manidar olay ciddi cevaplayin

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
karinin tekiyle 3-5 gundur konusuyoruz beni bir kutuphaneye cagiriyo (looksmatchim degil benden iyi gozukuyor)ben bi sure once ordan biriyle hasim olmustum seni oldurecem fln diyodu tezgah olma ihtimali kac gidiyim mi kutuphanede bise yapamaz heralde tezgah olsa bile

• JFL
Reactions: maximum cope31, Zodiac, menas and 2 others
ula texgah olma ihtimali yuzde 50 fln da 2-3 aydir irlden hicbir kizla konusmadim suan ölmeyi yeglerim
aven banlısın nası postlara react atıyon amk

• JFL
Reactions: Zodiac
sg dersini çalış aq ykscel değil misin sen

• +1
Reactions: IlI
sg dersini çalış aq ykscel değil misin sen
kanka kari kutuphaneye cagiriyo beraber calisalim ayagi yani gidesim var da oralarda biriyle mevzum olmustu babasi zengin picin tekiyle cevresi fln da var ama hani arada kaldim kiz da cok guzel ya tezgah degilse sansimi kacirmak istemiyorum

kanka kari kutuphaneye cagiriyo beraber calisalim ayagi yani gidesim var da oralarda biriyle mevzum olmustu babasi zengin picin tekiyle cevresi fln da var ama hani arada kaldim kiz da cok guzel ya tezgah degilse sansimi kacirmak istemiyorum
sen başka yere çağır kafede çalışalım falan de

• +1
Reactions: Zodiac and IlI
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
git bişe olmaz ne yapmış olabilirsinki 2 ay sonra intikam almak istesin öyle bişe olsada ya döversin ya kaçarsın

• +1
Reactions: Zodiac and menas
git bişe olmaz ne yapmış olabilirsinki 2 ay sonra intikam almak istesin öyle bişe olsada ya döversin ya kaçarsın
knk sen 12 13 yaşındayım diye post açtığın için senin verdiğin akılı almayacağım ya kusura bakma

• JFL
  • +1
Reactions: menas, Zodiac and Zagro
En max dovulursun aq yada bisi olursa kacarsin

• +1
git dövül bonsimeşing olur

• JFL
Reactions: Zodiac, xlegend and IlI
karinin tekiyle 3-5 gundur konusuyoruz beni bir kutuphaneye cagiriyo (looksmatchim degil benden iyi gozukuyor)ben bi sure once ordan biriyle hasim olmustum seni oldurecem fln diyodu tezgah olma ihtimali kac gidiyim mi kutuphanede bise yapamaz heralde tezgah olsa bile
Kutuphanede yer seni sakin gitme

knk sen 12 13 yaşındayım diye post açtığın için senin verdiğin akılı almayacağım ya kusura bakma
age is just a number

• JFL
  • Ugh..
Reactions: Zodiac, IlI, maarda and 2 others
Konum sal gelek bişi olursa dalariz kanki arkadan

• JFL
sen bana at kızın fotoğraflarını tezgah olup olmadığını anlarım

• JFL
  • +1
Reactions: xlegend, IlI and maximum cope31

Users who are viewing this thread

Back