masteron

kurdistan

kurdistan

swaggy
beyler masteron başlıyorum yarın
daha önceden kullanmış olan var mı aydıtlanırsa happy
şuanki stackim 400 mg testo 4 iu hgh (8e çıkcam zamanla)
200 mg masteron ekliycem
@maarda

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Menas, Auchelius, maarda and 3 others
Kanka kürt’sen dikkat et fena bi kıllanma yapıyor

• JFL
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, flows5991 and 3 others
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
swaggt gelmus hisgelmis
8iu hgh ne amj

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Duck Eats Bagel, pashanimair and 1 other person
Alah kabab explode 💥 'everything proceeds to explode' 💥

• +1
  • JFL
Reactions: m0ss26, pashanimair, flows5991 and 1 other person
bump

• +1
Reactions: pashanimair and Duck Eats Bagel
Boş iş abicim

• +1
Reactions: Menas, Auchelius, szolliontaraelis and 2 others
@maarda ya bak onlinesın enjeksyon yapcam yarım saate aq

• +1
Reactions: Auchelius, maarda, Serialsuicide and 2 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, pashanimair, Serialsuicide and 3 others
Dht türevi niye girdin ki testo yetmiyo muydu, gereksiz yere saçını sikcen

• +1
Reactions: Menas, Auchelius, pashanimair and 2 others
Dht türevi niye girdin ki testo yetmiyo muydu, gereksiz yere saçını sikcen
testo yetmiyo gibi hiç istediğim androjenik dönüşleri alamadım
10 ml var 200 mg her hafta vurucam 10 ml bittiği zaman daha masteron ellemem zaten
saçı sikmem gibi onun önlemini alırım minoxla
hghnin bloatını falan da azaltmak istiyorum masteronla

• +1
  • So Sad
Reactions: reanrao, pashanimair, Trenmaxx1 and 1 other person
10 ml var 200 mg her hafta vurucam 10 ml bittiği zaman daha masteron ellemem zaten
Minoxu bırakınca daha hızlı dökülme oluyor sanırım . Hayatın boyunca kullanmak zorunda kalabilirsin

• +1
Reactions: reanrao, kurdistan and pashanimair
Minox kullanma. Minox saç çıkartır sadece ancak dökülmeyi engellemez. Steroid kaynaklı saç dökülmesini engellemek için topikal olarak RU-58841 kullanabilirsin.

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
Minox kullanma. Minox saç çıkartır sadece ancak dökülmeyi engellemez. Steroid kaynaklı saç dökülmesini engellemek için topikal olarak RU-58841 kullanabilirsin.
ayn knk ru 58841 buldun ya

• JFL
  • +1
Reactions: sanktWiecz, Auchelius, kurdistan and 1 other person
  • Hmm...
  • +1
Reactions: kurdistan and Serialsuicide
Aga siz anlaşma falan mı yaptınız kendi aranızda 2 yıl kendinizi mezara gömdünüz, şimdi’de geri mezardan çıkıyorsunuz.

• JFL
Reactions: kurdistan, why not me? and Serialsuicide
beyler masteron başlıyorum yarın
daha önceden kullanmış olan var mı aydıtlanırsa happy
şuanki stackim 400 mg testo 4 iu hgh (8e çıkcam zamanla)
200 mg masteron ekliycem
@maarda
@Menas
ya orospu evladı neye jfl atıyon amını ırzını sikiyim

• JFL
Reactions: flows5991, Menas, Auchelius and 1 other person
  • JFL
Reactions: kurdistan and Auchelius
adam tek jfl'iyle sinirlendirdi:lul:
1762203019092

atarken böyle miydi acaba

• JFL
Reactions: Auchelius
bence bu olay dogru degil.

18 yasinda minox + prp icin dermatologa gittim minox daha fazla dokuyor dedi,

o zaman kullansaydim suan bu kadar sac cizgisi gerilemezdi,
topical fin %0.2 + minox kullanin,
ru trde var ama riskli ve supplier icin 200usd filan total harcamalidin yillik getirebiliyorsun sanirim idkk
birader zaten dermatologların %99'unun sikinde değil saç dökülmesi falan,saçmalıyorlar ve güncel tıbbi literatüre hakim değiller. ben daha fazla döküyor demedim, sadece androjenik alopesiyi engellemiyor, var olan saç foliküllerini geçici bir şekilde güçlendiriyor, sonra ama dht bu foliküllere götten girdiği için gene de o saçlar dökülüyor.

finasterid 5 alfa redüktaz inhibitörü(bu enzimi engeller yani malceller için). testosteronun dht'ye dönüşmesini engeller,masteronun yapacağı saç dökülmesine hiç bir etkisi olmaz. masteron yüksek miktarda androjenik bir steroid, eğer saç dökülmesi genetiği varsa finasterid veya dutasterid tek başına etkili olmaz, hele topikal olarak fln bi sikime yaramaz. ru58841 genel olarak androjen reseptörlerini hedef aldığı için masterona karşı korur(%100 korumayabilir,muhtemelen korumaz,genetiğine bağlı)

zaten sık sık masteron primo fln kullanan ve saç dökülmesi genetigi olan adam isterse ru-58841 ile minox ile duş alsın gene de dökülür o saçlar.

• +1
Reactions: flows5991, Auchelius and kurdistan
birader zaten dermatologların %99'unun sikinde değil saç dökülmesi falan,saçmalıyorlar ve güncel tıbbi literatüre hakim değiller. ben daha fazla döküyor demedim, sadece androjenik alopesiyi engellemiyor, var olan saç foliküllerini geçici bir şekilde güçlendiriyor, sonra ama dht bu foliküllere götten girdiği için gene de o saçlar dökülüyor.

finasterid 5 alfa redüktaz inhibitörü(bu enzimi engeller yani malceller için). testosteronun dht'ye dönüşmesini engeller,masteronun yapacağı saç dökülmesine hiç bir etkisi olmaz. masteron yüksek miktarda androjenik bir steroid, eğer saç dökülmesi genetiği varsa finasterid veya dutasterid tek başına etkili olmaz, hele topikal olarak fln bi sikime yaramaz. ru58841 genel olarak androjen reseptörlerini hedef aldığı için masterona karşı korur(%100 korumayabilir,muhtemelen korumaz,genetiğine bağlı)

zaten sık sık masteron primo fln kullanan ve saç dökülmesi genetigi olan adam isterse ru-58841 ile minox ile duş alsın gene de dökülür o saçlar.
topical fine ne diyosun 0.1

ya da benim gibi olup 79 dht ile çoğu kişinin sülalesinden gür saçlara sahip olabilirsiniz 🧬🧬🧬🧬

• Woah
Reactions: kurdistan