mk677 cycle

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: divisionpanzerfaust, Zagro, pashanimair and 5 others
senin atanı sikeyim aptal orospu cocugu yıl olmus 2025 adam mk677 diyor :lul:
Kanka sen looksmax ugruna napiyosun allah askina cok mrk ediyom

• +1
  • JFL
Reactions: Zagro, pashanimair, Serialsuicide and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Zagro, pashanimair and 2 others
@xlegend gardaşımlan mk girmeye karar verdik 2 aylık bursumuzu feda ederek

günlük
25mg mk677
200mg DIM
1000mg calcium d glukarat
berberine 2x 500mg sabah akşam
krom pikolinat 1 tablet

bize 4150tl gibi bir şeye mal olacak cycleı da biri yararlanır diye atıyom bir de yorumlarınızı merak ettik bıbı

@maarda @menas @MogEater
berberine nerden

• +1
Reactions: Zagro, pashanimair and xlegend
ne ebob ekoğu kanka 480 aldım zaten lgsden ve igf alabileceğim en iyi yaş grubundayım annen baban 3 4 yıl erken sikişti diye hava atmaya çalışma allahını sikerim senin
annenin babanın haberi var mı üslubundan

• +1
Reactions: Zagro and pashanimair
  • +1
Reactions: Zagro, pashanimair, orhanhic and 1 other person

günlük
25mg mk677
200mg DIM
krom pikolinat 1 tablet

bize 4150tl gibi bir şeye mal olacak cycleı da biri yararlanır diye atıyom bir de yorumlarınızı merak ettik bıbı

@maarda @menas @MogEater
Berberine kullanma bide kalsiyuma gerek yok

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, swaggy and 1 other person
olup olmaması ne seni ne forumdan bir başkasını ilgilendirmiyor kankam
beni ilgilendiriyor
yakında onları da ilgilendirebilir dikkatli ol çocuk

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Zagro, pashanimair and 2 others
neden kanka
Berberine blunts (azaltıyor mu ne türkçesini bilmiyom) mTOR , mTOR hücreler için önemli demektirki kemik büyümesi için de önemli çünkü osteoblastlerde bi hücre ve bunu etkilemeyen başka takviyeler falanda var.

Kalsiyum ossificationda (plateler falan kapanırken işte, yine türkçem bok gibi olduğu için anlatamıyom) ana bi rol oynuyor bunu takviye edersen az olsada büyüme plaklarının kapanmasını positif şekilde etkiliyorsun benim bildiğim.

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, xlegend and 1 other person
.

• +1
Reactions: Zagro, pashanimair and xlegend
Berberine blunts (azaltıyor mu ne türkçesini bilmiyom) mTOR , mTOR hücreler için önemli demektirki kemik büyümesi için de önemli çünkü osteoblastlerde bi hücre ve bunu etkilemeyen başka takviyeler falanda var.

Kalsiyum ossificationda (plateler falan kapanırken işte, yine türkçem bok gibi olduğu için anlatamıyom) ana bi rol oynuyor bunu takviye edersen az olsada büyüme plaklarının kapanmasını positif şekilde etkiliyorsun benim bildiğim.
anti östro amaçlı kullancaktım cdgyi bir eleman da önermişti sadece DIM MK krom mu girelim şimdi

• +1
Reactions: pashanimair, xlegend and Zagro
anti östro amaçlı kullancaktım cdgyi bir eleman da önermişti sadece DIM MK krom mu girelim şimdi
Anti östroyla alakasını anlamadım eleman anlattımı bari cünkü hiçbir takviye o kadar etkilemiyor anca grape seed extract ile copeliyabilirsin bitanede herb vardı ismini unuttum, aromasin kullansana direkt low dose uğraşma bununla.

Aynen öyle girsen daha iyi bide istersen ALA ekle insulin sensitivity için o kadar.

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, ZerefDragnee1l and 1 other person
Anti östroyla alakasını anlamadım eleman anlattımı bari cünkü hiçbir takviye o kadar etkilemiyor anca grape seed extract ile copeliyabilirsin bitanede herb vardı ismini unuttum, aromasin kullansana direkt low dose uğraşma bununla.

