manletler spor yapmasın

iyi bir konuya değindin kanka orayı düşünememişim tabiki eğer hayatının amacı sporsa meslek olarak yapıyorsa vs yapsın ona lafım yok hoşuna gittiği için de yapabilir ama kas herşeydir kızlar bundan hoşlanır düşüncesiyle yapıyorsa o zaman saf bir maldır
knk kimse kas herseydir mantığı ile yapmıyor yapan bir kaç tane lowiq vardır onlarda yapabilecegin birsey yok
tabanlık kadar ezik birşey yok onu farkettim paylaço gibi gezecen ve eve gidince insanlar bunu farledecek ve seni ciddiye almayacaklar
olm neden ciddiye almasınlar 2-3cm asiri fark edilecek birsey değil zaten

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, pashanimair, reanrao and 2 others
tabanlık kadar ezik birşey yok onu farkettim paylaço gibi gezecen ve eve gidince insanlar bunu farledecek ve seni ciddiye almayacaklar
minimal ölçülerde yapıldığı zaman sorun olmaz

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, pashanimair, reanrao and 1 other person
Zaten eve kadar gıdıyosan o 5 cm cok da onemlı degıldır artık

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and swaggy
net söylüyorum kanka 170 altı spor yapmasın mogeater 176ymış zaten niye üstüne alındı bilmiyorum

170 adam 180 fraudlayamaz kanka o tabanlıkların bile çok dezavantajı var forumda eski üyelerden biri kullanıyordu bacağı ağrıyormuş sürekli mesela ve o ayakkabıya göre baggy pantolon vs giymek zorundasın çok uğraştırıcı yani
knk ben 173'üm yapıyimmi :lul:

• +1
Reactions: pashanimair and Zodiac
Cope
Salonda 170 adam var benden havalı duruyo frame ve proporsiyonlar önemli spor için

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, ZerefDragnee1l, xlegend and 2 others
Cope
Salonda 170 adam var benden havalı duruyo frame ve proporsiyonlar önemli spor için
cope değil üstten basık yanlardan şişik bir görüntü oluşuyor

• +1
Reactions: pashanimair
lean hafif kaslı bisi ol yeter manletsen fazlası ezikce duruyor bende manletim haklı adam

tam kemikte olma ama kaslıda olma anladın iste

• +1
  • Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer and Zodiac
lean hafif kaslı bisi ol yeter manletsen fazlası ezikce duruyor bende manletim haklı adam

tam kemikte olma ama kaslıda olma anladın iste
eyvallah reis bir de ben spor yapmadan fit kalıyorum sizde olmuyor mu öyle

• +1
Reactions: auitistsurvior
eyvallah reis bir de ben spor yapmadan fit kalıyorum sizde olmuyor mu öyle
ben suan fena obezim sideim ltn oldu

manletsen benim gibi incelince iki agırlık kaldır lean muscular oluyor cok kolay

bi kere kas kazandınmı yumurta et yiyosan onu kaybetmen zor spor yapmadan kalırsın hele benim gibi manletler icin cok daha kolay

clavicular kemik proportuan biceps ve diger kas uzunlukları mukkemel olmadıgı surece manletlere spor iyi gitmez git milletin evini soy 8 cm ll attır

• +1
Reactions: Zodiac
ben suan fena obezim sideim ltn oldu

manletsen benim gibi incelince iki agırlık kaldır lean muscular oluyor cok kolay

bi kere kas kazandınmı yumurta et yiyosan onu kaybetmen zor spor yapmadan kalırsın hele benim gibi manletler icin cok daha kolay

clavicular kemik proportuan biceps ve diger kas uzunlukları mukkemel olmadıgı surece manletlere spor iyi gitmez git milletin evini soy 8 cm ll attır
aynen öyle

• +1
aynen öyle
sound amplifier

lock picker

gizlilik malzemeleri

evinm tekini gozetle zenginse ev sahibi yuksek ihtimal altın pc vardır

git al onları sat bunu 15 20 defa tekrarlasan ll parası cıkar 3-4 yılda tamamlanır

manletlere bunları ogutle org kardesim manletlere dogru gospeli yayalım

• +1
Reactions: Serialsuicide and Zodiac
sound amplifier

lock picker

gizlilik malzemeleri

evinm tekini gozetle zenginse ev sahibi yuksek ihtimal altın pc vardır

git al onları sat bunu 15 20 defa tekrarlasan ll parası cıkar 3-4 yılda tamamlanır

manletlere bunları ogutle org kardesim manletlere dogru gospeli yayalım
senin boy kaçtı? knk bide bekleditim threadı atmadın hâlâ

