mindset ve korku

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
idk, basit bir sarpeden korkacagim hic aklima gelmezdi,
ya iltihaplanirsa? ya asimetri fazla olursa? sadece ici bos anksiyete.

yani bunlar elbette riskler ama sonuclar daha onemli degil mi?
yani hayatida baya dusunmeye basladim, gunun sonunda ne istedigimi biliyorum onemli olan bu.

elbette bencil ve narsist isteklerim disinda isteklerimde var, aileme olan bir borcum var.
idk, looksmax, kisisel gelisim, daha iyi olma, hayatin bir parcasi.

riskler hep var, sali gunu sarpenin riski var, belki iltihap onleyici sivilarla doktorun extra kontrolu ve asimetri oneleyici bazi tricklerle riskler minimalize edilebilir.
ama hayatta biraz bunun ustune kurulu sanirim.
riski en iyi optimize eden ve denemekten vazgecmeyen kisi kazanir.

yani bu surecte herkesin anlamasi gereken sey su, bu normal bir surec degil, bende yeni anliyorum bu yuzden yaziyorum.
bazi ameliyatlar, ilaclar ve kendimize ayirdigimiz saatler, hepsi riskli durumlar, normal insanlardan cook daha fazla risk aliyoruz.
bu oruntu tanidik geldi mi? evet isimlerini surekli duydugumuz founder ve ceolarla ortak bir ozelligimiz var.
hepimiz bir hayale o kadar cok inaniyoruzki aslinda alinmayacak kadar inanilmaz riskler aliyoruz, ama farkimiz optimizasyon yetenegimizde ve hirsimizda.

looksmax bencil ve narsist tarafim icin olan bir kisisel borc, bunun disindada bir hayat var, ama ayni mantik, orayida maxxlemeliyim.
looksmax basit bir bp terimi degil, incel terimi hic degil. looksmax bir felsefe farkeden insan icin.

basit, analiz, planlama, kapasite, optimizasyon, uygulama, hayatin sirri gibi.

gece yatmadan once sali gunu aklima geliyor, hem korku hem heyecan, uzun yillardir sure gelen planlarimin yavas yavas isliyor, elbette sorunlar var ama tum olay bu sorunlari cozebilme yetenegi degil mi zaten? icimdeki korkunun sebebini biliyorum, yarin o sebebi yok edecegim, kararimi verdim. cok daha derin ve psikolojik bir sebep. olayin aslinda sarpe ile alakasi yok. yarin korkularin bir kaynagini positive ile yok edecegim. sali gunu rahat bir sekilde sarpenin ve acsendin tadini cikaracagim.

• +1
Reactions: orbitalover, Furkan Sarıkaya, cakdripa and 5 others
Screenshot 2025 06 16 01 57 13 079 comandroidchrome edit
:feelsokman:

• +1
Reactions: Kayra139, cakdripa, maarda and 3 others
Azdan az çoktan çok gider. High htn değilsen korkacak bi şeyin yok. Acıma düşünme korkma. En azından denerken öl

• +1
Reactions: kökleyicifallik, MogEater, orhanhic and 1 other person
haci fazla rahatlik yada bir surecin tadini keyfine vara vara cikarmak her zaman yapilmasi iyi olan bir sey degil
hissettiklerin de cok normal
gecirmeye calisma bunun normal oldugunu kabul et hayatinda bi ilki yasayacan sonucta ve bu ilk dumduz bir ilk degil riskleri var
risk/odul oranini sen cok yuksek ihtimalle planlayip da bu ise girmissindir pros cons listesi falan yapip
ki ideallerin var kim siker simdi prosu consu
kendini gerceklestirme yolunda bi adim atiyosun hissettiklerinin normal oldugunun farkina var yani

• +1
Reactions: maarda, MogEater and Zodiac
Azdan az çoktan çok gider. High htn değilsen korkacak bi şeyin yok. Acıma düşünme korkma. En azından denerken öl
yaw olme amk niye oluyon
korkacak birseyi var sagligidir ailesidir
azdan az coktan cok tabi high risk high reward