Aynen öyle girsen daha iyi bide istersen ALA ekle insulin sensitivity için o kadar.
gpt response:

1. CDG — Kalsiyum D-Glukarat​

Önce CDG’den başlayalım. Yukarıda az söyledim ama şöyle açalım:

• Ne işe yarar?
    Karaciğerde toksinlerin, fazla hormonların (özellikle östrojen) atılımını destekler. Glukuronidasyon dediğimiz detoks yolunu hızlandırır.
  • Faydaları:
    • Östrojen metabolizmasını optimize eder, böylece hormonal dengeyi iyileştirir.
    • Toksin yükünü azaltır, genel detoksu destekler.
    • Karaciğer sağlığını destekler.
  • MK stackte kullanımı:
    MK-677 gibi büyüme hormonu artırıcı stacklerde östrojen dengesi bazen bozulabilir (özellikle aromataz artışı veya yan etkilerle). CDG bu aşamada östrojen temizliğini hızlandırarak yan etkileri azaltmaya yardım eder.
  • Doz: Genelde 200-500 mg/gün arası alınır. Senin stackte hormonal dengeyi korumak için ideal.

2. DIM — Diindolylmethane​

DIM bro, tam olarak cruciferous sebzelerde (brokoli, lahana) bulunan ve östrojen metabolizmasını dengeleyen bi bileşik.

• Ne yapar?
    Östrojenin daha "iyi" metabolitlere dönüşmesini sağlar, kötü östrojen metabolitlerini azaltır. Bu da hormonal dengeyi, özellikle erkeklerde testosteronun etkisini korumayı kolaylaştırır.
  • Faydaları:
    • Östrojen seviyelerini dengeler.
    • Anti-inflamatuar ve antioksidan etkisi var.
    • Prostat sağlığını destekler (erkekler için ekstra bonus).
  • MK stackte kullanımı:
    MK-677 GH salgısını artırırken aromataz artışı (östrojene dönüşüm) olabilir. DIM bunu bastırmaya, dengede tutmaya yardım eder. CDG ile beraber iyi bir ikili olur.
  • Doz: Genelde 100-300 mg/gün arası.

3. MK Stack (MK-677 + destekleyiciler)​

MK-677 büyüme hormonu salgısını artırır, IGF-1 yükselir, kas gelişimi, yağ yakımı ve uyku kalitesi artar.

Ama yan etkiler olabilir:

• Östrojen artışı (su tutma, hafif göğüs hassasiyeti)
  • İnsülin hassasiyetinde bozulma
  • İşte burada CDG ve DIM devreye giriyor, hormonal dengeyi korumak için.

• +1
Reactions: pashanimair, xlegend and Zagro
gpt response:

1. CDG — Kalsiyum D-Glukarat​

Önce CDG’den başlayalım. Yukarıda az söyledim ama şöyle açalım:

• Ne işe yarar?
    Karaciğerde toksinlerin, fazla hormonların (özellikle östrojen) atılımını destekler. Glukuronidasyon dediğimiz detoks yolunu hızlandırır.
  • Faydaları:
    • Östrojen metabolizmasını optimize eder, böylece hormonal dengeyi iyileştirir.
    • Toksin yükünü azaltır, genel detoksu destekler.
    • Karaciğer sağlığını destekler.
  • MK stackte kullanımı:
    MK-677 gibi büyüme hormonu artırıcı stacklerde östrojen dengesi bazen bozulabilir (özellikle aromataz artışı veya yan etkilerle). CDG bu aşamada östrojen temizliğini hızlandırarak yan etkileri azaltmaya yardım eder.
  • Doz: Genelde 200-500 mg/gün arası alınır. Senin stackte hormonal dengeyi korumak için ideal.

2. DIM — Diindolylmethane​

DIM bro, tam olarak cruciferous sebzelerde (brokoli, lahana) bulunan ve östrojen metabolizmasını dengeleyen bi bileşik.