• +1
senin boy kaçtı? knk bide bekleditim threadı atmadın hâlâ
valla 167 169 arası sanırım

thread yarın gelcek soz dershaneye falan gidiyorum cok musait degildim yarın son geliyor

• +1
valla 167 169 arası sanırım

thread yarın gelcek soz dershaneye falan gidiyorum cok musait degildim yarın son geliyor
gecen sene sabah ilk uyandıgımda olcmustum metreyle 166 cıktı aksamta 164 falandım simdi aksamlarıda 168 falanım sanırım

ll bide browridge implantlar sart

• +1
gecen sene sabah ilk uyandıgımda olcmustum metreyle 166 cıktı aksamta 164 falandım simdi aksamlarıda 168 falanım sanırım

ll bide browridge implantlar sart
maddi anlamda 28 30 yas arası benim ll browridge implanları aynı anda yapcak kadar yuzde yuz param olcak full legal olursam

bide bi sekil illegal para almaya calısıyorum simdi maxillam recessedda degil projectedda degil kilo verince bide hyoid duzeltince mandilbe belli oluyor

zengin olursam hayalimdeki ameliyatlar

browridge implantlar

ll 8 cm mumkunse tibia ama farketmez

lefort 1 mumkunse 2 + bsso ile kombinlemek

lefort 1 yerine 2 yaparsam diger ameliyatlarıda yaptırırsam manyak ascendlerim ama 30 yasına gelince hevesim kalmaz gibi hissediyorum simdi anti aging protocol giriyorum o ara cok yaslanmamaıssam yaptırırım

• +1
milletin sporuna da mı karışıyonuz la amk

• +1
  • Ugh..
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and Zodiac
maddi anlamda 28 30 yas arası benim ll browridge implanları aynı anda yapcak kadar yuzde yuz param olcak full legal olursam

bide bi sekil illegal para almaya calısıyorum simdi maxillam recessedda degil projectedda degil kilo verince bide hyoid duzeltince mandilbe belli oluyor

zengin olursam hayalimdeki ameliyatlar

browridge implantlar

ll 8 cm mumkunse tibia ama farketmez

lefort 1 mumkunse 2 + bsso ile kombinlemek

lefort 1 yerine 2 yaparsam diger ameliyatlarıda yaptırırsam manyak ascendlerim ama 30 yasına gelince hevesim kalmaz gibi hissediyorum simdi anti aging protocol giriyorum o ara cok yaslanmamaıssam yaptırırım
8 cm az degil mi senin için? kaç yaşındasın eminsin dimi plakların kapandığına bide anti aging için gh mi kullancan? bende kullanmayı düşünüyom bilek ve el büyüklügü içinde

• +1
8 cm az degil mi senin için? kaç yaşındasın eminsin dimi plakların kapandığına bide anti aging için gh mi kullancan? bende kullanmayı düşünüyom bilek ve el büyüklügü içinde
iki ayak yaptırman lazım tek ameliyatta 8 cm zaten lefort iki bsso browridge implant falanda var smv hayliyle yeter slaylemek icin

anti aging icinde su threadde acıkladım

daha arastırıyorum yarın full thread yazıcam anti aging threadide yazarım kendi prtokolumu

• +1
Reactions: Zodiac and Serialsuicide
8 cm az degil bide amk 168 im desek 8 cm den sonra 176 oluyorum yuzumude full manyak softmaxxleyince hairmaxx kirpikler cilt parlatma kaş mas mmtn oluyorum bi kere oldum sonra obez oldum falan aq

yuz ameliyatlarını saydıklarımı yapsam hmtn low htn olurum en kotu senaryoda 174 176 boyla beraber slaylemek icin yeter bide hosgorulu davranıyorum ameliyatlar yolunda giderse mhtn bile olunur lefort 2 butun amxillayı kapsıyor cunku

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back