• +1
Reactions: maarda, MogEater and Zodiac
sonrasindaki hayatini dusun kanki ya hic denemeseydin rahatta kal

• +1
Reactions: maarda, MogEater, orhanhic and 1 other person
elmacik ve gozlerimi yaptirmazsam asla kendimi affedemem amk
elmacık çok hayal gibi gelmiyor en kötü dolgu yaparız

• +1
Reactions: MogEater, reanrao and orhanhic
cok fazla maruz kaldigimiz icin cok onemliymis gibi geliyo sanirim
hic elmacik kemigine iltifat edildigini gormedim daha

• +1
Reactions: MogEater and Zodiac
en çok nerene iltifat edildi orhan

• +1
Reactions: orhanhic and MogEater
uee ve kaş şeklim kötü under eye support yok ordan da elmacik olmayinca öcü oluyorum :kys:
elmacigi siktiret
gozler ciko gozler
mezuna kaldığımı farkettiğimde üzülmüştüm sonra hardmaxx yapip gitme imkanının olabileceğini farkedince ciko genclik gozler ypatirmaya karar verdim

• +1
Reactions: MogEater, orhanhic and Zodiac
burnuma guzel diyorlar ama baska hicbir yerde belirgin kemik yok elmacik olmadigi icin yanaklar daha puffy duruyor

• +1
Reactions: MogEater and orhanhic
uee ve kaş şeklim kötü under eye support yok ordan da elmacik olmayinca öcü oluyorum :kys:

mezuna kaldığımı farkettiğimde üzülmüştüm sonra hardmaxx yapip gitme imkanının olabileceğini farkedince ciko genclik gozler ypatirmaya karar verdim
unide de yaptirirsin birsey olmaz
bende de undereye support ve elmacik yok isik cok kotu degilse pek bi sorun olmuyo gibi

• +1
Reactions: orbitalover, MogEater and reanrao
unide de yaptirirsin birsey olmaz
bende de undereye support ve elmacik yok isik cok kotu degilse pek bi sorun olmuyo gibi
he ya halletmeye calisiyoz bi sekilde debloat olcam simdi baya puffy gorunus kalkar umarim

• +1
Reactions: MogEater and orhanhic
o adam sirf ac gozlu doktor yuzunden mi botch landi
no, bence mukemmel eye area icin kasiyor, 2 4 yillik bir plan yapti suan 2 yil icinde 10 ameliyat oldu, obo dahil daha sonra laser depigmention filanda olur fat transfer cantho zaten her seferde oldu diye biliyorum canthoplaxy ile filan chad eye area elde edebilir, estetik umrumda degil diyor ama cope

• +1
Reactions: orbitalover and reanrao
no, bence mukemmel eye area icin kasiyor, 2 4 yillik bir plan yapti suan 2 yil icinde 10 ameliyat oldu, obo dahil daha sonra laser depigmention filanda olur fat transfer cantho zaten her seferde oldu diye biliyorum canthoplaxy ile filan chad eye area elde edebilir, estetik umrumda degil diyor ama cope
oha 10 cok degil mi

• +1
Reactions: MogEater

yani hayatida baya dusunmeye basladim, gunun sonunda ne istedigimi biliyorum onemli olan bu.

elbette bencil ve narsist isteklerim disinda isteklerimde var, aileme olan bir borcum var.

riskler hep var, sali gunu sarpenin riski var, belki iltihap onleyici sivilarla doktorun extra kontrolu ve asimetri oneleyici bazi tricklerle riskler minimalize edilebilir.

yani bu surecte herkesin anlamasi gereken sey su, bu normal bir surec degil, bende yeni anliyorum bu yuzden yaziyorum.
bazi ameliyatlar, ilaclar ve kendimize ayirdigimiz saatler, hepsi riskli durumlar, normal insanlardan cook daha fazla risk aliyoruz.
bu oruntu tanidik geldi mi? evet isimlerini surekli duydugumuz founder ve ceolarla ortak bir ozelligimiz var.
hepimiz bir hayale o kadar cok inaniyoruzki aslinda alinmayacak kadar inanilmaz riskler aliyoruz, ama farkimiz optimizasyon yetenegimizde ve hirsimizda.

