mk677

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
mk alcak güvenilir source var mı beyler grimden alacağım en kötü ihtimalle ama çok pahalı amk, kızdırmayınbeni31 body tech 25mg 50 kapsül 2700e satıyor ikiye bölsem 12.5 100 kapsül 2700 çok uygun grimde falan 12.5 30 kapsül 1700 civarı bişeydi

• +1
Reactions: Auchelius
Boy için mi alıyon

Boy içinse
1750522165544

70-100 mg mk-677 dozları (normale göre çok fazla) 6 ıu hghye göre 2-3cm zayıf kalıyor

• +1
Reactions: Ashoimex, ZerefDragnee1l, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
ben baran kalaycıdan almıştım uyku kalitemi ve tekrarlarımı baya arttırdı

Boy için mi alıyon
Kanka sen sanırsam aromasin hakkında haftada 2 gün pazartesi ve perşembe günü kullanmak üzere 6.25 mg yani 1 hapı 4 e bölerek kullanmayı öneriyordun, peki olası yan etkileri nedir boy plağım hala açık boyum 1.85 en kötü 190+ olmayı düşünüyorum. Bu yan etkileri bide nasıl olma ihtimalini azaltabiliriz jino veya kısır kalmak istemiyorum, kilom 56 bide bf baya az Allahtan spor geçmişim var az biraz atletik bir fiziğim var bu sayede kötünün iyisi en azından bu kiloda. Bide gh veya mk677 kullanmayı düşünüyorum senin önerilerin nedir ne önerebilirsin, yardımcı olursan sevinirim.

Kanka sen sanırsam aromasin hakkında haftada 2 gün pazartesi ve perşembe günü kullanmak üzere 6.25 mg yani 1 hapı 4 e bölerek kullanmayı öneriyordun, peki olası yan etkileri nedir boy plağım hala açık boyum 1.85 en kötü 190+ olmayı düşünüyorum. Bu yan etkileri bide nasıl olma ihtimalini azaltabiliriz jino veya kısır kalmak istemiyorum, kilom 56 bide bf baya az Allahtan spor geçmişim var az biraz atletik bir fiziğim var bu sayede kötünün iyisi en azından bu kiloda. Bide gh veya mk677 kullanmayı düşünüyorum senin önerilerin nedir ne önerebilirsin, yardımcı olursan sevinirim.
Yasin kac

Boy içinse
View attachment 3847888
70-100 mg mk-677 dozları (normale göre çok fazla) 6 ıu hghye göre 2-3cm zayıf kalıyor
benim bildiğim 25mg 1-2 iu genotropine eş değer oluyor sırf boy değil genel gh için bonemass ve recovery için aynı zamanda cilt için kullanıcam source var mı kanka

benim bildiğim 25mg 1-2 iu genotropine eş değer oluyor sırf boy değil genel gh için bonemass ve recovery için aynı zamanda cilt için kullanıcam source var mı kanka
Kilon kaç?

injeksiyon yapamam kanka güvenim yok kendime bir de aileden gizleme işi falan yaş
Dünyanın en basit şeyi amk
Neyse yapamam diyorsan yeterince ihtiyaç duymuyosundur büyük ihtimalle

• +1
Reactions: Ashoimex, kullancı1998572619 and ZerefDragnee1l
Aromasin plakların kapanma sürecini uzatmak dışında etki yapmaz boyunu uzatmaz,6.25 mg e2 fazlaysa hergün ortalama bir değerdeyse haftada 4-5 yeterli olur. Yan etkisi yok gibi birşey e2 çok düşmemesi lazım bu dozajda düşmez zaten
Boy uzaması için hgh kullanman lazım ama 185sin büyük ihtimalle babandan uzunsun yada aynısın genetiğini tamamlamıssındır o yüzden pek yararı olmaz boyun iyi zaten siktir et

Şuan gh alsam 1 sene 11 cm atar mıyım
Hayır hgh araştırmaları eksikliği olan çocuklarda yapılıyor eksikliğin yokken 2-3cmye şükür edip namaz kılman gerekir

• +1
Reactions: kullancı1998572619, ZerefDragnee1l and Auchelius
Dünyanın en basit şeyi amk
Neyse yapamam diyorsan yeterince ihtiyaç duymuyosundur büyük ihtimalle
yas 13 boy 76 da injeksiyonluk bise yapasım yok pek simdilik mk yeterli gelir gibi ki boy değil recovery ve cilt için kullanıcam çoğunlukla

• +1
Reactions: maarda
ben baran kalaycıdan almıştım uyku kalitemi ve tekrarlarımı baya arttırdı
sikmişler seni barana nedense güvenemiyom grim al

eee beyler güvenilir ucuz kaynak yok mu amk

• +1
Reactions: yadih
eee beyler güvenilir ucuz kaynak yok mu amk
bende almak için araştırıyorumda adam akıllı yok gibi türkiyede grim baya popüler en son bir reklamında test onayına gönderdik diyorlardı 677yi onun dışında merdiven altı satan yerler var onlarda güvenilir değil gibi

bende almak için araştırıyorumda adam akıllı yok gibi türkiyede grim baya popüler en son bir reklamında test onayına gönderdik diyorlardı 677yi onun dışında merdiven altı satan yerler var onlarda güvenilir değil gibi
grim çok pahalı sıkıntı orda kanka

• +1
Reactions: yadih

Users who are viewing this thread

Back