FEE
Gold
@divisionpanzerfaust götünü sikim kapa hesabını siktir git larpınıda allahınıda Kur'an-ı sikkeriminide fenasal sperm yağmuruna tutacağım haberin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Forumun %90 ı allahsız zaten allaha sövünce iltifat etmiş oluyon amk salağı@divisionpanzerfaust götünü sikim kapa hesabını siktir git larpınıda allahınıda Kur'an-ı sikkeriminide fenasal sperm yağmuruna tutacağım haberin olsun
anana saplıyorum şapur şupur sen ağlıyorsun şakır şakır.Forumun %90 ı allahsız zaten allaha sövünce iltifat etmiş oluyon amk salağı
O pis terörist domuz ananı servis ettiği kaçak çayları koyduğu zigon sehpaya yatırır sikerim böyle her soktuğumda boklu göt kılları birbirine sürter kıvılcım çıkartıranana saplıyorum şapur şupur sen ağlıyorsun şakır şakır.
O pis terörist domuz ananı servis ettiği kaçak çayları koyduğu zigon sehpaya yatırır sikerim böyle her soktuğumda boklu göt kılları birbirine sürter kıvılcım çıkartır
Hayırdır ollümForumun %90 ı allahsız zaten allaha sövünce iltifat etmiş oluyon amk salağı
doğru yani benim bildiğim bi aktif ciddi müslüman ben varım bu forumda Allah'a sövmenin şundan farkı yokForumun %90 ı allahsız zaten allaha sövünce iltifat etmiş oluyon amk salağı
Ak partili adamı kızdırmak için imamoğluna sövmek gibi bişeydoğru yani benim bildiğim bi aktif ciddi müslüman ben varım bu forumda Allah'a sövmenin şundan farkı yok
View attachment 4269838
orospu anadolu hırto baban ile patlak anana sahip çık amın evladı başkalarının anasına laf etmeye hakkın yoq tırtık tırroş götünü silecen peçeteye sahip değilsin fakirlikten ölüyosun orgda boş kasıyosunO pis terörist domuz ananı servis ettiği kaçak çayları koyduğu zigon sehpaya yatırır sikerim böyle her soktuğumda boklu göt kılları birbirine sürter kıvılcım çıkartır
Tamam haber edersinorospu anadolu hırto baban ile patlak anana sahip çık amın evladı başkalarının anasına laf etmeye hakkın yoq tırtık tırroş götünü silecen peçeteye sahip değilsin fakirlikten ölüyosun orgda boş kasıyosun
ŞIzo piç aiklemiyo kimse seniorospu anadolu hırto baban ile patlak anana sahip çık amın evladı başkalarının anasına laf etmeye hakkın yoq tırtık tırroş götünü silecen peçeteye sahip değilsin fakirlikten ölüyosun orgda boş kasıyosun
folloşorospu anadolu hırto baban ile patlak anana sahip çık amın evladı başkalarının anasına laf etmeye hakkın yoq tırtık tırroş götünü silecen peçeteye sahip değilsin fakirlikten ölüyosun orgda boş kasıyosun
folloş