ZerefDragnee1l
fakecel
beyler bugun mezuniyet vardı normalde gidesim vardı ama tip kötü olduğu için ve sınıfça foto çekildiği için falan gitmedim. bir de birkaç arkadaş gelmicez diyip son anda fikir değişmiş oeler bana haber vermeden onlar gitmiyor diye de gitmiyordum. bilet fiyatı 600tlydi zaten yemek falan da yok okulda yapılıyo dümdüz ben de ilk başta bilet fiyatı cok gelmem falan demistim hocalar gel gel diyolardı, sonra dediler sana bedava bilet verek gel diye ben yine kabul etmedim mallık aq. simdi gitcektim ben gitmiyom diye 5 6 arkadaş gitmiyordu onlara dedim gidek diye onlar da geçti artık dediler zaten bir buçuk saat falan kaldı daha da gitmem. az önce hocamı arayıp hocam gelim mi dedim dedi son anda mı karar verilir amk diye dedim haklısınız falan gelceksen gel dedi banyoya girdiğim an tüm heves kaçtı amk gitmedim ben de. ama ufak bir tavsiye mezuniyete gidin aq. sevdiğim kız da süslenmiş falan goat kız arkadaslar olmasa onu da goremıcektım aq video cekıp attı birkaç arkadas. herkes çağırdı eşşek gibi son an gitmeyi düşündüm mallık aq. gitmiyom.
TL;DR
mezuniyete gidin benim gibi esseklik yapmayın cok zevkli biseye benziyo
TL;DR
mezuniyete gidin benim gibi esseklik yapmayın cok zevkli biseye benziyo