pardonriki
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Medial canthus cut çok iyi copelama lqrplama başka birşey değil bir kere gerçek ameliyatında o şekilde ufakca çizik atmiyorlar kas ve deri dokusundan alıyorlar sonra dikişler ile düzenliyorlar dudakda da öyle e peki neden ise yarıyor gibi duruyor? Çünkü yanlara doğru simetri ve kas deri dokusuna dikkat etmeden direkt kesiyorsun jilet kesiği misal geri iyileşir ayrıca denemiş biri olarak söylüyorum
anlamadım dayı iyi mi kötü mi diyorsunMedial canthus cut çok iyi copelama lqrplama başka birşey değil bir kere gerçek ameliyatında o şekilde ufakca çizik atmiyorlar kas ve deri dokusundan alıyorlar sonra dikişler ile düzenliyorlar dudakda da öyle e peki neden ise yarıyor gibi duruyor? Çünkü yanlara doğru simetri ve kas deri dokusuna dikkat etmeden direkt kesiyorsun jilet kesiği misal geri iyileşir ayrıca denemiş biri olarak söylüyorum
İşe yarayabilir ama minimal ve çok riskli ağız iki tarafını kesiminden çok daha riskli enfekte olması olası önermem yapsan bile çok dikkatli yapmalısın birde ise yarasada düşük fark olur ve doku geri iyileşir tekrar kesmek zorunda kalırsın rahatsız olursan kısır döngü bir hataya bakar gözünü kaybetmekanlamadım dayı iyi mi kötü mi diyorsun
kalıcı olsaydı en iyi methodlardan zaten
bune amınakoyim ya
Makyaj gibi düşünebilirsiniz uzaktan, fotoğraflarda ve durumuna göre medial canthus fraudluyor riski şantiyede veya pis işlerde (hiçbir emekçiye hakaret yoktur pislik barındıran işlerden bahsediyorum) mikroplu ortamlardaysanız enfekte olabilir.Medial canthus cut çok iyi copelama lqrplama başka birşey değil bir kere gerçek ameliyatında o şekilde ufakca çizik atmiyorlar kas ve deri dokusundan alıyorlar sonra dikişler ile düzenliyorlar dudakda da öyle e peki neden ise yarıyor gibi duruyor? Çünkü yanlara doğru simetri ve kas deri dokusuna dikkat etmeden direkt kesiyorsun jilet kesiği misal geri iyileşir ayrıca denemiş biri olarak söylüyorum
3 4 gündür aynı jiletle kesiyorum kesmeden önce yıkamıyorum kestikten sonra soğuk su tutuyom bana bişey olmadı amkMakyaj gibi düşünebilirsiniz uzaktan, fotoğraflarda ve durumuna göre medial canthus fraudluyor riski şantiyede veya pis işlerde (hiçbir emekçiye hakaret yoktur pislik barındıran işlerden bahsediyorum) mikroplu ortamlardaysanız enfekte olabilir.
Ben havuza gitmiştim kesiklerle enfekte olmadı
Enfeksiyon kana karışırsa yarra yersiniz belli olmaz dudaktan daha riski ankaranin_adamiMakyaj gibi düşünebilirsiniz uzaktan, fotoğraflarda ve durumuna göre medial canthus fraudluyor riski şantiyede veya pis işlerde (hiçbir emekçiye hakaret yoktur pislik barındıran işlerden bahsediyorum) mikroplu ortamlardaysanız enfekte olabilir.
Ben havuza gitmiştim kesiklerle enfekte olmadı
^^^ truth nuke.Enfeksiyon kana karışırsa yarra yersiniz belli olmaz dudaktan daha riski ankaranin_adami
Keşke kalıcı olsa iştekalıcı olsaydı en iyi methodlardan zaten
Kalıcı olsa ve baticon izopropil alkol vs ile hem aleti hem eline vinil cerrahi eldiven taksan steril etsen aletide gözünün Pınar kısmınida elinide ve işlem sonrası sürekli steril etsen gün içinde ,risk baya baya düşer tabi cerrahi islem standartinda yapsan böyle ,ama sonuçta kalıcı değil yoksa ise yarıyor ona lafım yok ancak hadi damarları geçtim atar damar ne yok sonuçta kılcal damar var ama sinirler çok bol o çevrede bir vurusan hakikaten kör olma riski var buda sıkıntılı^^^ truth nuke.
vücut 100 savaş kazanabilir ama vücudu yenmek için 1 mağlubiyet yetebilir.
O mağlubiyetin bedelini de belki yıllar ödersiniz, belki de hiç ödeyemezsiniz.
Sadece 10 dakikalık bi işlem değil ama. Sürekli temiz tutmak zorundasın, en ufak bi toz bile riske atabilir. Ve aslında ordaki yara şişerek daha da küçük gösterebilir. Sadece jiletle biyolojiyi kandıramayızKeşke kalıcı olsa işte
Kalıcı olsa ve baticon izopropil alkol vs ile hem aleti hem eline vinil cerrahi eldiven taksan steril etsen aletide gözünün Pınar kısmınida elinide ve işlem sonrası sürekli steril etsen gün içinde ,risk baya baya düşer tabi cerrahi islem standartinda yapsan böyle ,ama sonuçta kalıcı değil yoksa ise yarıyor ona lafım yok ancak hadi damarları geçtim atar damar ne yok sonuçta kılcal damar var ama sinirler çok bol o çevrede bir vurusan hakikaten kör olma riski var buda sıkıntılı
Ben çözümü biliyorum üç set gandy, gandy genetiklerini benim ile paylaş diyerek dans edecegiz,hergun ldarSadece 10 dakikalık bi işlem değil ama. Sürekli temiz tutmak zorundasın, en ufak bi toz bile riske atabilir. Ve aslında ordaki yara şişerek daha da küçük gösterebilir. Sadece jiletle biyolojiyi kandıramayız