Mal olmayın olum

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Şu omuz genişliğiyle 80 yıl yaşayacağıma basarım treni frame halosuyla 50 yıl yaşarım daha iyi amk
1000019720

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: htn666, wills, recai iskender and 4 others
trenbolone ile 50 yıl yaşayacağın bile malum

• +1
Reactions: Serialsuicide, Arisylva and Kayra139
  • JFL
Reactions: HasSıkımovıc_31, Zodiac and Arisylva
bu shop sanırım aq

trenbolone ile 50 yıl yaşayacağın bile malum
Değişir şimdi yaşın tutuyorsa sonuçta testestron artıyor bu dht arttırıyor yapay reseptörde alırsan vücuda olabilir niye olmasın ha tabi bir yerden sonra 20 30 hap atabilirsin şey gibi diyim karaciğer koruyucudan koruycu hap

frame genetik zarganayım ama omuz genişliğim çok fazla

cope değil beynini kullan az
ayn knk omuzların geniş ama zargana duruyorsun bir atsana omuzlarını merak ettim

ayn knk omuzların geniş ama zargana duruyorsun bir atsana omuzlarını merak ettim
omuz genişliğinin zargana olup olmamanla hiçbir ilgisi yok sanırım lgs giren veletlerden birisin :lul:

1000002765

• JFL
Reactions: Resistance.
omuz genişliğinin zargana olup olmamanla hiçbir ilgisi yok sanırım lgs giren veletlerden birisin :lul:

View attachment 3909544
Neyle ilgisi var tam olarak knk framemim iyi diyosun frame iyiyse omuz çatın iyiyse zargana görünmezsin kankam at bir vücudunu bakalım frame ine

clavicle kemiği genlerine göre uzun yada kısa oluyor
orası öyle fakat zargana duruyorum dıyorsun muhtemelen frame inin iyi oldugunu sanıyosun ama değil:ROFLMAO:

frame genetik zarganayım ama omuz genişliğim çok fazla
Framei orta adam omuz çalışarak senle aynı framei yapıyor. Zarganaysan frame halosu çok zor

orası öyle fakat zargana duruyorum dıyorsun muhtemelen frame inin iyi oldugunu sanıyosun ama değil:ROFLMAO:
omuz genişliğim fazla dedim frame olarak iyi olduğuma dair bir ibare var mı postlarımda ;)

• JFL
omuz genişliğim fazla dedim frame olarak iyi olduğuma dair bir ibare var mı postlarımda ;)
bende sana dıyorum ki omuz genişliğin fazlaysa çatısı iyiyse açlıktan ölmüyorsan zargana durmazsın

açlıktan gebermediği sürece kimse zargana durmaz cidden iyi bir frame i varsa belin ince olması eşit değildir iyi frame
ya sen cidden veletsin kardeşim zargana yada obez olmanda bile genetik katkı çok fazla boş boş konuşma yallah lgs sonuçlarına bak :lul:

• JFL
rhGH kullansak acaba frame artışı olur mu ? Benim claviculalar çok dar aq.

1. cogu kisiden iyi frame var ( obez degilse saglikli bmi bf araligindayds )
2. cogu kisi direk iyi frame olarak gorecek, yani umursamayacaklar
3. insanlari siktir et kendin mutlu musun? mesela roid ile swcma bir goruntude yakalayabilir, yasli durabilir trapez buyurse kotu gozukur, deltoid ve lat dogal buyutmeye calisil calismadigindan emin bile degilim oldschoolda bunu cok umursamiyorlar gibi, newgrnler daha high iq ve analizilci

• +1
Reactions: Quncho
  • +1
  • JFL
Reactions: MogEater and Dathomirian Zabrak
Ben Türk değilim. Sadece genç bir siyah adamım dostum.
in 2025, you can be a turk with negro genes, thank u fucking erdogan.

• JFL
Reactions: Quncho
in 2025, you can be a turk with negro genes, thank u fucking erdogan.
I ain't no turk. I just learned the language thats all. Brutal to erdogan

• +1
Reactions: MogEater
I ain't no turk. I just learned the language thats all. Brutal to erdogan
if u wanna be a turk, thats easy, you only need to merry @kökleyicifallik and u get the turkish citizenship.

• JFL
Reactions: kökleyicifallik and Quncho
  • +1
Reactions: kökleyicifallik