blackpillruinedmyli
sensitive young gray
beyler ne diyosunuz, çalışmayı düşünüyorumda işin sonunda minecraft steve'ye dönmeyelim amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sgbeyler ne diyosunuz, çalışmayı düşünüyorumda işin sonunda minecraft steve'ye dönmeyelim amk
o nasi oldu amkAma benim maksillamds catlak olustu cok cignemekten
Uzun hikayeo nasi oldu amk
High set low set diye bişi yokhigh set çalışma
low set çalış
Yaw yarram sen ne ara 2k post oldunHigh set low set diye bişi yok
Sen nası femboy olacan amkÇenem doğuştan hunter gatherer olduğu için çalışınca kötü duruyor ngl.
Kardeşim fotoğrafı foruma atma. Low set ise çalış.ya benim su yuzu atayimda calisiyim mi calismiyim mi soyleyin amq, steve olmak istemiyorum ama calisirsam olumlu etki eder gibi geliyo
ayirt edemiyorumKardeşim fotoğrafı foruma atma. Low set ise çalış.
Daha önce doxxlandın mı herkesi uyarıyorsunKardeşim fotoğrafı foruma atma. Low set ise çalış.
Sık masseter kasiniayirt edemiyorum
eywallahSık masseter kasini
Alt çenenin ramus kısmında en altta hissediyosan low set
Kulağına hizada hissediyosan high set
kemik yapima etki eder mi cignemekön dişlerle çiğnersen ccw ve forward growth gelişir.
eğer yan arka dişlerle çiğnersen çene hattın gelişir ama flat kalırsın
Yok amk bebeklikten başlama alışkanlık o ya da hiç kendi kendine olmadankemik yapima etki eder mi cignemek
Ege sivri koseli bi cene istiyorsan hissederek ve dikkatli calis ama yuzum genişlesin daha oturaklı gozuksun istiyorsan sert sekilde cigne gun boyu coğu gerizekalilar cok abarti olucagini dusunuyor dozunda yaparsan guzel durur steve gibi durmuyor amk onlarni cene yapilari sik gibi oldugu icin oyle duruyorbeyler ne diyosunuz, çalışmayı düşünüyorumda işin sonunda minecraft steve'ye dönmeyelim amk