Melatonin Potasyum D3K2

MogEater

MogEater

sub0 to true adam - In memory of Zagro
oneride bulunur musunuz? hangi marka filan. d3k2 nature kullaniyordum bitti yanisi lazim, potasyum aromel uretimi sonlandirigidi icin 4x price. melotonin hangisi iyi idk.

• +1
  • WTF
Reactions: Furkan Sarıkaya, İNTİKAM VAKTİ, Dathomirian Zabrak and 1 other person
oneride bulunur musunuz? hangi marka filan. d3k2 nature kullaniyordum bitti yanisi lazim, potasyum aromel uretimi sonlandirigidi icin 4x price. melotonin hangisi iyi idk.
d3k2yi sıvı formda alıyom ben oceanın

• +1
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69 and Furkan Sarıkaya
Ben aromelden almıştım potasyum sonra annem gördü kızdı aldı elimden almasa satardım sana

• JFL
Reactions: femboi_hunter69
  • JFL
  • Love it
Reactions: femboi_hunter69, Serialsuicide and yadih
  • JFL
  • WTF
Reactions: femboi_hunter69 and yadih
maliye bakanı dayına iletiyorum bunu sanaldan milleti tehdit ediyon ne iş
maliye bakani dayimida sikerjm senide sikerim cocuk yemin ediyom ugrastirma doxxu yersin o femboy hunter nickli arkadasin gibi rape victim dogsun sende

• Ugh..
  • JFL
Reactions: femboi_hunter69 and FEE
maliye bakani dayimida sikerjm senide sikerim cocuk yemin ediyom ugrastirma doxxu yersin o femboy hunter nickli arkadasin gibi rape victim dogsun sende
madem ailenden birilerini sikmeye bu kadar meraklısın kendi annenden başla belki anlık dopaminle testo artışı yaşarsın

• Love it
markalar çok farketmiyor diye biliyorum eczaneden almak daha iyi oceanın melatonini iyi diye duydum

• +1
Reactions: fefep
GPT Potasyum sitrat oneriyor bu dogru mu? @menas @maarda

📌 Potasyum Iyodür Nedir?

• Potasyum iyodür (KI), bir potasyum tuzu olup esas olarak iyot kaynağı olarak kullanılır.
  • Tiroid bezinin iyot ihtiyacını karşılamak için veya nükleer kaza sırasında tiroidin radyoaktif iyot tutmasını engellemek amacıyla kullanılır.
  • Potasyum desteği amacıyla değil, iyot desteği amacıyla kullanılır.

⚠️ Potasyum Iyodür, Potasyum Takviyesi Olarak Kullanılmaz

• Potasyum içerse de, elemental potasyum miktarı çok düşüktür ve ödem / bloat azaltma hedefiyle alınmaz.
  • Örneğin:
    • 100 mg Potasyum Iyodür ≠ 100 mg Potasyum desteği sağlamaz.
    • 100 mg Potasyum Iyodür’de yaklaşık 76 mg iyodür iyonu, sadece 24 mg potasyum iyonu bulunur.
  • Eğer hedefin potasyum alımını artırmak ise, Potasyum Sitrat veya Glukonat tercih edilmelidir.

📌 Potasyum Iyodür Ne İçin Kullanılır?

✅ Tiroid desteği:
  • Vücutta tiroid hormonlarının sentezlenmesi için gerekli iyotu sağlar.
✅ Radyoaktif iyot koruması:
  • Nükleer kaza sonrası radyoaktif iyoda karşı tiroidi doygun hale getirerek koruma sağlar.
✅ İyot eksikliği:
  • Hipotiroidi riski taşıyan veya iyot eksikliği olan bölgelerde kullanılabilir.

• +1
  • Hmm...
Reactions: cakdripa and fefep
kirve günlük alacağın 1000-5000 d vitaminini alma daha iyi gidiyosun d collefor 20 bin aldırıyosun tanıdıgından haftada 60 bin alıyosun

• JFL
madem ailenden birilerini sikmeye bu kadar meraklısın kendi annenden başla belki anlık dopaminle testo artışı yaşarsın
tecavuz kurbani salak bi orospu cocugusun fazla konusma burlarda hesabını keserim birdaha internet falan kullanamazsin :unsure:

• WTF
kirve günlük alacağın 1000-5000 d vitaminini alma daha iyi gidiyosun d collefor 20 bin aldırıyosun tanıdıgından haftada 60 bin alıyosun
8-10k d3k2 aliyorum, 20k olabilir idk, ama k2 ek almam lazim o zaman,

• JFL
tecavuz kurbani salak bi orospu cocugusun fazla konusma burlarda hesabını keserim birdaha internet falan kullanamazsin :unsure:
Neden benim postumun altinda tartisiyorsunuz? dmden veya post acabilirsiniz tartismaya ordan devam edin.

• +1
  • JFL
Reactions: swaggy and femboi_hunter69
Neden benim postumun altinda tartisiyorsunuz? dmden veya post acabilirsiniz tartismaya ordan devam edin.
ben takmıyorum ve taşşak geçiyorum ona kuduruyor zaten yazmam bu saatden sonra

• JFL
  • Love it
Reactions: divisionpanzerfaust and femboi_hunter69
erbatab'ın sıvı form d3k2sini öneririm. melatonine düşündüğün kadar ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. bu yazdığınız dozlar çok fazla beyler kafayı mı üşüttünüz :D

• JFL
erbatab'ın sıvı form d3k2sini öneririm. melatonine düşündüğün kadar ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. bu yazdığınız dozlar çok fazla beyler kafayı mı üşüttünüz :D
Welcome my friend, (epic intro music), here it is, Looksmax.org, the platform where the most high-functioning autistic, high-IQ, narcissistic, selfish Übermenschens live.

• JFL
Welcome my friend, (epic intro music), here it is, Looksmax.org, the platform where the most high-functioning autistic, high-IQ, narcissistic, selfish Übermenschens live.
merhaba ben d3 overdoselayıp ascendleyebileceğimi sanan bir sub3üm

• JFL

Users who are viewing this thread

Back