manisa shooter neonazi

Iranidnordid

Iranidnordid

Master
ya beyler, bu eleman da neonazi çıktı. Joegoldberg özentiliği falan var. Columbine hayranı çıktı. Kız meselesi falan da dahil ama evdeki incelemeler bunları göstermiş.

Bu orospu evlatlarından sonra zaten incel kelimesi türkiyede yeterince tanınmaya başlandı. E incel forumları bilmem neleri falan diyip buraya operasyon çekerler falan. Bunların yapacağımişi sikeyim. BİZ MIZANTROPIK ELEMANLAR DEGILIZ BIZ SADECE BURDA DIŞ GÖRÜNÜŞÜMÜZÜ GELİŞTİRİYORUZ EY YÜCE DEVLED…

Burdan aldığınız bilgileri bi dosyaya falan atmaya başlayın bence bu gidişle birkaç seneye org falan kalmaz zaten amk

• +1
Reactions: blacmetal666333, Dxddxx1, nikolata and 9 others
Haftaya haberdeyiz

• JFL
  • +1
Reactions: FUCK YEA, coax96, iluvanavar and 2 others
Haftaya haberdeyiz
Lan hayır amk BEN SİCİLİ CAMDAN TEMİZ KENDİNİ GELİŞTİREN MUTLU BİR AİLESİ OLAN NORMAL BİR VATANDAŞIM HİÇBİR PSIKOLOJIK RAHATSIZLIĞIM YOK DURUN AMK

• +1
Reactions: nikolata, kumaddikt, Cadvan and 3 others
@iluvanavar bizim hirsizlik threadleri habere cikarsa ünlu olduk

• JFL
  • +1
Reactions: foidsforlife, coax96 and iluvanavar
şaka maka sıkıntı durum zaten biliyorsunuz devlet artık her şeye burnunu sokuyor.

mesela burayı kapatmaya çalışmak operasyon çekmek yanlış.

evlilik öncesi aile cüzdanı yanında sağlıklı mentale sahip çocuk büyütme rehberi testi ve ruhsatı falan verilmeli.

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Naughty America, iluvanavar and 1 other person
Profil guzel mi

Bu arada üzücü olay 1 kız çocuğu ölmüş orospu çocuğu ya

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Hanife and Trenmaxx1
Ya bunları sağlam bi dövmek lazım. Sen kim beyaz ırk kim maymun orospu çocuğu. Senin ataların yüzyıllardır burda anadoluda tarım yapıyor. Üç beş gevurun derdini ithal edip burda gücün çocuklara yetiyor böcek orospu evladı. Sayısız nihilist tanıyorum sayısız zorbalık görmüş insan tanıyorum sayısız kızlarla ekstrem sorunlar yaşamış kişiler görüyorum. Hiçbiri school shooting yapmıyor, aksine iyilikten ve hoşgörüden vazgeçmiyorlar. Karşılığını almadığını sanıyorsun ama aslında alıyorsun. Sen sadece stres ve sıkıntıya karşı dayanabilme toleransı olmayan düşük testosteronlu bir orospu evladısın.

• +1
Reactions: coax96, Dxddxx1, Cadvan and 1 other person
BURASI INCEL FORUMU DEĞİL. TEMEL AMACI YALNIZCA DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜ GELİŞTİRMEK İSTEYEN İNSANLARIN BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPILMASI AMACIYLA KURULMUŞ BİR FORUM.

• +1
Reactions: coax96, Hanife and Orcairis
silcem hesabı ilerde bura illa patlıcak

• +1
Reactions: Iranidnordid and IzotretinoinKullani
yaw bu olay sikimde degil de yarin bi gun biriniz burdan sacma sapan bisey yapcak hesabi vardi diyip anaimizi sikcekler delete mi caksam

• +1
  • JFL
Reactions: FUCK YEA, coax96, pardonriki and 3 others
yaw bu olay sikimde degil de yarin bi gun biriniz burdan sacma sapan bisey yapcak hesabi vardi diyip anaimizi sikcekler delete mi caksam
biz 2nd number alıp guruh oluşturalım diyok aramızda bildiğimiz lavuklarla

• +1
Reactions: IzotretinoinKullani and iluvanavar
Kaynak atsana

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher
10 yasindaki çocukları milliyetçilik ırkçılıkla zehirlerseniz boyle yarrak yarrak seyler daha cok olur

• +1
Reactions: Iranidnordid
Lan hayır amk BEN SİCİLİ CAMDAN TEMİZ KENDİNİ GELİŞTİREN MUTLU BİR AİLESİ OLAN NORMAL BİR VATANDAŞIM HİÇBİR PSIKOLOJIK RAHATSIZLIĞIM YOK DURUN AMK
Bence looksmax camiasında ki herkeste biraz biraz vücut dismorfisi var ancak bu baya normal bir durum herkeste olabilir hatta var spektrum yani bu saldırı yapan piclerinki tamamen farklı durum gerçekten hiçbir alakamız yok henüz çok popüler değil buralar sakin taşımayın amk masonlar gibi gizli gizli kalalım böyle referans ile katılım davet edin internete taşımayın yorumlara tasimayin sonu roblox gibi olmasını istemem buranın gözüne batarsa devlet babanin discord roblox gibi olur

Ya bunları sağlam bi dövmek lazım. Sen kim beyaz ırk kim maymun orospu çocuğu. Senin ataların yüzyıllardır burda anadoluda tarım yapıyor. Üç beş gevurun derdini ithal edip burda gücün çocuklara yetiyor böcek orospu evladı. Sayısız nihilist tanıyorum sayısız zorbalık görmüş insan tanıyorum sayısız kızlarla ekstrem sorunlar yaşamış kişiler görüyorum. Hiçbiri school shooting yapmıyor, aksine iyilikten ve hoşgörüden vazgeçmiyorlar. Karşılığını almadığını sanıyorsun ama aslında alıyorsun. Sen sadece stres ve sıkıntıya karşı dayanabilme toleransı olmayan düşük testosteronlu bir orospu evladısın.
Ya onu geçtim bunlar modern sikko problemler iste, gidip gerçekten düzgün önlem ,sozde değil gerçekten bir farkındalık yaratmak, bir destek sağlamak yerine gidip günah keçisi yapiyorlar bir seyleri,yok discord yok roblox,yok gta, aminakoyim ilk saldırı yapan İsa aras'in steaminda cuphead ve anime oyunları vardı amk cocuga güya "uzmanlar" pubg ile cs diyordu, sinirlerimi bozuyor amk

• +1
lifetime olmasaydı kuran çaprsın direkt nuke atardım

• JFL