maxiller öne genişleyici

FEE

FEE

Todesruf

@Furkan Sarıkaya

• JFL
  • Hmm...
Reactions: menas and Furkan Sarıkaya

@Furkan Sarıkaya
Assiktir çok mantıklı aq ama yapanin beynini sikm gidin mse yaptırın ne uğraşıyonuz

Çok mantıklı bir şekilde ama yapanın beynii sistem lisansı mse yaptırmanın ne uğraşmayız
diş simetrisi oluşturuyor bu arada. ama eğer pensenin o ucunun sağına ve soluna birşeyler yapıştırıp dişlere temas etmiyecek şekilde modifiye edersen dişe simetri yapmaz diye düşünüyorum.

Assiktir çok mantıklı aq ama yapanin beynini sikm gidin mse yaptırın ne uğraşıyonuz
btw tr ortodontisleri hepsi bluepilled paragöz oldukları için mse falan boş

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
btw tr ortodontisleri hepsi bluepilled paragöz oldukları için mse falan boş
Blackpilled var bulman lazım kanka aq penseyle maxillami genisler

1 tane var oda mogeaterin doktoru ama şuan ismini söylemiyor
Onun tedavisi bitence verir gatekeeplemez o

• +1
Reactions: Auchelius
Onun tedavisi bitence verir gatekeeplemez o
bende öyle düşünüyorum zaten. @MogEater senin rhinoplasty 101 olayı ne oldu ya gelişme varmı

• +1
Reactions: Auchelius, DarkSoulHKF and orbitalover

@Furkan Sarıkaya
Aslında gerçekten işe yarayabilir ama biraz sakıncalı, dediğin gibi diş asimetrisi oluşturabiliyormuş. Gerçi damak paletim dar olduğu için dişlerim zaten asimetrik (fotoğraftaki gibi alt ve üst dişler birbirini ortalamıyor), denersem bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Önerin için çok teşekkürler.

Attachments

• tumblr_inline_mm6e7iZiLx1qz4rgp.jpg
    tumblr_inline_mm6e7iZiLx1qz4rgp.jpg
    92.7 KB · Views: 0
Aslında gerçekten işe yarayabilir ama biraz sakıncalı, dediğin gibi diş asimetrisi oluşturabiliyormuş. Gerçi damak paletim dar olduğu için dişlerim zaten asimetrik (fotoğraftaki gibi alt ve üst dişler birbirini ortalamıyor), denersem bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum. Önerin için çok teşekkürler.
benim bu maxilla konuusnda pek bir bilgim yok işine yaradıysa mükemmel olur bu arada üst çene maksilladaki dikişlerin hala açıksa yap boşuna zorlama

• +1
dişlerinin arası açılıcak

• Hmm...
  • +1