• Ne yapar?
    Östrojenin daha "iyi" metabolitlere dönüşmesini sağlar, kötü östrojen metabolitlerini azaltır. Bu da hormonal dengeyi, özellikle erkeklerde testosteronun etkisini korumayı kolaylaştırır.
  • Faydaları:
    • Östrojen seviyelerini dengeler.
    • Anti-inflamatuar ve antioksidan etkisi var.
    • Prostat sağlığını destekler (erkekler için ekstra bonus).
  • MK stackte kullanımı:
    MK-677 GH salgısını artırırken aromataz artışı (östrojene dönüşüm) olabilir. DIM bunu bastırmaya, dengede tutmaya yardım eder. CDG ile beraber iyi bir ikili olur.
  • Doz: Genelde 100-300 mg/gün arası.

3. MK Stack (MK-677 + destekleyiciler)​

MK-677 büyüme hormonu salgısını artırır, IGF-1 yükselir, kas gelişimi, yağ yakımı ve uyku kalitesi artar.

Ama yan etkiler olabilir:

• Östrojen artışı (su tutma, hafif göğüs hassasiyeti)
  • İnsülin hassasiyetinde bozulma
  • İşte burada CDG ve DIM devreye giriyor, hormonal dengeyi korumak için.
Hormonel denge falan diyor aga gay gpt, denge varsa estrogen ve testosterone dengeli olur demek yani estrogen yüksek olcak yine low dose aromasin kullan rahat rahat takıl aga östrojenin şeytandan farkı yok.

Bide zaten takviyenin minimal yapıcağı etki östrojeni istediğin gibi azaltmaz etkisi nerdeyse yok benim bildiğim bi ara debunklanmıştı falan hatırlamıyom, mknin zaten o kadar östrojen arttırdığı yok

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair and ZerefDragnee1l
Hormonel denge falan diyor aga gay gpt, denge varsa estrogen ve testosterone dengeli olur demek yani estrogen yüksek olcak yine low dose aromasin kullan rahat rahat takıl aga östrojenin şeytandan farkı yok.

Bide zaten takviyenin minimal yapıcağı etki östrojeni istediğin gibi azaltmaz etkisi nerdeyse yok benim bildiğim bi ara debunklanmıştı falan hatırlamıyom, mknin zaten o kadar östrojen arttırdığı yok
only mk mı diyon o zaman

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair and Zagro
Dikkat edin kanka cok agir giriyonuz mk falan sakat yani korkutmayın

• +1
  • JFL
Reactions: Zagro, pashanimair and swaggy
Mk, chromium picolinate, ALA falan bide aromasin low doselasan güzel olur bencede amacınız ney mk ile
kanka su tutuyo zaten parmaklarım bağ dokum falan kalınlaşsın yeter bana boy çok da sikimde değil 177yim zaten over bi boy değil

• +1
olum bu aralar forum hönkürtüyo aq angut falan niye tr subforumda takılmıyo anladım

• +1
Reactions: xlegend, Zagro and pashanimair
olum bu aralar forum hönkürtüyo aq angut falan niye tr subforumda takılmıyo anladım
La sıktır gıt 14 yasında zıgotsun mk ıle bı bok olacagını sanıyon 20 tane konu var hepsınde anasına sovuluyo mılletın hala acıyonuz yabancı foruma gıttıgınde ananı sıkerler ınsallah

• +1
Reactions: Serialsuicide, Zagro, pashanimair and 1 other person
kanka su tutuyo zaten parmaklarım bağ dokum falan kalınlaşsın yeter bana boy çok da sikimde değil 177yim zaten over bi boy değil
Forumdaki nerdeyse herkes heightmog atıyor bana amk reis zaten sende 180 üstü boy potansiyeli vardır merak etme bence.

Yediğin şeylere falan dikkat et obez olmayın fena looksmin benim iştaham zaten kötü değil ama mkde bi başka oldum baya kilo aldırdı kişisel olarak çoğunluk yağ olarak zaten kilo aldıktan sonra su tutsanda hertürlü appealing değil.

Bloat için birşey kullancanmı bari

• +1
Reactions: xlegend, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Forumdaki nerdeyse herkes heightmog atıyor bana amk reis zaten sende 180 üstü boy potansiyeli vardır merak etme bence.

