Marlonteixeira Hayatımı Mahvetti

Auchelius

Auchelius

Diamond
Uyumadan önce kitap okuyacaktım hastaneyede randevum olduğu için sabah erken kalkmam gerekiyordu onunlada bitmiyor bir ton iş var, neyse yatmadan bi org rotlayayım dedim ve ne göreyim bu @marlonteixeira orospusu avisine beni koymuş Thread açarak sorunu düzeltebileceğimi düşündüm ama Hayattaki en büyük kararlardan birini vermiş bulundum sonra sonuç böyle oldu anası avradı sikildi forumun + 2 saatir uyuyamıyorum.

@maarda @FEE @marlonteixeira @ascendantwill @Serialsuicide @Resistance. @kurdistan @Yagiz8928 @susisesi @growthplatessss111 @hanma lover @senualF @Ratonnn @why not me? @szenn @zeggo @Trenmaxx1

• JFL
Reactions: Zodiac, cakdripa, growthplatessss111 and 11 others

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Auchelius, kurdistan and 1 other person
Uyumadan önce kitap okuyacaktım hastaneyede randevum olduğu için sabah erken kalkmam gerekiyordu onunlada bitmiyor bir ton iş var, neyse yatmadan bi org rotlayayım dedim ve ne göreyim bu @marlonteixeira orospusu avisine beni koymuş Thread açarak sorunu düzeltebileceğimi düşündüm ama Hayattaki en büyük kararlardan birini vermiş bulundum sonra sonuç böyle oldu anası avradı sikildi forumun + 2 saatir uyuyamıyorum.
4 gündür saat 2 ye kadar subfroum max aktifliğine ulaşıp bianda duruyor amk uyku muyku kalmadı tinerci gibi dolasiyoruz

• JFL
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill, Auchelius and kurdistan

@maarda @FEE @marlonteixeira @ascendantwill @Serialsuicide @Resistance. @kurdistan @Yagiz8928 @susisesi @growthplatessss111 @hanma lover @senualF @Ratonnn @why not me? @szenn @zeggo @Trenmaxx1
SUBIN YARISI HALA AÇELYUS AMK

• JFL
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, ascendantwill and 4 others
subforumun yarisi hala infected

• JFL
Reactions: Serialsuicide, Yagiz8928, ascendantwill and 4 others
4 gündür saat 2 ye kadar subfroum max aktifliğine ulaşıp bianda duruyor amk uyku muyku kalmadı tinerci gibi dolasiyoruz
Sen planladin di mi orospu

• JFL
Reactions: Yagiz8928, kurdistan and why not me?
Sen planladin di mi orospu
evet aslında 4 gündür orga giren sizi sinir krizlerine sokan greyler benim hesaplarımdı hate to break it you guys :forcedsmile:

• JFL
Reactions: Yagiz8928, kurdistan, Ratonnn and 1 other person

Olm pp değişmeyi unutmuşum amk

• JFL
Reactions: Yagiz8928, churmaxxed, kurdistan and 2 others
Sen niye @ liyince spawnlanıyorsun amk
En son orgdan @ yediğim zaman tek post chalom raton hate’i oluyordu ondan travma oldu amk

• JFL
Reactions: Yagiz8928, kurdistan and Auchelius

hepinizi cok seviyorum lutfen kel olmayin

• JFL
Reactions: Serialsuicide, kurdistan, Ratonnn and 4 others
10 da eve girdim hala dışarının kombiniyle oturuyorum
1763938728525

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, kurdistan and Auchelius
  • JFL
  • WTF
Reactions: susisesi, kurdistan, why not me? and 1 other person
diğerlerinin duruyo hala bi de pp dasmkdfsakmdfsamk

• JFL
Reactions: Auchelius
iyiki profili asyalı mogger yaptım herkes yapmoş

• JFL
Reactions: Auchelius
Yav bak gene sen orospu cocugu
mk dün sen bana incellikten kurtulma guide tiradinda sövmüştün bede senin ppyi çalam dedim akşam olanlardan haberim yoktu şimdi baktım herkes yapmış xd

• WTF
  • JFL
Reactions: kurdistan and Auchelius
mk dün sen bana incellikten kurtulma guide tiradinda sövmüştün bede senin ppyi çalam dedim akşam olanlardan haberim yoktu şimdi baktım herkes yapmış xd
Yav bak hala yaziyorsun orospu cocugu siktir git lan sen ve bu @marlonteixeira orospusu yüzünden dün Auchelius bayramı ilan edildi

• JFL
Reactions: marlonteixeira, kurdistan, why not me? and 2 others
Yav bak hala yaziyorsun orospu cocugu siktir git lan sen ve bu @marlonteixeira orospusu yüzünden dün Auchelius bayramı ilan edildi
Beyler benden kaç tane var amk

• JFL
Reactions: kurdistan, why not me? and Auchelius

Users who are viewing this thread

Back