looksmax bencil ve narsist tarafim icin olan bir kisisel borc, bunun disindada bir hayat var, ama ayni mantik, orayida maxxlemeliyim.
looksmax basit bir bp terimi degil, incel terimi hic degil. looksmax bir felsefe farkeden insan icin.

gece yatmadan once sali gunu aklima geliyor, hem korku hem heyecan, uzun yillardir sure gelen planlarimin yavas yavas isliyor, elbette sorunlar var ama tum olay bu sorunlari cozebilme yetenegi degil mi zaten? icimdeki korkunun sebebini biliyorum, yarin o sebebi yok edecegim, kararimi verdim. cok daha derin ve psikolojik bir sebep. olayin aslinda sarpe ile alakasi yok. yarin korkularin bir kaynagini positive ile yok edecegim. sali gunu rahat bir sekilde sarpenin ve acsendin tadini cikaracagim.

eski fotograflarima baktim, 2 yildir duzenli fotograf cekiyorum ve morph yapiyorum, planlamalar filn.
onceden imkansiz dedigim morphlarin bugun plani parasi hazir zamaninin gelmesi bekliyorum.
asla kaldiramam dedigim agirligi kalidiryorum, bugun bicepsim pumpsiz belirgin bile degil, ama eski ben o bicepsi hayal ediyordu.

dislerim biraz duzelse okayim o yuzden sadece bir tele okayim diyordum, bugun sehrin en bp orthosunda en iyi tedaviyi goruyorum, tedavi icinde lf1 ve emax veneer var.

araba imkansiz bir motor alsam cok mutlu olurum diye dusunuyordum,

cok kilolu obez ve diyetiysen onayli 6bf oldugum zamanlar var,
hayat amacimin olmadigi zamanlardan fotograflarim var,
gelecek ne bilmezken fotograflarim var,

gercekten sub5 oldugum, 5kg kaldiramadigim, pcden kalkmadigim, para kazanmadigim zamanlardan fotograflar, hayatin berbat oldugu ve kontrolun benim elimde olmadigi zamanlar, kontrol sadece hayat ve genetigin elindeydi.

artik degil, ben devraldim, surecte planlar gelisti ve degisti, olmaz dedigim imkansiz gordugum seyler oldu ve tekrar olacak.
herseyi daha iyi yapiyorum, benim felsefem bu, hersey maxxlanabilir ve gunun sonunda asla tahmin edemeyecegin iyilesmeler oluyor, sadece farkinda degilsin cunku zaman bunlari gorunmez kiliyor.

sadece devam etmeliyim, herhalde benim yetenegim bu, analiz ve plan ve uygulama, hayatim her anlamda inanilmaz gelisti.
belki cook kotu bir cocukluk bittigi icin birseyler iyi geliyor yada dedigim gibi kontrolu ele albilecek kadar guclendigim icin.

farketmez, hersey daha iyi oluyor, ve cook daha iyi olacak, bu ici bos bir inanc degil, ben madde disi birseye inanmam sans ise sadece deneme ile orantilitidir. hersey daha iyi olacak cunku, plansiz ve gucsuzken, bugunu basardim.

• +1
Reactions: orbitalover, swaggy, Ashoimex and 2 others
biraderler, normalde foruma cok bu tarz seyler yazmayi sevmiyorum daha dogrusu benim disinda baskalarinin okuyabilmesi gercegi beni rahatsiz ediyor ama icimden bir ses bunun dogru olan oldugunu soyluyor.

