Minoxidil tahriş sorunu

herson

herson

og lurker - sub 5
Sakal için 4 aydır minoxil forte %5 kullanıyorum, çok güzel sonuçlar aldım ve devam ediyodum. Normalde nemlendirici kllanırdım ama 1 haftalık seyehatimden ötürü nemlendirici kullanamadan 1 hafta minox kullandım. 6. gün kızarıklık ve yanma yaptı 20 dakika sürdü sonra geçti. 7. gün eve geldim yine minox sürdüm bu sefer 6. gün gibi kızarma yapmadı ama 20 dakika hem hafif yanma yaptı hem de çenemde sivrisinek ısırığı gibi kabarma oldu. 1 saat sonra nemlendirici sürdüm ve bugün minox kullanmadım. 2 gün daha kullanmayacağım sonra dozu azaltıp devam edeceğim. Günde 1 defa 10 fıs şeklinde uyguluyordum şimdi gün de 1 defa 7 fıs yapcağım. Chat gpt den araştırdım bunun sebebi birikmeli dermatit miş; propilen gliserol yüzünden oluyomuş. Alerjik tepki olması saçma olurdu çünkü 4 aydır sorunsuz kullanıyorum niye birden böyle yapsın? buna benzer durum yaşaya var mı? Bir de köpük almayı düşündüm ama o da tr de yok amk. Tam covarage sakal ihtiyacım var inşallah sorunsuz 2 yıl a tamamlarım. Sahi bir de o tepkiye rağmen kullanmaya devam etsem ne olurdu? Bırakmak istemiyorum

• +1
  • Hmm...
Reactions: Dathomirian Zabrak, Thrill, dgn.b and 1 other person
Bi de her 10 günde 1 düzenli dermaroll yapıyodum ama şimdi dermarollu komple bırakmaya karar verdim.

• +1
Reactions: Thrill, dgn.b and stacyworshipper
Köpük var knk trde

• +1
Reactions: herson and Thrill
sakal cope zaten bosver

10 fıs çok. Prospektüste 5 fıs yazıyor. Nemlendirici abancan onun harici