MALAK KÜRT VE TÜRK KAVGASI

Ratonnn

Ratonnn

Just a guy
buralarda çok yeni değilim daha öncesinde bakıyordum ama eskisi gibi kavga ortamı yok herkes barışçıl içinde ascendlemeye çalışıyor niye saçma salak kürt türk kavgası çıkarıyorsunuz aq?

• +1
Reactions: htn666, Kayra139, MogEater and 3 others
buralarda çok yeni değilim daha öncesinde bakıyordum ama eskisi gibi kavga ortamı yok herkes barışçıl içinde ascendlemeye çalışıyor niye saçma salak kürt türk kavgası çıkarıyorsunuz aq?
ilgi folloslarina sor bilmiyorum son kitkat bukucum benim

• Love it
Reactions: Ratonnn
Forum adabı böyle kardesim istemiyosanız gidin

• +1
  • JFL
Reactions: yenesy, recai iskender, IlI and 1 other person
Kebap mı, Kurd mı destekliyorsun?

:chad::chad:

• +1
Reactions: htn666
Forum adabı böyle kardesim istemiyosanız gidin
dm

Ortada tartışalacak bi şey yok türk kızını en çok kürtler sikyor mu ak trde appealı en yüksek ırk hırtlar

• JFL
Reactions: recai iskender
Üstün ırk olduğunu iddia eden Tırrık siyasetçisi
1000017633

Averaj Kurdo siyasetçisi
1000017632

• JFL
Reactions: htn666 and recai iskender
yaradanınızı sikeyim sarı saçlı mavi gözlü değilseniz amerikaya gitseniz bir insana iranlıyım diğerine kürdüm diğerine ermeniyim diğerine yunanım deseniz 1 tanesi “ben seni türk sanmıştım hiç de dediğin şeye benzemiyorsun” diyecek mi sizce

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: cakdripa, htn666, maarda and 1 other person