D
Deleted member 251512
Spend your years full of loneliness
@messi21 MESSİ AMIN OĞLU NERDESİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Siktim öldü ooorrrospu cocuuuugu @messi21 öldürmeden öncede götüne buz sokarak deliğini genişlettim itin.@messi21 MESSİ AMIN OĞLU NERDESİN
168 sin yarram kime neyini sokuyon boyun yetmezArtık nasıl soktuysam çocuklarım her yerde beni arıyor,korkmayın daddyiniz geldi yavrular
Yarram dedimde yarram o kadar kısa değil keeeenks anlayana168 sin yarram kime neyini sokuyon boyun yetmez
Atalarımız "Boyu değil işlevi" diye boşuna dememiş,Orospugiller sülalenin 7 nesline yeter benim malafat ayık ol.168 sin yarram kime neyini sokuyon boyun yetmez

Bu arkadaşın kafasına benim malafat ile vursam beynine oluşacak stresten dolayı iq seviyesi gelişebilir mi? @Atsizz @Resistance.Atalarımız "Boyu değil işlevi" diye boşuna dememiş,Orospugiller sülalenin 7 nesline yeter benim malafat ayık ol.
Ansızın bir gece ananın koynunda bulabilirsin beni![]()
AHGAHAHA hafızan fenaBu arkadaşın kafasına benim malafat ile vursam beynine oluşacak stresten dolayı iq seviyesi gelişebilir mi? @Atsizz @Resistance.
Kanka sana zahmet bi daha bi kavga etseniz okuması sarıyor ve neden eski mesajları sildiniz amk çok komikti onlar. @Resistance.AHGAHAHA hafızan fena
168 ne amk168 sin yarram kime neyini sokuyon boyun yetmez
lavuk orgda mesai yaptığı için normalAHGAHAHA hafızan fena
recai nin işini devraldıklavuk orgda mesai yaptığı için normal
Yarısı ananın içinde kayboldu ama sıkıntı yok sikişe devam168 ne amk
Bamyadir pipicigi