FEE
Gold
çenesi olmayan metalci gibi takılan bi çocuk geldi yanıma sanırım benden büyüktü ama çok değil heghtmog yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
benim boyum 167 falan gecen yuruse cıkıyım dedim doga yurusundeydimçenesi olmayan metalci gibi takılan bi çocuk geldi yanıma sanırım benden büyüktü ama çok değil heghtmog yedim
bide hepsi mavi gozlu dirty blonde yada blonde asssssırı kemikleri var cok guzel ve yakısıklılar paraları falanda vardır hayatın her aspectinde beni yok ettiler 10 saniyede tum doga yuruyusum zehir oldu gittim 3 tane wulbutrin attım modum duzelsin diyebenim boyum 167 falan gecen yuruse cıkıyım dedim doga yurusundeydim
her neyse yururken yanımdan bir aile gecti slav + germanic karısımı ogulları 198 falan kendim hamam bocegi gibi hissettim ailedki en kısa 175 180 falandı
algıda secicilikBoyum 1.78 1.80 ama çoğu kişiden height mog yiyorum çok değişik mk herkes uzun
nasıl yanialgıda secicilik
uzun olanları beynin algılayıp hafızanda genisletiyor sen sık heightmog yedigini dusunuyorsun ama aslında sadce senden uzun olanları dikkatine alıyorsunnasıl yani
Alakası yok insanlar uzun ciddenuzun olanları beynin algılayıp hafızanda genisletiyor sen sık heightmog yedigini dusunuyorsun ama aslında sadce senden uzun olanları dikkatine alıyorsun
cidden herkes uzundur belki bilmiyorumAlakası yok insanlar uzun cidden
Izmirdeysen benim eleman olabilirçenesi olmayan metalci gibi takılan bi çocuk geldi yanıma sanırım benden büyüktü ama çok değil heghtmog yedim
bende ayniBoyum 1.78 1.80 ama çoğu kişiden height mog yiyorum çok değişik mk herkes uzun