maxxila

D

DarkSoulHKF

Iron
La amg kafayı yiyecem maxxillam reccesed yada flatmi anlayamiyorum elmacık kemiklerim görünür hollow cheeksim var üst dudağım alt dudağım dan geride değil üst paletim de dar gözükmüyor diş diziliminde bir problem yok gibi ama sabıka kaydı alır gibi çektiğim fotolarda sanki reccesed gibi geliyor göz altı desteğimmi yok ondanmi böyle anlayamıyorum bi garip nasıl net bi şekilde anlarım bu amk şeyini

La amg kafayı yiyecem maxxillam reccesed yada flatmi anlayamiyorum elmacık kemiklerim görünür hollow cheeksim var üst dudağım alt dudağım dan geride değil üst paletim de dar gözükmüyor diş diziliminde bir problem yok gibi ama sabıka kaydı alır gibi çektiğim fotolarda sanki reccesed gibi geliyor göz altı desteğimmi yok ondanmi böyle anlayamıyorum bi garip nasıl net bi şekilde anlarım bu amk şeyini
Foto atmadan vahiymi İncek kral aq nerden bilelim

• JFL
Reactions: yenesy and orbitalover
Bimaxa gerek varmı rinoya kesin girecemde bimaxa gerek varsa rinoya daha sonra gireyim diye dusunuyorum
önden sorun yoksa siktir edebilirsin ama vardır muhtemelen

göz altı desteğin yok maxillan recessed + downward grown gibisin açıdan tam belli değil
Göz altı desteği konusunda haklısın orası bir garip oraya implant yada botoks gibi hangi uygulamalar yapılıyor

downward grown ne oluyor reis yeni duydum
aşağı büyüme oluyor brom senın suratın yandan benımkıne benzıyor ama benım goz altım iyi neyazikki genetik

Maxillan recessed hacı

aşağı büyüme oluyor brom senın suratın yandan benımkıne benzıyor ama benım goz altım iyi neyazikki genetik
Bunun çok olduğunu sanmıyorum yani googldaki fotoğraflara bakınca pek benzetemedim kendi çeneme

Damak genişletici vs çözüm sunarmı acaba arkadaşlar

kanka hayatımda gördüğüm en recessed göz altı benimkinden bile daha recessed
maxilla yok güzelliğin yüzde şu kadarı fln diyolar onlar cope amk göz altı dolgusu yaptırıcan rhino yaptırıcan bitti gitti
WKDYSKDHWKSGSKSHSH eyw kral

• JFL
Reactions: IlI
WKDYSKDHWKSGSKSHSH eyw kral
kanka recessed olduğumu öğrendiğim ilk gün aa demek bu yüzden yakısıklı degilmisim diye aydınlanma gelmişti moralim fln bozulmustu birkaç saat kendimi kötü hissettim :lul:
ameliyatla düzelir ama menas gardaşımızın da dediği gibi easier said than done muydu neydi amk @menas

• +1
Reactions: drakenryuguji and menas
kanka recessed olduğumu öğrendiğim ilk gün aa demek bu yüzden yakısıklı degilmisim diye aydınlanma gelmişti moralim fln bozulmustu birkaç saat kendimi kötü hissettim :lul:
ameliyatla düzelir ama menas gardaşımızın da dediği gibi easier said than done muydu neydi amk @menas
JSHDKWJSHSHWKSHSH ya para konusunda sıkıntı yokda bıçak altına yatmak biraz korkutuyor bu arada göz altı dolgusu yazında göz altı ışık dolgusu yazıyor bundanmi bahsettin reis

Brutal

• +1
Reactions: drakenryuguji
JSHDKWJSHSHWKSHSH ya para konusunda sıkıntı yokda bıçak altına yatmak biraz korkutuyor bu arada göz altı dolgusu yazında göz altı ışık dolgusu yazıyor bundanmi bahsettin reis
Gozalti dolgusu dedigi sey infraorbital filler

Toparlanma ihtimali yok
4830773 CDC843B0 EFF1 439B AA69 4ED5A1EA8EC8

Users who are viewing this thread

Back