Fridx
Exotic Ethnic
Var bence beyler cidden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aponun meclise cikmasi planliydiDunyada aslinda hersey o masonlarin ustleri tarafindan planlanior
No one here speaks Turkish dnrVar bence beyler cidden
Its turkish subforum greyfagNo one here speaks Turkish dnr
Bunu su yagmurdan sonra dizisinde tahmin etmislerAponun meclise cikmasi planliydi
Nasıl olcaz şeytana mı tapcaz illumantiye falan mı yoksaİlerde girmeyi denicem çok zor olsada
Chad olurmuyuz girersek @Resistance. kürt lobiside masonlardan mıİlerde girmeyi denicem çok zor olsada
Anca kedi kopekleri olursun sadece kendi aileleri giriorNasıl olcaz şeytana mı tapcaz illumantiye falan mı yoksa
Kendi masonumuzu kurarız o zaman tiktokcelleri greyleri evcil hayvanımız yaparızAnca kedi kopekleri olursun sadece kendi aileleri girior
Hatt belki evcil hayvanlari bile olamassin
Tmm ben basa geciom hadi eyvallahKendi masonumuzu kurarız o zaman tiktokcelleri greyleri evcil hayvanımız yaparız
Yada hayir knk ben polat alemdar gibi masonlari bitircem kb katilamamTmm ben basa geciom hadi eyvallah
@dogu mason ya zaten avelVar bence beyler cidden
Bunu cidden tahmin ettiler beylwrBunu su yagmurdan sonra dizisinde tahmin etmisler
@Resistance.su epstein dosyalari aciga cikarildi ya onlarda aslinda bizim bir bok bildigimizi sanmamiz icin salindi onlardan 1000000 kat daha kotu seyler var
bunları daha yeni farkediyosan over@Resistance.