Meet up inceli/looksmaxxerow w gdansku

D

Deleted member 299506

25cmx16.5cm terra white cock mogger
co wy na to panowie?

• +1
Reactions: Divineincel and BigBallsLarry
  • +1
Reactions: polonaecel, Divineincel and BigBallsLarry
  • +1
Reactions: BigBallsLarry
moze na wakacje tbh ngl :Comfy:

• +1
Reactions: Deleted member 299506 and Divineincel
warszawa soluje chociaz wsm z warszawki to uruchamiaja taki pociag za 7 dych w dwie strony jak bedzie jakis roidcell to ide

• +1
  • JFL
Reactions: BigBallsLarry, Deleted member 299506 and Divineincel
  • +1
  • Woah
  • Love it
Reactions: Gengar’s Ghost, Fridx, Deleted member 299506 and 2 others
planowalem z @Ghost Philosophy sie spotkac w warszawie kiedys, ale jeszcze nie wiadomo co i jak.
Saar can i come
@Gengar sneak me in to the plane put me in ur bagage:lul:

• +1
Reactions: BigBallsLarry
swinioujscie moze?? 🥺 wydalem ostatnie 200 zlotych na accutane z indiamartu i nie mam na flixbusa :forcedsmile:

• JFL
Reactions: Divineincel
moze by i mozna

• +1
Reactions: Deleted member 299506
yes

• +1
W bydgoszczy

• +1
swinioujscie moze?? 🥺 wydalem ostatnie 200 zlotych na accutane z indiamartu i nie mam na flixbusa :forcedsmile:
a co tam jest ciekawego? Starzy Niemcy na plazach

• JFL
Reactions: Outsidecel
A może podlasie bo wydałem 170zl na tazatorene i tretinoin z indiamartu i mi pies celnik wyczuł pake i liścik mi wysłał I mama nakrzyczała i nie mam pieniędzy ani moich brudnych itemow z chicken curry😓

• JFL
A może podlasie bo wydałem 170zl na tazatorene i tretinoin z indiamartu i mi pies celnik wyczuł pake i liścik mi wysłał I mama nakrzyczała i nie mam pieniędzy ani moich brudnych itemow z chicken curry😓
a tobie wyslali prosto z indii czy wyslali do jakiegos innego kraju w unii i potem do polski? bo ja bede zamawial i niewiem czy mnie opierdalaja czy co

• +1
Reactions: mxkon and Divineincel
Co ci przylepił na tej paczce?

• +1
Reactions: mxkon
a tobie wyslali prosto z indii czy wyslali do jakiegos innego kraju w unii i potem do polski? bo ja bede zamawial i niewiem czy mnie opierdalaja czy co
Odrazu do polski ale dostawa tylko 15usd ale teraz na nastepna zimę będę zamawial z magazynu w Europie więc na luzie przejdzie

• +1