ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Evet arkadaşlar hoşgeldiniz konuma şimdi size benimde hala muzdarip olduğum ama biryandanda oldukça ilgili olduğum bir konu olan mental sağlığın önemini ve nasıl mental sağlığımızı toparlayacağımızı anlatacağım.
İlk önce bizim günlük hayatımızı bozan en büyük şeylerden birinin mental sağlık olduğunu söylemeden geçemem.Peki neden? Sadece uzun boylu ve chad olmak hayatımızı mükemmel yapmaz mı? tabi yapar yarram
İlk Adım(Teşhis)
İlk önce bi hayatından memnum olmama vb. sorununu seç ve bu sorunların içerisine gir hepsinin detaylarını araştır ve psikolojideki karşılığına bak bana pmdende yazabilirsin hastalık teşhisi tam olarakta koyma yetim olmasada yardım edebilirim.
İkinci Adım
gerçekten üstteki adımdan sonra kendini sıkıntılı bulmaya başladıysan psikiyatriye git ve reçeteli ilacını al (gerçekten sıkıntılı olsan zaten bilirdino yüzden cope biraz
Üçüncü Adım ilaçları high t yüksek irade gereken davranışlarla destekle yani mesela sosyal anksiyeten mi var ilaç kullanırken git tüm sahnelere çık millete birşey anlatmasan dahi sunum yap ortamın yoksa bir ortam gördüğünde(keko olmadığına dikkat et) selam vererek gir ve alışmaya çalış.(ortamlara girmeyi ben hala yaomadım btw ama yapmak zorunda kalacam ileriki zamanlarda)
Tüm mentalcelliğini ortalama 1 ila 3 sene içerisinde yaşadığın deneyimler ve ilaçlar ile çözdükten sonrada hayatını yaşa kral