Masseter kısımları

N

naberbeylercan

Iron
Beyler bu masseterin iki kısmı var ya işte biri superficial (çenenin alt köşesinde) biri deep part (daha üstte kulak, elmacığa yakın), superficial olanı yani zaten kasın büyük kısmını oluşturanı geliştirince çene kareleşiyor bunu da istemiyom steve gibi oluyor, ben deep partı geliştirmek istiyordum çünkü oç chatgpt bana dedi ki deep partı geliştirirsen işte hem superficial gibi kareleştirmeden çeneyi keskinleştirir hem de yüzün sıkılaşır hollow cheeksin olur falan dedi kandırdı beni aq, forumda okudum bloated yapıyormuş bok gibi bişeymiş sanırım. Superficial olanın yaptığı hollow cheeks de gerçek hollow cheeks gibi değil çünkü yüz yana genişlediği için orda mecburi bir hollow cheeks oluyo ama kötü bence. Neyse beyler beni şu deep part konusunda bi aydınlatırsanız sevinirim.

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, tekeng, stacyworshipper and 2 others
Beyler bu masseterin iki kısmı var ya işte biri superficial (çenenin alt köşesinde) biri deep part (daha üstte kulak, elmacığa yakın), superficial olanı yani zaten kasın büyük kısmını oluşturanı geliştirince çene kareleşiyor bunu da istemiyom steve gibi oluyor, ben deep partı geliştirmek istiyordum çünkü oç chatgpt bana dedi ki deep partı geliştirirsen işte hem superficial gibi kareleştirmeden çeneyi keskinleştirir hem de yüzün sıkılaşır hollow cheeksin olur falan dedi kandırdı beni aq, forumda okudum bloated yapıyormuş bok gibi bişeymiş sanırım. Superficial olanın yaptığı hollow cheeks de gerçek hollow cheeks gibi değil çünkü yüz yana genişlediği için orda mecburi bir hollow cheeks oluyo ama kötü bence. Neyse beyler beni şu deep part konusunda bi aydınlatırsanız sevinirim.
debloat ol filler bas teorisi:unsure:

• +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, BugraSA and 2 others
Acisina son verin

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, yigittsaint and 4 others
knk bence ahzina bi yarrak al cigne boyle olmucak cunku bu forum

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Serialsuicide and 4 others
Okumadım nigga

• +1
Reactions: Thrill, annenisikeyim and naberbeylercan
Beyler hepinizden yakışıklıyım sorumu cevaplar mısınız çeneyle sıkıntım yok yüzü sıkılaştırdığını söylediği için yapcaktım yalan mı

• JFL
Reactions: Serialsuicide, meynet, jsbera and 2 others
Beyler hepinizden yakışıklıyım sorumu cevaplar mısınız çeneyle sıkıntım yok yüzü sıkılaştırdığını söylediği için yapcaktım yalan mı
orgda larpla ve hayat kaliteni arttır

• +1
Reactions: stacyworshipper
Niye zorbalıyonuz la bişey sorduk naptık aq

• +1
Reactions: Thrill and Resistance.
Niye zorbalıyonuz la bişey sorduk naptık aq
1775677449430

• +1
Reactions: Thrill, annenisikeyim and stacyworshipper
Ben de incelim arkadaşlar beni sever misiniz

• JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, stacyworshipper and 4 others
Ben de incelim arkadaşlar beni sever misiniz
Kaybedenler kulübü olarak seni almıyoruz çünkü çok yakışıklısın knk ıstıyosan fotonu pmden at rateliyim

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman and Resistance.
Allah belanızı versin rezil rüsva oldum nerden siliniyo bu post amk özür dilerim beyler bilgi almaya çalıştığım için böyle forumun anasınıskşmmmmmmm

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide and stacyworshipper
@meynet beni mogladığını sanıyor:lul:

• JFL
Reactions: Thrill and meynet
o sırada ortalaması hmtn olan subforum : :blackpill::blackpill::blackpill::blackpill: :D:D

