Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Şu omuz genişliğiyle 80 yıl yaşayacağıma basarım treni frame halosuyla 50 yıl yaşarım daha iyi amk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tren claviculayi genisletiyormuŞu omuz genişliğiyle 80 yıl yaşayacağıma basarım treni frame halosuyla 50 yıl yaşarım daha iyi amk View attachment 3908623
hayir amk bu dathomirian denen yarrak kafali salliyoTren claviculayi genisletiyormu
iyi dediŞu omuz genişliğiyle 80 yıl yaşayacağıma basarım treni frame halosuyla 50 yıl yaşarım daha iyi amk View attachment 3908623
Değişir şimdi yaşın tutuyorsa sonuçta testestron artıyor bu dht arttırıyor yapay reseptörde alırsan vücuda olabilir niye olmasın ha tabi bir yerden sonra 20 30 hap atabilirsin şey gibi diyim karaciğer koruyucudan koruycu haptrenbolone ile 50 yıl yaşayacağın bile malum
frame genetik zarganayım ama omuz genişliğim çok fazla
cope değil beynini kullan az
ayn knk omuzların geniş ama zargana duruyorsun bir atsana omuzlarını merak ettimcope değil beynini kullan az
omuz genişliğinin zargana olup olmamanla hiçbir ilgisi yok sanırım lgs giren veletlerden birisinayn knk omuzların geniş ama zargana duruyorsun bir atsana omuzlarını merak ettim
clavicle kemiği genlerine göre uzun yada kısa oluyorayn knk omuzların geniş ama zargana duruyorsun bir atsana omuzlarını merak ettim
Neyle ilgisi var tam olarak knk framemim iyi diyosun frame iyiyse omuz çatın iyiyse zargana görünmezsin kankam at bir vücudunu bakalım frame ineomuz genişliğinin zargana olup olmamanla hiçbir ilgisi yok sanırım lgs giren veletlerden birisin
View attachment 3909544
orası öyle fakat zargana duruyorum dıyorsun muhtemelen frame inin iyi oldugunu sanıyosun ama değilclavicle kemiği genlerine göre uzun yada kısa oluyor
Framei orta adam omuz çalışarak senle aynı framei yapıyor. Zarganaysan frame halosu çok zorframe genetik zarganayım ama omuz genişliğim çok fazla
duzgun kpnussana la kardeşomuz genişliğinin zargana olup olmamanla hiçbir ilgisi yok sanırım lgs giren veletlerden birisin
View attachment 3909544
foto atframe genetik zarganayım ama omuz genişliğim çok fazla
açlıktan gebermediği sürece kimse zargana durmaz cidden iyi bir frame i varsa belin ince olması eşit değildir iyi frameduzgun kpnussana la kardeş
foto at![]()
omuz genişliğim fazla dedim frame olarak iyi olduğuma dair bir ibare var mı postlarımdaorası öyle fakat zargana duruyorum dıyorsun muhtemelen frame inin iyi oldugunu sanıyosun ama değil![]()
bende sana dıyorum ki omuz genişliğin fazlaysa çatısı iyiyse açlıktan ölmüyorsan zargana durmazsınomuz genişliğim fazla dedim frame olarak iyi olduğuma dair bir ibare var mı postlarımda![]()
ya sen cidden veletsin kardeşim zargana yada obez olmanda bile genetik katkı çok fazla boş boş konuşma yallah lgs sonuçlarına bakaçlıktan gebermediği sürece kimse zargana durmaz cidden iyi bir frame i varsa belin ince olması eşit değildir iyi frame
ropeleriz mesela
kötü fotoŞu omuz genişliğiyle 80 yıl yaşayacağıma basarım treni frame halosuyla 50 yıl yaşarım daha iyi amk View attachment 3908623
ergenlere veriliyo sen ergenmisinrhGH kullansak acaba frame artışı olur mu ? Benim claviculalar çok dar aq.
uzaylı genetiği jflŞu omuz genişliğiyle 80 yıl yaşayacağıma basarım treni frame halosuyla 50 yıl yaşarım daha iyi amk View attachment 3908623
sen turkmuydun biraderuzaylı genetiği jfl
lanuzaylı genetiği jfl
Ben Türk değilim. Sadece genç bir siyah adamım dostum.sen turkmuydun birader
niggerBen Türk değilim. Sadece genç bir siyah adamım dostum.
kebap yemeye devam et zenci.nigger
in 2025, you can be a turk with negro genes, thank u fucking erdogan.Ben Türk değilim. Sadece genç bir siyah adamım dostum.
I ain't no turk. I just learned the language thats all. Brutal to erdoganin 2025, you can be a turk with negro genes, thank u fucking erdogan.
if u wanna be a turk, thats easy, you only need to merry @kökleyicifallik and u get the turkish citizenship.I ain't no turk. I just learned the language thats all. Brutal to erdogan
Neverif u wanna be a turk, thats easy, you only need to merry @kökleyicifallik and u get the turkish citizenship.