A
alternative_pill
Iron
Çok iyi hissediyorum amk. Ağırlıklarımda çok büyük artışlar oluyor (%20 kadar) . Bunu tamamen mk ya attribute etmek yanlış olabilir (gyme 1 yıldır gidiyorum ama programlı bi şekilde haziranda başladım) ama çok iyi bir artış var. Daha enerjik ve mutlu hissediyorum. Saç ve ciltte de iyileşmeler var. Su tutmayı daha yaşamadım, bence su tutma gh seviyelerinin artmasından dolayı gelen açlıkla beraber fazla yemekten gelen bir yan etki, yani direk ilaçtan değil. Kilo 76dan 80 e çıktı, bf konusunda görülür bir fark yok, hatta daha lean duruyor bile olabilirim. Uzamış gibi hissediyorum ama hiç adamakıllı ölçmedim. 8 haftalık cyclein ilk haftası bitti. Yapacağım değişiklikler
bonesmashing: zygoları smashlicem, gh seviyelerinin artışından faydalanabileceğimi düşünüyorum
12.5mg ile bir hafta daha devam edip 3-4. haftalarda 25 mgye çıkmak istiyorum. Hem kapsülleri bitirmed hem de half lifei kullanarak büyük bi yükleme için
kaloriler zaten arttı, daha da artsın. 4-4.5 bine kadar çıkmayı planlıyorum
bonesmashing: zygoları smashlicem, gh seviyelerinin artışından faydalanabileceğimi düşünüyorum
12.5mg ile bir hafta daha devam edip 3-4. haftalarda 25 mgye çıkmak istiyorum. Hem kapsülleri bitirmed hem de half lifei kullanarak büyük bi yükleme için
kaloriler zaten arttı, daha da artsın. 4-4.5 bine kadar çıkmayı planlıyorum