egehtn
Iron
Sebebi ne olabilir mewing yapmayınca baskı hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yaş kaçSebebi ne olabilir mewing yapmayınca baskı hissetmiyorum
17Yaş kaç
erkenmi geçmi ergenlik
erkenmi geçmi erge
erkenmi geçmi erkenl
erkenmi geçmi ergenligec
Geçerkenmi geçmi ergenlik
erkenmi geçmi erge
erkenmi geçmi erkenl
erkenmi geçmi ergenligec
erkenmi geçmi ergenlik
Burnun kopcak kanka hemen birak voldemortmaxxed olcsnSebebi ne olabilir mewing yapmayınca baskı hissetmiyorum
Meraktan sordum ocluk yapma amcıkBurnun kopcak kanka hemen birak voldemortmaxxed olcsn
Beynini skim neyini anlamadın hafifçe damağımda duruyor baskı hissediyorumbaskıyı tam anlamadım ama hafif zaten amacı baskı yapması aşırıda bastırma dili normal dursun orda
17Meraktan sordum ocluk yapma amcık
Lan senin mezarına geldikBurnun kopcak kanka hemen birak voldemortmaxxed olcsn
sana yardim etmek isteyen tek kişiye küfür etmissin amkBeynini skim neyini anlamadın hafifçe damağımda duruyor baskı hissediyorum
sen nasıl ban yiyip geliyon sürekli mk shitskinBurnun kopcak kanka hemen birak voldemortmaxxed olcsn
bu kim amksen nasıl ban yiyip geliyon sürekli mk shitskin
ben de diğer bi shitskinim MSM+vit c başladım fitzpatrick 3 or lower or deathbu kim amk
Msm niye basladin minoxidil daha iyi sonuc versin diyemiben de diğer bi shitskinim MSM+vit c başladım fitzpatrick 3 or lower or death
whitemaxxing için 1 hafta araştırdım millet 1-1.5 Fitzpatrick tonu açılıyorMsm niye basladin minoxidil daha iyi sonuc versin diyemi
Sanmiyorumwhitemaxxing için 1 hafta araştırdım millet 1-1.5 Fitzpatrick tonu açılıyor
org da araştırmadın mı hiç başarılı olduğunu söyleyen çok kişi var @Bug FP4 den FP2.5 a indiğini iddia ediyor aq 24g a kadar çıkıcam MSM de 2-3 hafta sonra, 3-6 ay içinde en beyaz halime ulaşınca 1000-4000mg MSM ile rengi korumaya çalışıcamSanmiyorum
Git glutathione pinle bide bikac topikal sey kullan vitamin c de cok ise yaramaz
“org da arastirma”org da araştırmadın mı hiç başarılı olduğunu söyleyen çok kişi var @Bug FP4 den FP2.5 a indiğini iddia ediyor aq 24g a kadar çıkıcam MSM de 2-3 hafta sonra, 3-6 ay içinde en beyaz halime ulaşınca 1000-4000mg MSM ile rengi korumaya çalışıcam
“org da arastirma”
“Bir kisinin fotografsiz iddialari”
iki gunde vampir gibi olursun ozaman
Reddit dahada kotu direkt normie cope’u, MSM i hayatimda ilk kere duydum aw tiger da hic bahsetmemistiView attachment 5659340
Tattiana Sforz diye bi karı var ytde deathnicten giga pale fp4e falan geçmiş
bu subredditteki tüm threadları okudum bilmiyorum bu kadar çok insan yalan söylüyor olamaz, devasa sonuçlar beklemiyorum ama en az 0.5FP bile açsa kar kardır.
bi tane google patent study var kadın 4000mg ile FP4 den FP3 e geçiyor
ben en ideal etkili doz olan 24mg yapıcam 3-6 ay