arseth6
Bronze
bunu yeni keşfettim niye popüler birşey değil mandibula zygo geçişini kurtarıyor mükemmel birşey oval yüzü kare yapıyor amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Low olsa bu sefer chin mandibula açısı azalıyor yine çok iyimasseter high set olabiliyor yani oda genetik
low olması zaten iyi olan high kötü olanLow olsa bu sefer chin mandibula açısı azalıyor yine çok iyi
sen şakasın amkbunu yeni keşfettim
olm tiktokcel adamlar bile biliyor la bunu bu adamlar nerden görüp geliyorlar amk
insertionlar onemli ya. high insertion olunca yuzun balon gibi oluyo. clavin guide vardi galiba yanlis hatirlamiyosambunu yeni keşfettim niye popüler birşey değil mandibula zygo geçişini kurtarıyor mükemmel birşey oval yüzü kare yapıyor amkView attachment 5640435View attachment 5640437
bilmemek ayıp mı anasını siktiğimin çocuğuolm tiktokcel adamlar bile biliyor la bunu bu adamlar nerden görüp geliyorlar amk
200 postun var orgun ne olduğunu biliyorsun ama massester kaslarının ne işe yaradığını bilmiyorsan ayıp knkbilmemek ayıp mı anasını siktiğimin çocuğu
mb200 postun var orgun ne olduğunu biliyorsun ama massester kaslarının ne işe yaradığını bilmiyorsan ayıp knk
oglum adama niye sövdün harbi bilmemen şaşırtıcı ben ortaokulda biliyordum masseter kasım gelişsin diye sakızı dolaba atıp çiğnerdimbilmemek ayıp mı anasını siktiğimin çocuğu
canı sağolsunoglum adama niye sövdün
bende ona şaşırdım zaten hiçmi bakkaldan falım alıp çiğnemedinharbi bilmemen şaşırtıcı ben ortaokulda biliyordum masseter kasım gelişsin diye sakızı dolaba atıp çiğnerdim
ben orospu çocuğuyum tamammıoglum adama niye sövdün harbi bilmemen şaşırtıcı ben ortaokulda biliyordum masseter kasım gelişsin diye sakızı dolaba atıp çiğnerdim
Kusura bakma dayıcanı sağolsun
bende ona şaşırdım zaten hiçmi bakkaldan falım alıp çiğnemedin
bana bu laflar bir yerden tanıdık geliyor ama yoksaben orospu çocuğuyum tamammı
sorun yok reis lurk işini biraz daha arttır sadece tavsiyem buKusura bakma dayı