Yediğin şeylere falan dikkat et obez olmayın fena looksmin benim iştaham zaten kötü değil ama mkde bi başka oldum baya kilo aldırdı kişisel olarak çoğunluk yağ olarak zaten kilo aldıktan sonra su tutsanda hertürlü appealing değil.

Bloat için birşey kullancanmı bari
bloat için bolca su içmeyi planlıyorum bu açlık işi için de mkyi akşam uyumadan kullanmayı planlıyorum anne baba boy hesaplaması ile max 172 olabiliyom amk potansiyel işi karışık biraz plaklara baktırıcam benim bildiğim uzun vadede mk gh ile aynı sonuç verebiliyor su tutumu parmaklarımda falan olursa işime gelir kalınlaşma istiyorum zaten o bölgelerde

• +1
bloat için bolca su içmeyi planlıyorum bu açlık işi için de mkyi akşam uyumadan kullanmayı planlıyorum anne baba boy hesaplaması ile max 172 olabiliyom amk potansiyel işi karışık biraz plaklara baktırıcam benim bildiğim uzun vadede mk gh ile aynı sonuç verebiliyor su tutumu parmaklarımda falan olursa işime gelir kalınlaşma istiyorum zaten o bölgelerde
Açlık için akşam kullanman iyi seçim. Aga o potensiyel işi falan çok değişik sende 180 falan var bence merak etme. Bu arada haklısın uzun vadede gerçekten mk kullanımı güzel olabiliyor ama tam olarak gh ile benzer değil yinede iyi.

Forumda çok ünlü biri var onunla konuşurken yıllar boyunca mk kullandığını söylemişti burda paylaşsammı bilmiyom pmden söylerim istersen. Gerçekten iyi sonuçlar verebiliyor ama gittikçe dozları falan yükseltebilirsin benim dediğim adam 50mg alıyordu, gençliğini bloated olarak geçirmen iyi bi seçim değil ama o yüzden yüksek doz girersen illaki bi diuretic ekle.

• +1
Reactions: xlegend, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Açlık için akşam kullanman iyi seçim. Aga o potensiyel işi falan çok değişik sende 180 falan var bence merak etme. Bu arada haklısın uzun vadede gerçekten mk kullanımı güzel olabiliyor ama tam olarak gh ile benzer değil yinede iyi.

Forumda çok ünlü biri var onunla konuşurken yıllar boyunca mk kullandığını söylemişti burda paylaşsammı bilmiyom pmden söylerim istersen. Gerçekten iyi sonuçlar verebiliyor ama gittikçe dozları falan yükseltebilirsin benim dediğim adam 50mg alıyordu, gençliği
25 üstü gereksiz diye biliyorum ben, pmden atsan güzel olur valla umarım 180 falan olurum ama plaklarım açıksa direkt ai gircem gh girmesem bile

• +1
annene girsek ne kadar sakat olur kanka
kanka adam bi şey dememiş ne kadar agresifsiniz amjk
ayrıca mk için koruma falan gerek yok mk çok bi şeyi etkilemiyo çünkü
anti östrojen istiyosan aromasin at

• +1
Reactions: Serialsuicide, xlegend, reanrao and 3 others
açlık her türlü etkiliyo direkt kullandığın süre boyunca istemsiz bi açlık halinde oluyosun
sabah ve ya akşam kullanman fark etmiyo
hemen vurmaz ama ilk 1 2 haftadan sonra gelir

• +1
Reactions: xlegend, Zagro, pashanimair and 1 other person
kanka adam bi şey dememiş ne kadar agresifsiniz amjk
ayrıca mk için koruma falan gerek yok mk çok bi şeyi etkilemiyo çünkü
anti östrojen istiyosan aromasin at
kanka sanki hiç mk hakkında bir bilgi yokmuş sadece bunlar biliyormuş gibi gelip sallayıp mal mal konusuyolar anlatınca da anlamıyorlar amk ondan agresifim

aromasin biraz sakat geliyor bir de pahalı hafiften ama bakcaz
hap formunda diye etkilemiyor gibi bişe yok amk kan değerleri aynı artıyor tek fark non pulse olduğu için stabil kalıyor etki çok güçlü değil kısa vadede uzun vadede gha çok yakın

