Mental durum

Iranidnordid

Iranidnordid

Bronze
Bi giriyorum her yer htn+ hepsi zengin yaw amın a koyayım şimdi bana diyceksiniz yarram sende rhino ol sende htn olcan ailede kimsede olmamasına rağmen ben recessedim bide o fotoyu telefonu yan çevirip yandan çekmişim yani dik tutup yan profil çektim tam bir ropefuel amk bimax olacağım sürecin acısına hazırım, bu deformiteyle yaşamanın acısı bimax acısından daha büyük

Eskisi gibi değilim iştahım yok hiçbir şeye motivasyonum yok en az 1 senedir böyleyim

Bok gibi coğrafya bok gibi cehalet içinde doğduk böyle işi sikeyim. Babamın dedelerimin çenelerine yüzlerine bakıyorum hiçbirinde böyle deformite yok

Daha sigarayı bırakması var bilgisayar alacam onu yapacam bunu yapacam anasını sikiyim ne kadar şanssız hissediyorum amk zengin doğup sonradan fakir yaşamak güzel genlerle doğup deforme olmak gerçekten böyle şansın anasını sikim

• +1
Reactions: stacyworshipper, iwishiwastaller, Orcairis and 3 others
orospu evladı allah yüzünden

• +1
  • Woah
Reactions: stacyworshipper, Serialsuicide, Orcairis and 5 others
orospu evladı allah yüzünden
Yaw hadi genlere rağmen kaybettik ulan amk bari para dursaydı siktir olup italyaya gitseydim gerçekten giderdim 50 defa gidip gelirdim ben 12 yaşına gelene kadar öyle bi durumumuz vardı amk o da gitti O DA GİTTİ AMINA KOYAYIM

• +1
Reactions: stacyworshipper and kerme99
Kaç yaşındaydın sen

• +1
Reactions: stacyworshipper, kerme99 and Iranidnordid
16 gösteriyon olm ciddi misin
He bak bide bu var amk herkes 16-18 gösterdiğimi söylüyor bi testosteronumuxa baktıralım diyoruz sigortamız iptal olmuş o gün bi iş çıkıyor anasının amı oluyor ona da gidemiyoruz bi türlü

• +1
Reactions: stacyworshipper and Topkra
beyler bu döngüdeyim sürekli isyan ediyorum en son kendime diyorum kalk lan PİÇ düzeltmeye çalış sonra yine sorguluyorum bu kadar şanssız olmak için ne günah işledim diye aq

• +1
Reactions: stacyworshipper and iwishiwastaller
yakisikli adamsin sen amk

• +1
  • So Sad
Reactions: stacyworshipper and Iranidnordid
Bi giriyorum her yer htn+ hepsi zengin yaw amın a koyayım şimdi bana diyceksiniz yarram sende rhino ol sende htn olcan ailede kimsede olmamasına rağmen ben recessedim bide o fotoyu telefonu yan çevirip yandan çekmişim yani dik tutup yan profil çektim tam bir ropefuel amk bimax olacağım sürecin acısına hazırım, bu deformiteyle yaşamanın acısı bimax acısından daha büyük

Eskisi gibi değilim iştahım yok hiçbir şeye motivasyonum yok en az 1 senedir böyleyim

Bok gibi coğrafya bok gibi cehalet içinde doğduk böyle işi sikeyim. Babamın dedelerimin çenelerine yüzlerine bakıyorum hiçbirinde böyle deformite yok

Daha sigarayı bırakması var bilgisayar alacam onu yapacam bunu yapacam anasını sikiyim ne kadar şanssız hissediyorum amk zengin doğup sonradan fakir yaşamak güzel genlerle doğup deforme olmak gerçekten böyle şansın anasını sikim
gecet zamanla bimax da olmazsin 99%

• +1
skeletal overbite var hatta deepbite bile denebilir
kanka devlette yapmazlar kolay kolay doktorlarda genelde red eddiyor sonucta maxilla hemen yakininda sinusler var doktor acisindan cokta karli degil super bi deformayson yoksa yaptiracak adam bulman lazim o da belki ankara unide olur + baya para lazim hemde baya mesele sadece ameliyat degil iylesme sureci var o surecte calisamayacaksin onun parasi var bide o sureden sonra hangi ise 4 6 ay arasi ara verebilecen

• +1
Paramız olsun sonra düşünürüz bimaxı
Misc coloring bakacam yapcak bişi yok
Hormonlarıma baktırsam tam olacak

kanka devlette yapmazlar kolay kolay doktorlarda genelde red eddiyor sonucta maxilla hemen yakininda sinusler var doktor acisindan cokta karli degil super bi deformayson yoksa yaptiracak adam bulman lazim o da belki ankara unide olur + baya para lazim hemde baya mesele sadece ameliyat degil iylesme sureci var o surecte calisamayacaksin onun parasi var bide o sureden sonra hangi ise 4 6 ay arasi ara verebilecen

• +1
Reactions: stacyworshipper
AL BENİ YANIAN SEVGİLİM
SENİ BANA GERİ VER SEVGİLİM

• +1
beyler bu döngüdeyim sürekli isyan ediyorum en son kendime diyorum kalk lan PİÇ düzeltmeye çalış sonra yine sorguluyorum bu kadar şanssız olmak için ne günah işledim diye aq
aynısını yaşıyorum ama içimde sönmeyen bi umut var, umarım sonumuz ropemax ile bitmez

• +1
aynısını yaşıyorum ama içimde sönmeyen bi umut var, umarım sonumuz ropemax ile bitmez
25 üstü değilsen bence hala şansımız var
Herkes fazla karamsar bu kafayla olacağı varsa da olmaz

• +1
Reactions: stacyworshipper, iwishiwastaller and BladerFlame

Eve gitmem gerek her yerdeyim dım dım camdan fanusumda görünmezim dım dım sadece sevilmek istedimm dım dım sadece sevilmek istedim

• +1
AL BENİ YANIAN SEVGİLİM
SENİ BANA GERİ VER SEVGİLİM
Burak abi gta 5 izlemek istiyorum maksilla ne abi video çek abi nolur abi

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, szenn and Topkra
25 üstü değilsen bence hala şansımız var
Herkes fazla karamsar bu kafayla olacağı varsa da olmaz
19 olucam, 25 e kadar hayallerimi başaramazsam over rope atarım büyük ihtimalle

• +1

Yav senin gibi apealim olsa gider bi tane küpe takar her yerde ataturkcu rpsi yapardim aq

• +1
Yav senin gibi apealim olsa gider bi tane küpe takar her yerde ataturkcu rpsi yapardim aq
Şu an iyiyim ya anlık cinnet geçirdim
Bidaha yan profilimi çekmeuecem aq

• +1
Reactions: stacyworshipper