Microdose Accutane mantıklı mı?

sanktWiecz

sanktWiecz

Fullysvvl
Herhangi bir akne veya sivilce sorunu yaşamıyorum sadece diyelim akşamında asiri yagli hazır gidalar tuketirsem sabahında 1 tane küçük sivilcem çıkıyor o kadar ama cildim kuru gozukuyor (kuru degil sadece sıradan hicbir olayi yokmus gibi bombos duruyor) cilt parlakligi ve genel olarak arttırılmış bir cilt kalitesi icin microdose veya normal dose accutane mantıklı mı? Yüzü, gozu dudagi kurutma gibi olaylar yasarmiyim birde bu negatif etkiler verecegi etkiden daha mi agir basar fikri olan varmi

Attachments

• 9c475f80129cdda5dc481e2dfc9078f4.jpg
    9c475f80129cdda5dc481e2dfc9078f4.jpg
    35.5 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, xlegend and pashanimair
Herhangi bir akne veya sivilce sorunu yaşamıyorum sadece diyelim akşamında asiri yagli hazır gidalar tuketirsem sabahında 1 tane küçük sivilcem çıkıyor o kadar ama cildim kuru gozukuyor (kuru degil sadece sıradan hicbir olayi yokmus gibi bombos duruyor) cilt parlakligi ve genel olarak arttırılmış bir cilt kalitesi icin microdose veya normal dose accutane mantıklı mı? Yüzü, gozu dudagi kurutma gibi olaylar yasarmiyim birde bu negatif etkiler verecegi etkiden daha mi agir basar fikri olan varmi
Kesinlikle yasayacaksin etkileri

• +1
Reactions: Aven, xlegend, pashanimair and 1 other person
Haftada 3x 10mg kullansam bilemi yasuom bu nasi is amk, peki vereceği artılar eksilere daha agir basarmi sence
kanka o microdose hicbir sik fayda etmez tbh

• +1
  • So Sad
Reactions: xlegend, pashanimair and sanktWiecz
6 ayda bile zor duzeldi benim 40 mg ile cildim sen diyorsunki haftada 3 kere 10 mg
Tamamda benim cildimde bir sorun yokki sadece parlamasini ve suan oldugundan daha saglikli gorunmesini istiyorum yuzum zaten tertemiz haftada 3x 10mg deme sebebimde zaten hem yan etkilerini en az sekilde gorurken zamanı sorun etmeden cildimi daha iyi hale getirmek

• +1
Reactions: xlegend
Tamamda benim cildimde bir sorun yokki sadece parlamasini ve suan oldugundan daha saglikli gorunmesini istiyorum yuzum zaten tertemiz haftada 3x 10mg deme sebebimde zaten hem yan etkilerini en az sekilde gorurken zamanı sorun etmeden cildimi daha iyi hale getirmek
kullanabilirsin o zaman ama ilaci biraktiginda etkisi gidecek haberin olsun

• +1
Reactions: xlegend
dunyanin en mantikli stacki 10mg istretionin 1mg fin.
fin baslamadim isotretioninde 5mg kullaniyorum.
surgerylerden sonra fin + 10mg baslayabilriim.
normalde bu hafta 10mg cikicaktim ama ocakta surgery var ve gymde pr aliyorum surekli

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
dunyanin en mantikli stacki 10mg istretionin 1mg fin.
fin baslamadim isotretioninde 5mg kullaniyorum.
surgerylerden sonra fin + 10mg baslayabilriim.
normalde bu hafta 10mg cikicaktim ama ocakta surgery var ve gymde pr aliyorum surekli
Suanda kellik yok bende fin kullanmayi dusunmuyorum ama seyreklesme var gibi olgunlasiyormu anlamiyorum onu cozmem lazim ergenlikteyim diye dhtyide engellenek istemiyorum yoksa bende düşünüyorum. Bu 10mg iso ve 1mg fini lifetime mi yurutmeyi planliyorsun ve isodan henuz bir etki vs aldinmi?

Users who are viewing this thread

Back