ascendantwill
A
Mal mal şarkı açıp kendi kendime sahteden guluyorum belki dopamin salgılarım diye o da olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yav aynen boyun 183 burda mal mal konuşma valla kafauı yicem yaMal mal şarkı açıp kendi kendime sahteden guluyorum belki dopamin salgılarım diye o da olmuyor
Senin yaşın küçük heraldeMal mal şarkı açıp kendi kendime sahteden guluyorum belki dopamin salgılarım diye o da olmuyor
Keşke küçük olsak o zamanlar daha mutluydum amkSenin yaşın küçük heralde
Sen çok rollenmelere giriyosun
ne alaka yarramyav aynen boyun 183 burda mal mal konuşma valla kafauı yicem ya
185 ben ll de olacam 2.5 seneyeyav aynen boyun 183 burda mal mal konuşma valla kafauı yicem ya
Pc oyunu daha kötü amkbence hobi bul kendine pc oyunu vs
ne kadar uzatıcaksın kanka185 ben ll de olacam 2.5 seneye
kanka ll olmican tabikide zaten gerek de yok185 ben ll de olacam 2.5 seneye
Canım çekiyor, dayanamıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaİntihar bir kurtuluştur. Ciddi söylüyorum. Ben bu aralar düşünüyorum. Şöylr karı sikemiceksem hayatta küçük şeylerke mutlu olmalısın evevevev copeu ile yaşamam ben amk
View attachment 4765606
185 ben ll de olacam 2.5 seneye
Kpssden 90 alamazsam ben edicem baba sikerim amk uğraşamam zaten son 4-5 senedir hiçbir şeyden tat almıyorım yalnızlıktan ve kıskançlıktan başka hiçbir şey hissetmiyorum sikimde değil bundan sonra. Bok genetik bok ülke bok aile 21 sene dayandım yeter uğraşamam dahaCanım çekiyor, dayanamıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
8-10cm düşünüyorum bunu 2 3 seneye olacamne kadar uzatıcaksın kanka
Olacam kankakanka ll olmican tabikide zaten gerek de yok
8-10cm düşünüyorum bunu 2 3 seneye olacam
Siktir git ordan o parayla neler neler yaparsın aqOlacam kanka
Bu kadını sikmeyen kalmamıştır amk her filmde soyunuyoduİntihar bir kurtuluştur. Ciddi söylüyorum. Ben bu aralar düşünüyorum. Şöylr karı sikemiceksem hayatta küçük şeylerke mutlu olmalısın evevevev copeu ile yaşamam ben amk
View attachment 4765606