Marmara içi burun estetiği fiyatlarında durum ne?

EK0

EK0

Sensitive young man
beyler benim burnun kemeri kırık kıkırdak kırık bi tanede geniz eti var burun görünüş dışı hiç bir işe yaramıyor ne nefese ne bişeye bekleyin falan diyolarda ben direk yapacam yakında 18de çok bozmaz inşallah sıkıldım amk ağızdan nefes almaktan yüzümde normalde küçük burna göre burunda kırık yüzünden kemerli yüzümdeki oranları bozuyor neyse bilginiz var mı durum hakkında? Tercihim istanbuldur ama marmara içi herhangi biryer olur

fiyat degil cerrah sorman lazim aslinda

Ben yaparım burnunu bi paket touch blue bide meyve bıçağı al gel kayserideyim

• JFL
Reactions: blackpillruinedmyli and EK0
beyler benim burnun kemeri kırık kıkırdak kırık bi tanede geniz eti var burun görünüş dışı hiç bir işe yaramıyor ne nefese ne bişeye bekleyin falan diyolarda ben direk yapacam yakında 18de çok bozmaz inşallah sıkıldım amk ağızdan nefes almaktan yüzümde normalde küçük burna göre burunda kırık yüzünden kemerli yüzümdeki oranları bozuyor neyse bilginiz var mı durum hakkında? Tercihim istanbuldur ama marmara içi herhangi biryer olur
Devlet 50-60 doguda 40 flnda oluyo
Ozelde olcaksan 90-120yi gozden cikarcan
Ha klinik doktor diyosan cok degisiyo misal ben ve ekibim senin icin 30 bine yapariz

• JFL
Reactions: kullancı1998572619 and Topkra
Ha klinik doktor diyosan cok degisiyo misal ben ve ekibim senin icin 30 bine yapariz
Vouch daha önce tek taraflı ramus implant yaptılar

200k diyorlardı surgery sectionda

• +1
Reactions: EK0
Özelde olmayı planlıyorumda iyi fiyatlar iyimiş ya 300k falan diyen vardı abartıyolarmışda şimdi biraz pahalı doktora gitmem gerekebilir burnumun durumu çok kötü çünkü