Y
yadih
Iron
Telefonunuza İyzico,Parolapara ve İstanbulkart uygulamalarını yükleyin
(İstanbulkart için İstanbul'lu olmak zorunda değilsiniz)
Bu uygulamaların her birine kayıt olun, her birinden birer sanal kart oluşturun.
Daha sonrasında Gaming.Gen.Tr'de beğendiğiniz ürünün parasını Parolapara kartınıza yatırın
İyzico üzerinden şu 3 adet kampanyaya katılın (biraz aşağıda fotoğraf mevcut)
Gaming Gen Tr'de ürünü sepete ekleyip iyzico üzerinden öde seçeneği ile ödemeye geçin ve ödemek için Parolapara kartını kullanın.
Cashback'ler otomatik olarak hesabınına geçecektir.
Parolaparadaki cashback'inizi kartınıza direkt atabiliyorsunuz. Ancak iyzico üzerinden aldığınız cashbacki önce İstanbulkart hesabınıza. Oradan da kendi hesabınıza atmalısınız.
1400 liralık ürün bedavaya
2000 tl lik ürüne 1600
3000 tl lik ürüne 1700
4000 tl lik ürüne 1800
5000 tl lik ürüne 1900 diye cashback yapiyor
dcde karsima çıktı ne alaka bilmiyom ama buraya atim dedim düz alışveriş icinde kullanabilirsiniz ben whey almistim 700-800 lira indirimle
fakir fukara orosbu cocuysaniz düzgün bi ekipman alabilirsiniz
(İstanbulkart için İstanbul'lu olmak zorunda değilsiniz)
Bu uygulamaların her birine kayıt olun, her birinden birer sanal kart oluşturun.
Daha sonrasında Gaming.Gen.Tr'de beğendiğiniz ürünün parasını Parolapara kartınıza yatırın
İyzico üzerinden şu 3 adet kampanyaya katılın (biraz aşağıda fotoğraf mevcut)
Gaming Gen Tr'de ürünü sepete ekleyip iyzico üzerinden öde seçeneği ile ödemeye geçin ve ödemek için Parolapara kartını kullanın.
Cashback'ler otomatik olarak hesabınına geçecektir.
Parolaparadaki cashback'inizi kartınıza direkt atabiliyorsunuz. Ancak iyzico üzerinden aldığınız cashbacki önce İstanbulkart hesabınıza. Oradan da kendi hesabınıza atmalısınız.
1400 liralık ürün bedavaya
2000 tl lik ürüne 1600
3000 tl lik ürüne 1700
4000 tl lik ürüne 1800
5000 tl lik ürüne 1900 diye cashback yapiyor
dcde karsima çıktı ne alaka bilmiyom ama buraya atim dedim düz alışveriş icinde kullanabilirsiniz ben whey almistim 700-800 lira indirimle
fakir fukara orosbu cocuysaniz düzgün bi ekipman alabilirsiniz