minibüsde heightmog

FEE

FEE

Gold
çenesi olmayan metalci gibi takılan bi çocuk geldi yanıma sanırım benden büyüktü ama çok değil heghtmog yedim

• +1
  • So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak and yadih

knk bu videoyu atmak istiyodum atayım bari

çenesi olmayan metalci gibi takılan bi çocuk geldi yanıma sanırım benden büyüktü ama çok değil heghtmog yedim
benim boyum 167 falan gecen yuruse cıkıyım dedim doga yurusundeydim

her neyse yururken yanımdan bir aile gecti slav + germanic karısımı ogulları 198 falan kendim hamam bocegi gibi hissettim ailedki en kısa 175 180 falandı

• So Sad
  • +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
benim boyum 167 falan gecen yuruse cıkıyım dedim doga yurusundeydim

her neyse yururken yanımdan bir aile gecti slav + germanic karısımı ogulları 198 falan kendim hamam bocegi gibi hissettim ailedki en kısa 175 180 falandı
bide hepsi mavi gozlu dirty blonde yada blonde asssssırı kemikleri var cok guzel ve yakısıklılar paraları falanda vardır hayatın her aspectinde beni yok ettiler 10 saniyede tum doga yuruyusum zehir oldu gittim 3 tane wulbutrin attım modum duzelsin diye

• So Sad
Boyum 1.78 1.80 ama çoğu kişiden height mog yiyorum çok değişik mk herkes uzun

• +1
Reactions: deathisseks and auitistsurvior
  • +1
Reactions: Serialsuicide
nasıl yani
uzun olanları beynin algılayıp hafızanda genisletiyor sen sık heightmog yedigini dusunuyorsun ama aslında sadce senden uzun olanları dikkatine alıyorsun

• +1
uzun olanları beynin algılayıp hafızanda genisletiyor sen sık heightmog yedigini dusunuyorsun ama aslında sadce senden uzun olanları dikkatine alıyorsun
Alakası yok insanlar uzun cidden

• +1
Reactions: auitistsurvior
Izmirdeysen benim eleman olabilir