kimse tanımıyo çok farkedilmeden yapmaya başlicam burnum 45 derece duruyo

• +1
Reactions: balve, Orcairis and Deleted member 307488
kalemle zygo archından hollow cheecks olması icn çizgi çekip elinizle dağıtıcaksınız sonra archın tam üstüne biraz daha sürüp dağıtıcaksanız . kaş ve kirpiklerinizin de üzerinden geçiceksiniz bu opsiyonel eğer koyu kahve siyah renkliyse gerek yok ben sarı diye çekiyom. alt kirpiklerin ordaki deriyi cok ufak siyah boyucaksınız bu çok ufak olmalı aksi taktirde direk anlarlar eğer anlarlarsa sürme çekmek sünnet diyin.
ramusunuza kalemle çizgi çekip dağıtın
ve boynunuzu havaya dikerek mandibulanızın altına da çizgi çekin ve dağıtın . red vaseline alıp azcık dudağınıza sürün ve üstünden lip balmla geçin . kirpiklerinize ve kaşlarınıza vazelin sürüp tarayın eğer düzgün yaparsanız cok iyi ascend

• Woah
  • +1
Reactions: Orcairis and Atsizz

Bende yapcam valla 70 euroluk malzeme alcam

• +1
Reactions: Orcairis