Midface lift hk.

MogEater

MogEater

Iron
ciddi dusundugum prosudurlerden biri, cogu kiside game changer olabilecek bir sey, yag ve kas dokusunu yukari kaldirarak ek olarak leteral temporal lift ile birlesirse mukemmel sonuc aliyorum gibi gozukuyor, dudaklara width ekler mi? kendim simulasyon yapinca width ekleniyor ve eye area 1psl filan artiyor.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
ciddi dusundugum prosudurlerden biri, cogu kiside game changer olabilecek bir sey, yag ve kas dokusunu yukari kaldirarak ek olarak leteral temporal lift ile birlesirse mukemmel sonuc aliyorum gibi gozukuyor, dudaklara width ekler mi? kendim simulasyon yapinca width ekleniyor ve eye area 1psl filan artiyor.
şakasız en iyi hardmaxxlerden hatta bazı ortognatik cerrahilerden daha işlevli

şakasız en iyi hardmaxxlerden hatta bazı ortognatik cerrahilerden daha işlevli
sorun su, ihtiyaci olmayan kisi yaparsa cok uncanny, mesela senin hic ihtiyacin yok, + temoral lifti yukari dogru yaparlarsa yine buyuk sorun bence canthal tiltten 45 derece yukari yapilmasi ve eyebrow kisminin eger cok negative ve deri sarkmasi yksa 30 derece kaldirilmasi gerek, yoksa uncanny botox face oluyor.

eklemeyi unuttum eger natural veya positive yakin canthal tilt yoksa yine uncanny olur yada canthoplasty ile ilk natural tilt yapacaksin sonra mid temporal lift ile positive degil ama positive yakin natural tilt yapacaksin.

sorun su, ihtiyaci olmayan kisi yaparsa cok uncanny, mesela senin hic ihtiyacin yok, + temoral lifti yukari dogru yaparlarsa yine buyuk sorun bence canthal tiltten 45 derece yukari yapilmasi ve eyebrow kisminin eger cok negative ve deri sarkmasi yksa 30 derece kaldirilmasi gerek, yoksa uncanny botox face oluyor.
maxillası resesif olan biri şuan olmasada ileride bu ameliyata kesin ihtiyaç duyar.Ortognatik ameliyata girmezse tabi

ameliyatta planlama cok onemli tablet reisin sonuna bak + bunu doktor yapmis DOKTOR, bak sakasiz soyluyorum o doktordan tibbi olarak olmasada daha bilgiliyimdir + gordugum en kotu rhinoplasty, zaten temeli cok cok kotu, fenotipin sagligin ve saglik standartlarinin ( orthodonti, vucut, normal sinirlarda psikoloji ) ne kadar onemli oldugunu goruyoruz onun realistic morph maxi bile iyi degil.

• +1
Reactions: IlI and tiredman
maxillası resesif olan biri şuan olmasada ileride bu ameliyata kesin ihtiyaç duyar.Ortognatik ameliyata girmezse tabi
evet, maxxilla smile line cok etkiliyor ve yanak ve yuz dusuklugu yaratiyor, + dusuk burun ucu yapiyor, ortognotik cerrahi cok onemli, ama benim doktor ameliyat olsan bile lefort 1 yapmayagiz diyor cunku ekstrem bir vaka degilim, trde oyle standartlari veya standart ustunu hedeflemek yerine cook kotuye duzelt yoksa karisma mantigi var.

Users who are viewing this thread

Back