D
Deleted member 114277
incel degilim
Şu forumda şu elliotun güzellemesini yapan herkes mutludur umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BIWRJIB WRIBWRNWRJBJWRNHIWBRJJNBHWRJBWRJJBWRIUBJWMBNM@NoxInfernum baran ağzını sikeyim baran
Buna inanıyosan şunada inanmışsındır sen amg
TallcellOlaylarla hiç bir alakam yoktur ben zaten nasıl incel olayım 195 clyim sayın hakim bey bunları araştırırsanız bana hak vericeksiniz
Ona sende inandin ya aminakoydugumBuna inanıyosan şunada inanmışsındır sen amg View attachment 4920752
Manlet boyo
İşsiz amkManlet boyo
Bu yorumdan bana hemen cevap verdiğine göre bi tek ben değilim NCT glazerİşsiz amk
????Bu yorumdan bana hemen cevap verdiğine göre bi tek ben değilim NCT glazer
????
Nct çokta bişey farkettirmiyor sülaleni moggluyor
Profilindeki adam dahil
Ben burada kendi milletimden birini pp yapıyom ama sen gidip elin gavurun yapıyon aramızdaki fark ben senden daha safkan Türküm????
Nct çokta bişey farkettirmiyor sülaleni moggluyor
Profilindeki adam dahil
LSLVŞWHŞŞWVÖŞAHÇİWVÖŞAÖYŞWVÖPAVPWHÖAPLAÖJPWLCKAFWBen burada kendi milletimden birini pp yapıyom ama sen gidip elin gavurun yapıyon aramızdaki fark ben senden daha safkan Türküm
Amk kurdu burada bile dıs güçlerin yarragını yalıyon ve devam edecek ömrünün sonuna kadarLSLVŞWHŞŞWVÖŞAHÇİWVÖŞAÖYŞWVÖPAVPWHÖAPLAÖJPWLCKAFW
yarma ya
Olum sane ne yedirip içiriyolarAmk kurdu burada bile dıs güçlerin yarragını yalıyon ve devam edecek ömrünün sonuna kadar
turkeBen burada kendi milletimden birini pp yapıyom ama sen gidip elin gavurun yapıyon aramızdaki fark ben senden daha safkan Türküm
O zaman Ermeni kalıntılıgı var sendeOlum sane ne yedirip içiriyolar
Babam Türk Kürt falanda değilim
salak amına kodumun çocuğu okulu ne vuruyor anlamadım babası ona şiddet gösteriyormuş gitsin babasını vursun amk, 5 tane silah toplamış csmi oynuyon la yarrak kafa, babasıda ayrı salak silahlarıda saklasana niye velede silah veriyon