• +1
Reactions: orbitalover, orhanhic and maarda
o adam sirf ac gozlu doktor yuzunden mi botch landi
tabanın çok botched vakası var ayrıca müşterilerini kazıkladığına da eminim eleman implant gereken kişiye eyelid retraction yapıyor her doktor gibi oda açgözlü
Daha iyi araştırma + planlama yapmalıydı

• +1
Reactions: MogEater, orbitalover and orhanhic
eski fotograflarima baktim, 2 yildir duzenli fotograf cekiyorum ve morph yapiyorum, planlamalar filn.
onceden imkansiz dedigim morphlarin bugun plani parasi hazir zamaninin gelmesi bekliyorum.
asla kaldiramam dedigim agirligi kalidiryorum, bugun bicepsim pumpsiz belirgin bile degil, ama eski ben o bicepsi hayal ediyordu.

dislerim biraz duzelse okayim o yuzden sadece bir tele okayim diyordum, bugun sehrin en bp orthosunda en iyi tedaviyi goruyorum, tedavi icinde lf1 ve emax veneer var.

araba imkansiz bir motor alsam cok mutlu olurum diye dusunuyordum,

cok kilolu obez ve diyetiysen onayli 6bf oldugum zamanlar var,
hayat amacimin olmadigi zamanlardan fotograflarim var,
gelecek ne bilmezken fotograflarim var,

gercekten sub5 oldugum, 5kg kaldiramadigim, pcden kalkmadigim, para kazanmadigim zamanlardan fotograflar, hayatin berbat oldugu ve kontrolun benim elimde olmadigi zamanlar, kontrol sadece hayat ve genetigin elindeydi.

artik degil, ben devraldim, surecte planlar gelisti ve degisti, olmaz dedigim imkansiz gordugum seyler oldu ve tekrar olacak.
herseyi daha iyi yapiyorum, benim felsefem bu, hersey maxxlanabilir ve gunun sonunda asla tahmin edemeyecegin iyilesmeler oluyor, sadece farkinda degilsin cunku zaman bunlari gorunmez kiliyor.

sadece devam etmeliyim, herhalde benim yetenegim bu, analiz ve plan ve uygulama, hayatim her anlamda inanilmaz gelisti.
belki cook kotu bir cocukluk bittigi icin birseyler iyi geliyor yada dedigim gibi kontrolu ele albilecek kadar guclendigim icin.

farketmez, hersey daha iyi oluyor, ve cook daha iyi olacak, bu ici bos bir inanc degil, ben madde disi birseye inanmam sans ise sadece deneme ile orantilitidir. hersey daha iyi olacak cunku, plansiz ve gucsuzken, bugunu basardim.
chad trait

• +1
Reactions: MogEater, orbitalover and orhanhic
yarin korkularin bir kaynagini positive ile yok edecegim. sali gunu rahat bir sekilde sarpenin ve acsendin tadini cikaracagim.
basardim bir sorunu ve negativeligi cozdum, simdi doktordan yarin icin randevu bekliyorum, custom sarpe olacagi icin yarin parca gelmediyse bu hafta ici birgun tek kesili sarpe oluyorum.
wow sadece looksmax degil hayat ve familymaxx gercekten buyuk bir kafa rahatligi.

• +1
Reactions: orbitalover

Tehlike ne kadar yüksekse ödül de o kadar yüksektir aga no pain no gain mlsf:incel:

• +1
Tehlike ne kadar yüksekse ödül de o kadar yüksektir aga no pain no gain mlsf:incel:
evet,
yani ya iltihaplanirsa ve olursem ? sonucta bir kere yasiyoruz, ama cevapta burada zaten bir kere yasiyoruz, kendimi gerceklestirmeden olmeyecegim.

• +1
Reactions: orbitalover
evet,
yani ya iltihaplanirsa ve olursem ? sonucta bir kere yasiyoruz, ama cevapta burada zaten bir kere yasiyoruz, kendimi gerceklestirmeden olmeyecegim.
%2 gibi bı şansın var aga iltihaplanmasi için kaliteli yerlerde yaptırıp iyi bakman lazım kendine olmezsin öyle deme :(

• Love it