• +1
Reactions: xlegend, Zagro, swaggy and 1 other person
kanka sanki hiç mk hakkında bir bilgi yokmuş sadece bunlar biliyormuş gibi gelip sallayıp mal mal konusuyolar anlatınca da anlamıyorlar amk ondan agresifim

aromasin biraz sakat geliyor bir de pahalı hafiften ama bakcaz
hap formunda diye etkilemiyor gibi bişe yok amk kan değerleri aynı artıyor tek fark non pulse olduğu için stabil kalıyor etki çok güçlü değil kısa vadede uzun vadede gha çok yakın
8 ay kullanıp 4 cm uzamıştı yabancı forumda biri ama tek sebebi mk mı bilmiyorum
yaşıtız ondan etkiler seni eğer plakların kapamadıysa ama dediğim gibi bence çok beklentiye girme sup olarak düşün
aromasin igf içinde iyi olur btw alabilirsen al

• +1
Reactions: pashanimair, ZerefDragnee1l and Zagro
amına koydumun forumunda ne yazarsan yaz annene sövüldüğü için adam gibi bişey konuşamıyoz, mk hakkında bana bi pmden fiyat bilgisi bağlantı geçsene mümkünse

• +1
Reactions: Serialsuicide, xlegend, pashanimair and 1 other person
Mk yerine growth salınımını arttıran pepdit lere bakabilirsiniz bence igf de arttiriyor

• +1
Reactions: swaggy and ZerefDragnee1l
Mk yerine growth salınımını arttıran pepdit lere bakabilirsiniz bence igf de arttiriyor
kanka iğne işine şimdilik giresimiz yok hem para hem saklama işinden şimdilik bi mk girelim devamı gelir acelesi yok yaş 14 zaten daha

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair and reanrao
kanka iğne işine şimdilik giresimiz yok hem para hem saklama işinden şimdilik bi mk girelim devamı gelir acelesi yok yaş 14 zaten daha
Orjin mk alın bari grimlabs falan almayın allinone diyo da alma ordan

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair and swaggy

günlük
25mg mk677
200mg DIM
krom pikolinat 1 tablet

@maarda @menas @MogEater
Bu arada araştırdım genelde 1.5k 1.8k 30 kapsül nerden alacan amına bu fiyata yok

• +1
Reactions: xlegend
günlük
25mg mk677
200mg DIM
krom pikolinat 1 tablet

@maarda @menas @MogEater
İhanete uğradım 😔

• +1
Reactions: xlegend and pashanimair
25 üstü gereksiz diye biliyorum ben, pmden atsan güzel olur valla umarım 180 falan olurum ama plaklarım açıksa direkt ai gircem gh girmesem bile
Kanka dozlama amacıyla şu araştırmayı örnek alabilirsin kilona göre doz ayarlaman gerek

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, pashanimair and Auchelius
Kanka dozlama amacıyla şu araştırmayı örnek alabilirsin kilona göre doz ayarlaman gerek
bunu biliyom da hiç güven vermiyor bu araştırma 1.6nın 3.2den fazla uzama gösterip 34ün çok daha fazla göstermesi yüzünden

• +1
bunu biliyom da hiç güven vermiyor bu araştırma 1.6nın 3.2den fazla uzama gösterip 34ün çok daha fazla göstermesi yüzünden
34 olan ghmış aq

• +1
şimdi 60kg olan birinin 6.18iu gh, ya da 96mg mk alması lazım ve arada sadece 3cm var oluyor ve 6iu çok fazla aq para yetmez o yüzden gh en mantıklısı şu an ama 96ya param yetceğini sanmıyorum

• +1
Reactions: xlegend
şimdi 60kg olan birinin 6.18iu gh, ya da 96mg mk alması lazım ve arada sadece 3cm var oluyor ve 6iu çok fazla aq para yetmez o yüzden gh en mantıklısı şu an ama 96ya param yetceğini sanmıyorum
mk en mantıklısı* yeni uyanınca yazmıştım yazamamışım doğru düzgün

mk cycle falan değil supplementten öteye geçemez efektleri
mknin tek kullanım amacı iştah arttırımı

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l