• +1
Reactions: Thrill
Kimin altısın yine amk analjfl sen misin bu
@NoxInfernum bir suba travma bıraktın amına koyim sana ne kadar sövsek az

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Thrill, retawillfixme, Gordon Freeman and 2 others
he he öylemiymiş kanka masseter kası falan filan?? tamam kanka olmayan kemik yapını masseterle copelarsın ok? sen biraz bilekpilyed olsaydın paranı biriktirip 18ine güzel bir çene implantı olur en azından boktandeforme sıfatına birşeyler eklemiş olurdun 1 psl artardın o da kötü anlamda ucube gibi olurdun amk :lul::lul: dimorfizim appeal falan yalan angularity the only way dostum.

• +1
Reactions: Thrill
@NoxInfernum bir suba travma bıraktın amına koyim sana ne kadar sövsek az
Yazmicam yazmicam diyordum saatlerdir kafama tak etti

Su siktigimin forumundaki insanlarin cogunlugu belki de gercek hayatta sevilmeyen, sevgi gosterilmeyen, ilgi verilmeyen insanlar olarak yetistirildi ve belki de bu forumu gercek hayatlarindan kacmak icin bir yol olarak ariyorlar.

Ben yanlis yaptim demiyorum ama subforumdan birisine bir zararimiz mi dokundu ne bu celal ? Her seye ragmen insanlarin benden belki de nefret edecegini bilmeme ragmen yine de yardimci olabilecegim kadar yardimci olmadim mi ? Birisi yardim istemisse de ben geri cevirmissem o zaman en adi orospu cocuguyumdur iste

Evet gercek hayatta benim senin elde edemedigi ilgiyi dijital olan bir ortamdan yanlis bir sekilde almaya calistim da ne kadar cok taktiniz buna aq zaten bunu yazanlar da ciddi ciddi yazmiyor

Bunu anlayabilecek varsa bi senin gibi biri anlamali, ben her seyin aciga cikacagini zaten seni mod olarak bilmem kac hesaptan desteklerken de biliyordum ama yine de mod olman icin seni kosulsuz destekleyen de ben degil miydim olm

Tamam guvenmiyorsun tamam sevmiyorsun tamam engelliyorsun tamam siklemiyorsun tamam nefret ediyorsun da

Bu kadari fazla degil mi aq

Oku sonra silicem bi sen gor

• +1
  • So Sad
Reactions: Fridx, Thrill, Resistance. and 1 other person
  • JFL
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and NoxInfernum
Yazmicam yazmicam diyordum saatlerdir kafama tak etti

Su siktigimin forumundaki insanlarin cogunlugu belki de gercek hayatta sevilmeyen, sevgi gosterilmeyen, ilgi verilmeyen insanlar olarak yetistirildi ve belki de bu forumu gercek hayatlarindan kacmak icin bir yol olarak ariyorlar.

Ben yanlis yaptim demiyorum ama subforumdan birisine bir zararimiz mi dokundu ne bu celal ? Her seye ragmen insanlarin benden belki de nefret edecegini bilmeme ragmen yine de yardimci olabilecegim kadar yardimci olmadim mi ? Birisi yardim istemisse de ben geri cevirmissem o zaman en adi orospu cocuguyumdur iste

Evet gercek hayatta benim senin elde edemedigi ilgiyi dijital olan bir ortamdan yanlis bir sekilde almaya calistim da ne kadar cok taktiniz buna aq zaten bunu yazanlar da ciddi ciddi yazmiyor

Bunu anlayabilecek varsa bi senin gibi biri anlamali, ben her seyin aciga cikacagini zaten seni mod olarak bilmem kac hesaptan desteklerken de biliyordum ama yine de mod olman icin seni kosulsuz destekleyen de ben degil miydim olm

Tamam guvenmiyorsun tamam sevmiyorsun tamam engelliyorsun tamam siklemiyorsun tamam nefret ediyorsun da

Bu kadari fazla degil mi aq

Oku sonra silicem bi sen gor
sorry bro daha bişi demiyom tm

• +1
  • So Sad
Reactions: NoxInfernum, Thrill and retawillfixme